Днешното (16.04.05) ходене до дома за сираци в с. Гуцал.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
Мечтае да кара: м5

Мнение от popai » 17 Апр 2005, 13:52

Боя не е решение, добре че са разбрали поне че не са бабайтите на региона, браво момчета добре сте направили

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Апр 2005, 15:14

вярно и аз понякога се изказвам крайно но много ме заболя като про4етох как са се отнасяли мом4етата с тези деца, даже може да отидеме и да се разберем по дипломати4ески на4ин да поговорим с тях и да ги помолим да не ги зака4ат ако пък излезнат свестни може и да станем приатели с тях

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Апр 2005, 15:42

evans написа:даже може да отидеме и да се разберем по дипломати4ески на4ин да поговорим с тях и да ги помолим да не ги зака4ат

Както вече написах проблема е разрешен.

ако пък излезнат свестни може и да станем приатели с тях

Приятел с тези неандерталци може да бъдеш само ако си като тях. Факт е че ако бяхме отишли 2-3-ма човека щяха да ни спукат от бой. КОгато тръгнахме да говорим с тях спряха да се репчат чак когато станахме 5-6 човека. Те не са някакви пишлегари, а мъже на по 27-8 години. Другото което е, че в тези села хората са изключително задружни и дори сега рискувахме да се срещнем от близо с голяма група хора, които едва ли щяха да искат да ни изслушат (има една поговорка която гласи, че в чуждо село дори и керемидите бият). Поради тази причина се обадих само на хора в които съм сигурен. В една малко по-стара тема :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0 бях помолил за помощ от по някакви мизерни стотинки или левчета на човек - всички знаете какво стана тогава...
Все пак тогава не излъгах децата и с помощта на колегите Toledo и Scott всяко дете получи по 2 лв на ръка и по едно лакомство.
Сега вече когато всичко е минало може и 200 човека тук да изпишат как са щели да дойдат, да ги смачкат и т.н. , но въпроса е че в дадения момент са единици тези които наистина са готови да се отзоват.
Не съм търсил помощ тук защото представете си ситуацията - казват 10 човека че ще дойдат - на срещата идват двама, защото на другите в последния момент им е излезнала "неотложна" работа. Какво правим в случая? Отиваме да ни пренаредат костната система и се връщаме без никакъв резултат...

Без лоши чувства към никого.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Апр 2005, 19:42

прав си хората по селата са много-задружни и не биха оставили нещата така и аз миналата година на село щях да ям мариз от тумба селяни защото свалях едно селско момиче видят ли 4е си софианец направо могат да те обият събират се с камъни и мотики и направо ти разказват филма

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Апр 2005, 19:58

evans написа:прав си хората по селата са много-задружни и не биха оставили нещата така и аз миналата година на село щях да ям мариз от тумба селяни защото свалях едно селско момиче видят ли 4е си софианец направо могат да те обият събират се с камъни и мотики и направо ти разказват филма
а виждаш ли как си знаел ;)
а са дай да опсъдим дали ще дойдеш на 1 ви май
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Апр 2005, 23:01

Scott написа:
evans написа:прав си хората по селата са много-задружни и не биха оставили нещата така и аз миналата година на село щях да ям мариз от тумба селяни защото свалях едно селско момиче видят ли 4е си софианец направо могат да те обият събират се с камъни и мотики и направо ти разказват филма
а виждаш ли как си знаел ;)
а са дай да опсъдим дали ще дойдеш на 1 ви май
ако си оправя опелчето ще дойда иначе за пари няма проблем колкото кажете ще дам дори и да не дойда ,ама да ти кажа много ми се иска да отида с вас ама пустата му кола не става за дълаг път и ме е страх да не закъсам някаде

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 18 Апр 2005, 0:35

бе знам 4е ме му е мястото тука ама каде е темата кадето сте решили да ходите на 16 ??????? 4е нещо не я намерих 2 3ма е как да не като няма кои д ая види как да знаем за преди време ми е ясна ситуацията ама за днеска що не лепнахме една теми4ка аммммммммммммммм :?: :?: :?:
ИзображениеИзображение
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 18 Апр 2005, 0:51

dizelboy написа:бе знам 4е ме му е мястото тука ама каде е темата кадето сте решили да ходите на 16 ??????? 4е нещо не я намерих 2 3ма е как да не като няма кои д ая види

Тема не е имало. По-нагоре съм обяснил защо.
Изображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 18 Апр 2005, 10:33

Евала еййй :!:
Дано нямат проблеми миличките, нестига че са лишени от толкова
много неща ..а и такива мизерници на главата им. Незнам, как може
изобщо да съществуват такива хора?!?!?!? Чумичката да ги тръшне :evil:

А за вас момчета - нямам думи :winky: :winky: :winky: :winky:
уникални сте ;)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Апр 2005, 15:41

Любо като искат тема пусни една за 1 за да разберът всички :) ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Мнение от X-citer » 19 Апр 2005, 4:48

Scott написа:Любо като искат тема пусни една за 1 за да разберът всички :) ;)

:nono:

Мисля, че и това е достатъчно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 19 Апр 2005, 14:10

Лубо евала за това което направи,съжалиявам че недоидох но просто бях извън градъ.Надявам се повече да няма инциденти и когато ходим там да е купон а не кавга.
Опитаи смъртта но не умираи

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Апр 2005, 16:09

Тържеството на децата се отлага за 12 Май.

Любо по-късно ще напише подробности....

Аватар

Мнение от X-citer » 23 Апр 2005, 16:01

Тържеството на децата ще се проведе на 12 Май от 13:00 часа в мотел "Долна Баня". Ако има желаещи да се присъединят нека се свъжат с мен тук или на 0888 72 56 73 - Любо.
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 24 Апр 2005, 17:55

първо едно голямо браво на момчетата разрешили проблема с децата :yes: :yes: :yes:

сега малко офф топик с един може би тъп въпрос но все пак искам да се светна:

X-citer защо решихте точно този дом?Какво общо имате с него, от каде доиде тази идея и от кога правите тези добрини за децата? :roll:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум