РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Ужасс
Дано бързо да се оправи, и за напред повече да си опича акъла! Жалко и за компакта - разбрах че нищо не става от него - изгорял е изцяло 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
аз лично го познавам орлин и много му се кефя как с огромно желание си прави колата ебаси ужаса
дано по бързо се оправи и пак да е сред нас

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Голям късмет, като гледам дирите, май бордюра го спасява ритвайки колата назад и удара отива във калника. Не знам в 5 дали е било мокро но в 7:30 не беше, застигнах баварката на Дунав мост качена на платформа и пътуваща към края..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава 

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
Evangeline написа:Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава
Той ще си купи нова и ще я направи сигурно по-голяма резачка от компакта, но все пак - притеснителното в случая е не изгорялата кола, а човешкия живот, нали?
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!
И аз съм съгласен с теб колега и наистина дано се оправи по бързо колегата ОРЛИНYorka написа:Evangeline написа:Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава
Той ще си купи нова и ще я направи сигурно по-голяма резачка от компакта, но все пак - притеснителното в случая е не изгорялата кола, а човешкия живот, нали?

- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Още някой да ме цитира? Не мога да разбера защо е този враждебен тон. Ако се научите да четете мненията, а не само да ги гледате ще разберете, че всъщност моето мнение не се различава по нищо от вашите
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели

Ае тука само за полигон ли си говорим...
Дайте нещо някоя сбирка да си направим като хората... кви са тия простотии... пък кат искате може и на полигона да се направи сбирката, няма лошо, мЪ да е нещо по-различно от семкаджийската история в четвъртък вечерта и неделя на обяд... За незнам си кой път вече питам , ще правим ли нещо или само си търкаме клавиатурите, че сме "БМВ Ентусиасти" и се бием У гърдите... па инък си оЙм на полигонЮ и не ебаваме форума... Ако има някой лично засегнат, да ме прощава...
П.С. Някой да има информация за състоянието на колегата Орлин

П.С. Някой да има информация за състоянието на колегата Орлин

- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
deemov написа:Има ли все още сбирки в понеделник
20.00 на '' ВАС '' , до Пантеона
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
n.kostadinov написа:колеги айде стига форума не е място за лични разправии кой,кого и как бил разбрал нека запазим добрия тон

що така бе колеги?
не бих ви посъветвал да се разберете на лс.защото спора е глупав и е по добре изобщо да го няма.
сами разбирате,че постовете вече съм ги изтрил заради нецензурните изрази

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
uCnaHeTcA написа:Ае тука само за полигон ли си говорим...Дайте нещо някоя сбирка да си направим като хората... кви са тия простотии... пък кат искате може и на полигона да се направи сбирката, няма лошо, мЪ да е нещо по-различно от семкаджийската история в четвъртък вечерта и неделя на обяд... За незнам си кой път вече питам , ще правим ли нещо или само си търкаме клавиатурите, че сме "БМВ Ентусиасти" и се бием У гърдите... па инък си оЙм на полигонЮ и не ебаваме форума... Ако има някой лично засегнат, да ме прощава...
П.С. Някой да има информация за състоянието на колегата Орлин![]()
Вече е по-добре, скоро го изписват

Скъпа Evangeline, в моите и на колегата M///Sport думи нямаше никаква враждебност, извини ме, ако така ти е прозвучало. Просто направих лека забележка, предполага се, все пак, че мнението на дама би трябвало да изразява повечко съжаление към Орлин

А относно полигона - кой е навит да вземе мене и Burov на въпросната сбирка (ако се измисли нещо де), че сега сме с резервната Жулиета, да не разваляме визията на групата

Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!