Изкарване на 3.5мм аудио жак?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
karo_1 написа:Здравейте колеги, няма ли човек тук, който да каже аз ги правя тези 3,5 мм изходи и да пращаме касетофоните на него, срещу съответното заплащане разбира се.
Твърдо съм вътре и аз, въпреки че моя е малко по-различен модел, така се установи, но ако има човек, който е в час с тия неща да изкара работеща букса оттам паричките ще си ги получи, че даже и отгоре

Чакам оферти

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
И моя е по различен, и никой до сега не е пуснал снимки как става на такъв модел...
Ставаме двама, само майстор да се намери и ще изкара някой лев, че и почерпка...

Ставаме двама, само майстор да се намери и ще изкара някой лев, че и почерпка...
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
поради засиления интерес и съобщенията които получавам, но не остава време
ще се опитам утре да ви дам снимки на въпросния модел и кратка информация, само да намеря малко време 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
karo_1 написа:И моя е по различен, и никой до сега не е пуснал снимки как става на такъв модел...![]()
Колега,нали беше пуснал снимки на твоя?Ако си със същия значи съвсем малко се различава от снимката на колегата спирит_24.Аз съм като твоя-точно същия.Има някои разлики с на колегата но при мен стана.Запоявай както е на снимките.При колегата Боби е малко по различен модела.Там ще трябва друга схема

- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Ivo_Borisov написа:karo_1 написа:И моя е по различен, и никой до сега не е пуснал снимки как става на такъв модел...![]()
Колега,нали беше пуснал снимки на твоя?Ако си със същия значи съвсем малко се различава от снимката на колегата спирит_24.Аз съм като твоя-точно същия.Има някои разлики с на колегата но при мен стана.Запоявай както е на снимките.При колегата Боби е малко по различен модела.Там ще трябва друга схема
Така е колега, ама аз нищо не разбирам от електроники и трябва да е поне снимка на същата платка, за да гледам и да правя 1 към 1.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Пистите на платката са едни и същи.Просто на колегата имам чувството че му липсват няколко кондензатора
Пробвай,пистите и точките на които се запоява са едни и същи.А за да не разтопиш нещо или да окъсиш някоя писта,проследи точките и ги запоявай от долу.Аз така направих.Успех!

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
boby29 написа:Проблем! С бизнес РДС съм, обаче "карантиите" на моя нямат нищо общо с показаните дотук на снимки в темата...
Ето това представлява моят отвътре -
http://img44.imageshack.us/gal.php?g=dsc01446e.jpg
това е друг линк на същите снимки:
http://yfrog.com/18dsc01446ejx
Помагайте, а ако има някой от Сф, който знае къде и как да го пипне срещу заплащане разбира се, направо да се обажда че му се пренадах нещо вече че ще стане нещо от тая работа...![]()
Опитах се на тези снимки де що има кабели по него да ги снимам, ако има нужда от допълнителни снимки не е проблем...
колега и аз съм с същия като твоя и търся решение на въпроса ако си го направил сподели моля те как си го направил

- nikol78
-
-
колега защо са два кабелите може ли да обясниш по подробно защото не ги вдявам грам тези неща да не объркам нещо защото моя касетофон е като твоя и искам да го направя
nikol78 написа:boby29 написа:Проблем! С бизнес РДС съм, обаче "карантиите" на моя нямат нищо общо с показаните дотук на снимки в темата...
Ето това представлява моят отвътре -
http://img44.imageshack.us/gal.php?g=dsc01446e.jpg
това е друг линк на същите снимки:
http://yfrog.com/18dsc01446ejx
Помагайте, а ако има някой от Сф, който знае къде и как да го пипне срещу заплащане разбира се, направо да се обажда че му се пренадах нещо вече че ще стане нещо от тая работа...![]()
Опитах се на тези снимки де що има кабели по него да ги снимам, ако има нужда от допълнителни снимки не е проблем...
колега и аз съм с същия като твоя и търся решение на въпроса ако си го направил сподели моля те как си го направил
Колега, получих оферта от колегата BAVAREC1 и в момента касетофона ми се намира в Стара Загора, пратих го по куриер преди 3-4 дни, та когато ми го върне ще пиша веднага какво е станало, цената ме устройваше (умишлено не я казвам, нека го направи ще си говорите с него) и сега чакам крайния резултат

Ще си напиша впечатленията, пък всеки после ще прецени сам ли ще се хваща или по лесния начин

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
nikol78 написа:
колега защо са два кабелите може ли да обясниш по подробно защото не ги вдявам грам тези неща да не объркам нещо защото моя касетофон е като твоя и искам да го направя
няма какво да объркаш просто направи точно това което виждаш на снимката, кабелите са 2 за ляв и десен канал, а другите са маса. имаш 2 активни канала и маса това е.
- nikol78
-
-
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Благодарности на колегата спирит_24
Оправих проблема а именно-едва се чуваше левия канал.Запоих кабела на друга точка и всичко е на 6
А на механиката прекъснах едната писта пак по съвет на колегата и сега лъже че има касетка.За по добър звук махнах главата на касетофона че имаше един фонов шум.Сега звука е много чист.Качвам и две снимки на които са механиката и двата канала.Аз съм ги запоил от долната страна.Поздрави колеги!
Извинявам се за лошото качество на снимките но подръка ми беше само телефона!

Извинявам се за лошото качество на снимките но подръка ми беше само телефона!

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
НЯкой да е правил интеревенцията на 16:9 ?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|