ВНИМАНИЕ !!! КАМЕРИ със СНИМКИ Ботевград-София и 2-те платна
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Има ли табели ... от рода на 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
absix написа:Сондьора написа:titto написа:В посока София, след изхода от Ботевград на магистралата на края на спускането, преди тунела....надявам се, че си ме разбрал!?
Там къде има спускане, от там изхода /бензиностанцията започва изкачване?????
Като се качиш на магистралата от Ботевград посока София се спускаш надолу към Лукойла, който се пада в дясно.
Да де ясно ми е ама от там си почва изкачване до тунела. Като си караш по магистралата се пада ляв завой.
BMW ///MPower
А камерите и в двете посоки ли снима или само към София??
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
принципно ако тръгнеш да обжалваш отпада щото камерите немогат да се използват като доказателство по закон
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- BMW ///MPower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
- Мечтае да кара: M-ki :D
Sharo написа:принципно ако тръгнеш да обжалваш отпада щото камерите немогат да се използват като доказателство по закон
отпада ветъра....нищо не отпада със снимката ти

П.С: Няма никакви табели до колкото знам

Който не иска бяло листче и към него прикрапената му снимка

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЙКА !!!
А и още нещо за тези които ще се опитват да я стрелят* или премахнат по някакъв начин, ще ги зарадвам" с неприятната вест, че стъклата на камерата и фотото към нея са бронирани и също така се следи от камера на бензиностанцията

МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
викаш по-лесно ще е да я откраднат отколкото да я потрошат и застрелят
май най-добре е да се спазват ограничения ...

май най-добре е да се спазват ограничения ...

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
SKISA написа:полезно инфо! тоя път ми е два пъти в седмицата и щяха да ме ковнат със сигурност! аз се чуствам дискриминиран ,защото за толкова години зад волана една снимка до са не са ми направили....късмет некъв!!
предполагам, че радар-детектора ще ме предупреди като ме стрелнат,но понякога трудно се намалява по наклон.....!!!!
аз кво да кажа цял клип снеха с мен с 42км надвишена скорост, че и неможаха да го изтрият 5сек е времето за триене да знаете !!! сега акт за 150лв и 15 точки , но ми оставиха синия талон поне в мен

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
spower написа:SKISA написа:полезно инфо! тоя път ми е два пъти в седмицата и щяха да ме ковнат със сигурност! аз се чуствам дискриминиран ,защото за толкова години зад волана една снимка до са не са ми направили....късмет некъв!!
предполагам, че радар-детектора ще ме предупреди като ме стрелнат,но понякога трудно се намалява по наклон.....!!!!
аз кво да кажа цял клип снеха с мен с 42км надвишена скорост, че и неможаха да го изтрият 5сек е времето за триене да знаете !!! сега акт за 150лв и 15 точки , но ми оставиха синия талон поне в мен
Колега, ти си направо готов за лишаване...и как са ти оставили талона не ми е ясно

Никой не мое ма връне на селу!
днес минах покрай една астра, с много странен уред на тавана паркирана между прелеза на симеоновско и отбивката за симеоновско, а там има нови табели 60, интересно ми е дали са ме снимали/ако въпросната джаджа на тавана снима/ и имат ли право, никъде не пишеше видеонаблюдение или радар, а и радар детектора не писна 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
aero написа:днес минах покрай една астра, с много странен уред на тавана паркирана между прелеза на симеоновско и отбивката за симеоновско, а там има нови табели 60, интересно ми е дали са ме снимали/ако въпросната джаджа на тавана снима/ и имат ли право, никъде не пишеше видеонаблюдение или радар, а и радар детектора не писна
аз имам акт от такава камера от кола(личеше си от ъгъла от които снимаха че си беше на задното стъкло) самоче не си спомням дали засиччаше км. понеже мен ме тупнаха за неправилно престрояване а не за скорост

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Май са от тея експерименталните с камери за тва кво правят катаджиите, че една 3ка я спряха с палка точно от такава патрулка
Ако "уреда" представлява нещо с парцал на него над бурканите.

Ако "уреда" представлява нещо с парцал на него над бурканите.
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Камери има и по Е79 / Благоевград / срещу "Шел", на "Монца" /представителството на / Тойота /. Офанзивата е пълна. По пътя Диканите - София и обратно / на новата отсечка / снимат от синя Астра / цивилна /. ВНИМАВАЙТЕ !!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
BMW ///MPower написа:Sharo написа:принципно ако тръгнеш да обжалваш отпада щото камерите немогат да се използват като доказателство по закон
отпада ветъра....нищо не отпада със снимката ти![]()
П.С: Няма никакви табели до колкото знам![]()
Не е точно така, ако обжалваш много често отпада, защото не навсякъде има табели със знак оказващ на шофьорите, че ще бъдат снимани.
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4