Защо не България?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Защо не България?

Мнение от Donals » 15 Юли 2009, 0:06

Защо всички казват че България е лоша,мръсна,бедна...и тн. държава?

Познавам семеиство Англичани които доидоха в България, и се отвратиха :dunno: знам че сме в криза, ама това е прекалено :confused: :roll:

Е КАЖЕТЕ МИ, ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ЗЛЕ

1. ДА
2. НЕ
3. Горе-долу

:gives:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 15 Юли 2009, 0:17

:OT: Само мога да се радвам, че Милко (Тоо Cool) е със спрени права за писане и няма да вземе участие в тази тема, че щеше да стане страшно :mhihi:

Иначе България може да бъде както "лоша,мръсна,бедна...и тн. държава", така и прекрасна, с неограничени възможности и бляскава държава - зависи от къде я гледаш: през погледа на затънал в дългове кремиковски работник с неизплатени заплати и неясно бъдеще или през погледа на мастит бизнесмен отскочил до морския бряг за уикенда за да поразходи с яхтата си мацката от последната корица на "Плейбой"....
Просто зависи коя част на България и от коя страна я виждаш...
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 15 Юли 2009, 0:21

X-citer написа:.............

Много добре го каза :yes:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Потребител
Аватар

Мнение от Donals » 15 Юли 2009, 0:21

X-citer написа::OT: Само мога да се радвам, че Милко (Тоо Cool) е със спрени права за писане и няма да вземе участие в тази тема, че щеше да стане страшно :mhihi:

Иначе България може да бъде както "лоша,мръсна,бедна...и тн. държава", така и прекрасна, с неограничени възможности и бляскава държава - зависи от къде я гледаш: през погледа на затънал в дългове кремиковски работник с неизплатени заплати и неясно бъдеще или през погледа на мастит бизнесмен отскочил до морския бряг за уикенда за да поразходи с яхтата си мацката от последната корица на "Плейбой"....
съвсем вярно
ти явно си оптимист

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Юли 2009, 0:22

X-citer написа::OT: Само мога да се радвам, че Милко (Тоо Cool) е със спрени права за писане и няма да вземе участие в тази тема, че щеше да стане страшно :mhihi:

Погледни я със собствените си очи ;)

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 15 Юли 2009, 0:23

Може и да е такава ,но все пак си е наша.Трябва да спрем да се отричаме от страната си ,това ,че има лоши управници не прави България по лоша от другите страни.

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 15 Юли 2009, 0:34

Който има пари е цар
който няма пари е цървул
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Donals » 15 Юли 2009, 0:34

САМО БЪЛГАРИЯ (681-2009)

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 15 Юли 2009, 0:39

На нас все па управниците ни виновни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Юли 2009, 0:39

Пилев написа:На нас все па управниците ни виновни.

сами си го правим, ако се постараем можем сами да променим всичко.

защо да наливаме пари в почивки в околните държави а не тук, като в първите години като клиенти не натискаме просто разните управители на хотели и заведения за по добро обслужване и тн.

защо не гледате от по позитивна гледна точка че пътя на развитие е труден, трънлив и много дълъг, но си има своя край и ако не се положат усилия и не се мисли позитивно по-добро няма да видиме.

Защо всеки от нас не започне с елементарни дреболии, като например - от днес нататъка не се предрежда на кръстовището пред другите, и не си хвърля фаса през прозореца и тн. Елементарно е и изисква само търпение и желание, а такива съвсем малки неща правят всичко останало по-добро.

Пробвайте от днес.
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Юли 2009, 0:43

Donals написа:САМО БЪЛГАРИЯ (681-2009)

Е, много си зле :evil:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
Мечтае да кара: S50/52

Мнение от lubaka_320 » 15 Юли 2009, 0:43

Напълно съм съгласен с поста на x-citer.Въпрос на мироглед е цялата работа.Никога не може всичко да е перфектно в една държава,пък дори и да е така,човек никога не е доволен от положението си и винаги иска повече.Аз се чувствам истински щастливец,че БЪЛГАРИЯ е моята родина,че съм отраснал тук,че продължавам да живея тук!Харесвам страната си такава каквато е,с нейните плюсове и минуси и цял живот ще си остана оптимист,защото съм БЪЛГАРИН :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 15 Юли 2009, 1:02

много сме зле,да не кажа жалки,като цяло сме си селска държава пълна с егоисти.
даже и яхта да имам и гадже от плейбой горното няма да се промени,поне не скоро.аз обаче не се давам лесно и затова се върнах от гурбет,искам да опитам в БГ,искам да помогна на нещата да се случат :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 15 Юли 2009, 1:15

В България всичко се свежда до две неща - пари и манталитет.
Манталитета е главно "Гледам в чуждата паничка", парите...както беше казал един неизвестен гений - "Парите не миришат, миришат им на тия дето нямат".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 15 Юли 2009, 1:43

Аз като Българин съм отвратен, камо ли Англичаните... Гледах по отечествен фронт ,една англичакна немогла да разебра тормоза над животните от страна на 1 мангал. И заради това намразила БГ и си продала къщата на 50% от цената само и само да се махне от БГ....
По нет-а общувам с много чужденци и разликата е от небето до земята, в БГ всеки гледа да те излъже хората мн мн не ебеват. Секи гледа себе си и в крайна сметка от това се възползват криминалните субекти. Ако бяхме единни щеше да е друго...

Следваща

Назад към Извън Темата