Днешното (16.04.05) ходене до дома за сираци в с. Гуцал.
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Боя не е решение, добре че са разбрали поне че не са бабайтите на региона, браво момчета добре сте направили
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
evans написа:даже може да отидеме и да се разберем по дипломати4ески на4ин да поговорим с тях и да ги помолим да не ги зака4ат
Както вече написах проблема е разрешен.
ако пък излезнат свестни може и да станем приатели с тях
Приятел с тези неандерталци може да бъдеш само ако си като тях. Факт е че ако бяхме отишли 2-3-ма човека щяха да ни спукат от бой. КОгато тръгнахме да говорим с тях спряха да се репчат чак когато станахме 5-6 човека. Те не са някакви пишлегари, а мъже на по 27-8 години. Другото което е, че в тези села хората са изключително задружни и дори сега рискувахме да се срещнем от близо с голяма група хора, които едва ли щяха да искат да ни изслушат (има една поговорка която гласи, че в чуждо село дори и керемидите бият). Поради тази причина се обадих само на хора в които съм сигурен. В една малко по-стара тема

Все пак тогава не излъгах децата и с помощта на колегите Toledo и Scott всяко дете получи по 2 лв на ръка и по едно лакомство.
Сега вече когато всичко е минало може и 200 човека тук да изпишат как са щели да дойдат, да ги смачкат и т.н. , но въпроса е че в дадения момент са единици тези които наистина са готови да се отзоват.
Не съм търсил помощ тук защото представете си ситуацията - казват 10 човека че ще дойдат - на срещата идват двама, защото на другите в последния момент им е излезнала "неотложна" работа. Какво правим в случая? Отиваме да ни пренаредат костната система и се връщаме без никакъв резултат...
Без лоши чувства към никого.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
а виждаш ли как си знаелevans написа:прав си хората по селата са много-задружни и не биха оставили нещата така и аз миналата година на село щях да ям мариз от тумба селяни защото свалях едно селско момиче видят ли 4е си софианец направо могат да те обият събират се с камъни и мотики и направо ти разказват филма

а са дай да опсъдим дали ще дойдеш на 1 ви май
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
ако си оправя опелчето ще дойда иначе за пари няма проблем колкото кажете ще дам дори и да не дойда ,ама да ти кажа много ми се иска да отида с вас ама пустата му кола не става за дълаг път и ме е страх да не закъсам някадеScott написа:а виждаш ли как си знаелevans написа:прав си хората по селата са много-задружни и не биха оставили нещата така и аз миналата година на село щях да ям мариз от тумба селяни защото свалях едно селско момиче видят ли 4е си софианец направо могат да те обият събират се с камъни и мотики и направо ти разказват филма![]()
а са дай да опсъдим дали ще дойдеш на 1 ви май
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
бе знам 4е ме му е мястото тука ама каде е темата кадето сте решили да ходите на 16 ??????? 4е нещо не я намерих 2 3ма е как да не като няма кои д ая види как да знаем за преди време ми е ясна ситуацията ама за днеска що не лепнахме една теми4ка аммммммммммммммм

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
dizelboy написа:бе знам 4е ме му е мястото тука ама каде е темата кадето сте решили да ходите на 16 ??????? 4е нещо не я намерих 2 3ма е как да не като няма кои д ая види
Тема не е имало. По-нагоре съм обяснил защо.

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Евала еййй
Дано нямат проблеми миличките, нестига че са лишени от толкова
много неща ..а и такива мизерници на главата им. Незнам, как може
изобщо да съществуват такива хора?!?!?!? Чумичката да ги тръшне
А за вас момчета - нямам думи
уникални сте

Дано нямат проблеми миличките, нестига че са лишени от толкова
много неща ..а и такива мизерници на главата им. Незнам, как може
изобщо да съществуват такива хора?!?!?!? Чумичката да ги тръшне

А за вас момчета - нямам думи

уникални сте

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Любо като искат тема пусни една за 1 за да разберът всички

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
-
Scott написа:Любо като искат тема пусни една за 1 за да разберът всички![]()

Мисля, че и това е достатъчно.

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Лубо евала за това което направи,съжалиявам че недоидох но просто бях извън градъ.Надявам се повече да няма инциденти и когато ходим там да е купон а не кавга.
Опитаи смъртта но не умираи
- Новини
-
- X-citer
-
Тържеството на децата ще се проведе на 12 Май от 13:00 часа в мотел "Долна Баня". Ако има желаещи да се присъединят нека се свъжат с мен тук или на 0888 72 56 73 - Любо.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
първо едно голямо браво на момчетата разрешили проблема с децата
сега малко офф топик с един може би тъп въпрос но все пак искам да се светна:
X-citer защо решихте точно този дом?Какво общо имате с него, от каде доиде тази идея и от кога правите тези добрини за децата?

сега малко офф топик с един може би тъп въпрос но все пак искам да се светна:
X-citer защо решихте точно този дом?Какво общо имате с него, от каде доиде тази идея и от кога правите тези добрини за децата?

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3