РУСЕ - Архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 29 Юни 2009, 17:07

Ужасс :( Дано бързо да се оправи, и за напред повече да си опича акъла! Жалко и за компакта - разбрах че нищо не става от него - изгорял е изцяло :(
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 29 Юни 2009, 18:42

Тъжно е но все пак...

http://picasaweb.google.com/sirstiliyan ... 0854764034

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 29 Юни 2009, 19:01

аз лично го познавам орлин и много му се кефя как с огромно желание си прави колата ебаси ужаса :shock: дано по бързо се оправи и пак да е сред нас
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 29 Юни 2009, 19:30

Голям късмет, като гледам дирите, май бордюра го спасява ритвайки колата назад и удара отива във калника. Не знам в 5 дали е било мокро но в 7:30 не беше, застигнах баварката на Дунав мост качена на платформа и пътуваща към края..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 29 Юни 2009, 23:05

Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава :yes:
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

Потребител
Аватар

Мнение от Yorka » 30 Юни 2009, 8:51

Evangeline написа:Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава :yes:

Той ще си купи нова и ще я направи сигурно по-голяма резачка от компакта, но все пак - притеснителното в случая е не изгорялата кола, а човешкия живот, нали?
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M///Sport » 30 Юни 2009, 14:00

Yorka написа:
Evangeline написа:Аз не познавам колегата, но му знаех колата, правеше ми впечатление цвета и имаше хубави джанти. Дано да се оправи скоро и да си купи нова и по-хубава :yes:

Той ще си купи нова и ще я направи сигурно по-голяма резачка от компакта, но все пак - притеснителното в случая е не изгорялата кола, а човешкия живот, нали?
И аз съм съгласен с теб колега и наистина дано се оправи по бързо колегата ОРЛИН :D ламарината е лесна за подмяна но не и човешкия живот :cry:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 30 Юни 2009, 14:58

Още някой да ме цитира? Не мога да разбера защо е този враждебен тон. Ако се научите да четете мненията, а не само да ги гледате ще разберете, че всъщност моето мнение не се различава по нищо от вашите
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 30 Юни 2009, 16:35

:shock: :shock: :shock: добре че е жив орлин,ама и толкова труд се хвърли по-колата,че чак немога да повярвам че това е тя и че нищо нестава от нея :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M///Sport » 01 Юли 2009, 20:56

колеги можели някой да ми каже кога пак ще се събирате на полигона да погледам и да снимам този път :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 01 Юли 2009, 21:11

Ае тука само за полигон ли си говорим... :shock: Дайте нещо някоя сбирка да си направим като хората... кви са тия простотии... пък кат искате може и на полигона да се направи сбирката, няма лошо, мЪ да е нещо по-различно от семкаджийската история в четвъртък вечерта и неделя на обяд... За незнам си кой път вече питам , ще правим ли нещо или само си търкаме клавиатурите, че сме "БМВ Ентусиасти" и се бием У гърдите... па инък си оЙм на полигонЮ и не ебаваме форума... Ако има някой лично засегнат, да ме прощава... :winky:
П.С. Някой да има информация за състоянието на колегата Орлин :confused: :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///M Sport Edition

Мнение от deemov » 02 Юли 2009, 10:33

Има ли все още сбирки в понеделник :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 02 Юли 2009, 12:35

deemov написа:Има ли все още сбирки в понеделник :roll:

20.00 на '' ВАС '' , до Пантеона
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Юли 2009, 17:17

n.kostadinov написа:колеги айде стига форума не е място за лични разправии кой,кого и как бил разбрал нека запазим добрия тон 8)

:yes:

що така бе колеги?
не бих ви посъветвал да се разберете на лс.защото спора е глупав и е по добре изобщо да го няма.
сами разбирате,че постовете вече съм ги изтрил заради нецензурните изрази
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар

Мнение от Yorka » 02 Юли 2009, 18:44

uCnaHeTcA написа:Ае тука само за полигон ли си говорим... :shock: Дайте нещо някоя сбирка да си направим като хората... кви са тия простотии... пък кат искате може и на полигона да се направи сбирката, няма лошо, мЪ да е нещо по-различно от семкаджийската история в четвъртък вечерта и неделя на обяд... За незнам си кой път вече питам , ще правим ли нещо или само си търкаме клавиатурите, че сме "БМВ Ентусиасти" и се бием У гърдите... па инък си оЙм на полигонЮ и не ебаваме форума... Ако има някой лично засегнат, да ме прощава... :winky:
П.С. Някой да има информация за състоянието на колегата Орлин :confused: :roll:

Вече е по-добре, скоро го изписват :clap:
Скъпа Evangeline, в моите и на колегата M///Sport думи нямаше никаква враждебност, извини ме, ако така ти е прозвучало. Просто направих лека забележка, предполага се, все пак, че мнението на дама би трябвало да изразява повечко съжаление към Орлин :) Шегичка :)

А относно полигона - кой е навит да вземе мене и Burov на въпросната сбирка (ако се измисли нещо де), че сега сме с резервната Жулиета, да не разваляме визията на групата :P
Мненията са като задниците - всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия