Експертно мнение относно ТУНИНГ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Експертно мнение относно ТУНИНГ
Здравейте колеги, наскоро наследих на брат ми Е46 323ци...невероятна машина и ще почвам да си я правя малко по малко та имам няколко важни въпросчета...
1. Може ли генерация от м3 чисто нова Магна Флоу от е-бей да стане на мойта кола
2.Може ли да сваля климатроника където е шкафчето над пепелника и да махна касетофона(оригиналния) и да сложа някаква систена с екран и на я напасна с преходна лайсна за навигация виждал съм в интернет такива снимки само лайсна и някакъв екран без копчета, без нищо
3.Искам хубав, качествен м-пакет, ксенон на дългите и на халогените, бели мигачи като на м3 (не опушените) както и бели мигачи за под огледалата които са на калниците, диодни стопове(не опушени) и карбонови бъбреци(поне да имат вид на карбон, не държа да е истински карбон) надявам се колеги да ми помогнете.....
Благодаря Ви предварително(Пламен)
1. Може ли генерация от м3 чисто нова Магна Флоу от е-бей да стане на мойта кола
2.Може ли да сваля климатроника където е шкафчето над пепелника и да махна касетофона(оригиналния) и да сложа някаква систена с екран и на я напасна с преходна лайсна за навигация виждал съм в интернет такива снимки само лайсна и някакъв екран без копчета, без нищо
3.Искам хубав, качествен м-пакет, ксенон на дългите и на халогените, бели мигачи като на м3 (не опушените) както и бели мигачи за под огледалата които са на калниците, диодни стопове(не опушени) и карбонови бъбреци(поне да имат вид на карбон, не държа да е истински карбон) надявам се колеги да ми помогнете.....
Благодаря Ви предварително(Пламен)
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
За номер 1 хич не съм сигурен, ако става дума за генерация с две двуцевки ауспуси става с много преправяне отдолу на колата и май ще трябва да се сбогуваш с резервната гума, оттам трябва да минава едната тръба.
Номер 2 може да стане елементарно(дори ще си направя реклама - имам нужната конзолна стойка чисто нова за продан) - само тя ти трябва, защото на оригиналата не можеш да напъхаш панела на климатроника на мястото на чекмедженцето. После за отгоре вариантите са много - оригинално нави 16:9 с всякакви функции или нещо афтърмаркет.
Номер три също е елементарно, като вариантите са два - оригинални части нови/втора ръка или разни афтърмаркет шитни. Ако можеш да си го позволиш специално за фаровете и мигачите силно препоръчвам единствено оригинал. Стоповете мисля че няма да паснат диодни, те са от купета по принцип и оригиналните няма да станат. Може и да греша.
Номер 2 може да стане елементарно(дори ще си направя реклама - имам нужната конзолна стойка чисто нова за продан) - само тя ти трябва, защото на оригиналата не можеш да напъхаш панела на климатроника на мястото на чекмедженцето. После за отгоре вариантите са много - оригинално нави 16:9 с всякакви функции или нещо афтърмаркет.
Номер три също е елементарно, като вариантите са два - оригинални части нови/втора ръка или разни афтърмаркет шитни. Ако можеш да си го позволиш специално за фаровете и мигачите силно препоръчвам единствено оригинал. Стоповете мисля че няма да паснат диодни, те са от купета по принцип и оригиналните няма да станат. Може и да греша.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Archangel написа:За номер 1 хич не съм сигурен, ако става дума за генерация с две двуцевки ауспуси става с много преправяне отдолу на колата и май ще трябва да се сбогуваш с резервната гума, оттам трябва да минава едната тръба.
не е тръбата ... трибте вървятт до малко след задна лява гума от там почва гърнето чупи на 90 и стига чак до дясната част на колата а от него илизат 2-те двойки тръби

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Аз си мисля, че всичко може да стане както го искаш.
Генерацията ще е най-скъпото удоволствие. Ако искаш и да стане като хората ще ти трябва и задна М3 броня (не от М-пакет), а за да я сложиш нея има малко драми (има тема на колегата Стоян7777, потърси я и ще видиш как е системата).
Другите неща които си написал се продават навсякъде
И не са много скъпи (естестено ако не държиш да са оригинални нови ОЕМ части) , защото тогава цифрата е сериозна
ПП: един колега скоро продаваше едно червено 320и с цялостен М3 look , може да се свържеш с него на лично да видиш как стоят нещата (не си спомням ника му дано да се включи в темата)
Генерацията ще е най-скъпото удоволствие. Ако искаш и да стане като хората ще ти трябва и задна М3 броня (не от М-пакет), а за да я сложиш нея има малко драми (има тема на колегата Стоян7777, потърси я и ще видиш как е системата).
Другите неща които си написал се продават навсякъде

ПП: един колега скоро продаваше едно червено 320и с цялостен М3 look , може да се свържеш с него на лично да видиш как стоят нещата (не си спомням ника му дано да се включи в темата)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Archangel написа:За номер 1 хич не съм сигурен, ако става дума за генерация с две двуцевки ауспуси става с много преправяне отдолу на колата и май ще трябва да се сбогуваш с резервната гума, оттам трябва да минава едната тръба.
колега я постни една снимка на на тази твоя стойка и няколко варианта за мултимедия на празното място без нави ориг искам лайсна и някое двд....може или снимки или линк да постнеш мерси предварително колега
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Моето мнение е, че ако не целиш изцяло М3 Look спокойно вместо магна флоу може да сложиш Eisenmann. По спомен крайното гърне беше към 400$. Хедърите мислиш ли да ги сменяш?
За М-пакета и другите глезотии ти препоръчвам да разгледаш темата на колегата Babuna в продава. Изключително коректен и конкурентен. Взимал съм много неща от него, разгледай му темата и ще видиш колко много доволни колеги има
За навигацията... нито един от вариантите, различни от ОЕМ на мен лично не ми харесва. По-добре си вземи един гармин и си остави оригиналното CD
Успех в начинанията и да пуснеш снимки после да видим хубавицата
За М-пакета и другите глезотии ти препоръчвам да разгледаш темата на колегата Babuna в продава. Изключително коректен и конкурентен. Взимал съм много неща от него, разгледай му темата и ще видиш колко много доволни колеги има

За навигацията... нито един от вариантите, различни от ОЕМ на мен лично не ми харесва. По-добре си вземи един гармин и си остави оригиналното CD

Успех в начинанията и да пуснеш снимки после да видим хубавицата

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Колеги, първата ми работа е джанти с гуми като джантите ще бъдат невероятни, бъдете сигурни! Не са реплики на бмв(но стига толкова съм издавал
,гумите също ще са много скъпи. Когато ги сложа, ще мисля за други неща, ама очаквам идеи и предложения от Ваща страна, защото имам нужда от помощ! Благодаря на всеки който пише в темата изказва мнение и дава съвет...сърдечно благодаря на всички Ви предварително и няма съмнение, че от крайния резултат всеки ще остане доволен. Утре ще постна снимки на колата както е в момента!

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Бих ти преложил преди всякакви други неща след готините джанти да "боднеш" едно окачване - по-нисичко и твърдичко 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Няма да е зле и да споменеш някаква цифра, около която ще се върти въпросният тунинг, за да знаят колегите какво да ти препоръчат, инък така си чешат пръстите... и става само излишен спам, а мисля, че темата би била полезна не само на теб, а и на доста новорегистрирани и бъдещи юзъри, които ще пускат такива теми, та нека не я разсипваме... Като я споменеш, може и аз да се включа... Успех ти желая и най-важното е да си я направиш по твой вкус
П.С. Шаро, последно трябват ли много начинания за М3 генерацията или Афтър маркет такава, ще е по-добре

П.С. Шаро, последно трябват ли много начинания за М3 генерацията или Афтър маркет такава, ще е по-добре

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Аз мога да ти дам един съвет за джанти въпреки че явно имаш и съм 100% сигурен че няма да има друг в БГ с такива-MOSSELMAN MM07
предни 8,5х19 задни 10х19 примерно с TOYO R888-ще стане супер!
Виж в "ПРОДАВА" каква тунинг боя продавам-огледален хром,само трябва да си провериш дали е законно и си ти
а ефекта е супер защото съм виждал крайният резултат!
Успех с тунинга малко сме хората които дават толкова пари за качествен тунинг!
предни 8,5х19 задни 10х19 примерно с TOYO R888-ще стане супер!
Виж в "ПРОДАВА" каква тунинг боя продавам-огледален хром,само трябва да си провериш дали е законно и си ти

Успех с тунинга малко сме хората които дават толкова пари за качествен тунинг!
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Nachev написа:колега, колата няма да я правя за писта и окачването си е добро и ако е по ниска с тези наще пътища няма смисъл, иначе съм си го мислел![]()
Дори и само визуално да го гледаш пак е хубаво да го смениш

За джантите може да погледнеш и AS Schnitzer Type ІІІ/ІV и на хартге много ми харесват...
Не слагай някакви спойлери, не отиват на колата. М-Тех 2 и два лип спойлера са напълно достатъчни. Едни рингове на тблото, М-волан, рекаро, шнитцер педали, топка за скоростния лост, дръжка на ръчната за глезотия, сиви или карбонови лайсни, голямата навигация и сякаш вътре няма какво да се иска повече...
Парите, които влагаш са хубаво нещо, но многото дадени пари не са гарант за хубава кола.
Какъв е цветът на колата ти?

Realize..
Real eyes..
Real lies..
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3