ВНИМАНИЕ !!! КАМЕРИ със СНИМКИ Ботевград-София и 2-те платна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 01 Юни 2009, 11:34

Има ли табели ... от рода на Изображение
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 01 Юни 2009, 11:37

absix написа:
Сондьора написа:
titto написа:В посока София, след изхода от Ботевград на магистралата на края на спускането, преди тунела....надявам се, че си ме разбрал!? :mhihi:

Там къде има спускане, от там изхода /бензиностанцията започва изкачване?????

Като се качиш на магистралата от Ботевград посока София се спускаш надолу към Лукойла, който се пада в дясно.

Да де ясно ми е ама от там си почва изкачване до тунела. Като си караш по магистралата се пада ляв завой.

BMW ///MPower
А камерите и в двете посоки ли снима или само към София??

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 01 Юни 2009, 11:39

принципно ако тръгнеш да обжалваш отпада щото камерите немогат да се използват като доказателство по закон
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe
Мечтае да кара: M-ki :D

Мнение от BMW ///MPower » 01 Юни 2009, 14:31

Sharo написа:принципно ако тръгнеш да обжалваш отпада щото камерите немогат да се използват като доказателство по закон

отпада ветъра....нищо не отпада със снимката ти :D

П.С: Няма никакви табели до колкото знам :roll: :shock:

Който не иска бяло листче и към него прикрапената му снимка :D като наближава тези 2 участъка да внимава как се движи ;)

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЙКА !!!
А и още нещо за тези които ще се опитват да я стрелят* или премахнат по някакъв начин, ще ги зарадвам" с неприятната вест, че стъклата на камерата и фотото към нея са бронирани и също така се следи от камера на бензиностанцията :twisted:
МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 01 Юни 2009, 15:40

викаш по-лесно ще е да я откраднат отколкото да я потрошат и застрелят :mhihi:
май най-добре е да се спазват ограничения ... :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 01 Юни 2009, 16:03

SKISA написа:полезно инфо! тоя път ми е два пъти в седмицата и щяха да ме ковнат със сигурност! аз се чуствам дискриминиран ,защото за толкова години зад волана една снимка до са не са ми направили....късмет некъв!!
предполагам, че радар-детектора ще ме предупреди като ме стрелнат,но понякога трудно се намалява по наклон.....!!!!

аз кво да кажа цял клип снеха с мен с 42км надвишена скорост, че и неможаха да го изтрият 5сек е времето за триене да знаете !!! сега акт за 150лв и 15 точки , но ми оставиха синия талон поне в мен ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///M Sport Edition

Мнение от deemov » 01 Юни 2009, 16:28

Ще ни научат да караме бавно с тея закони и тея камери дето ги наслагаха навсякъде :mhihi:

Желязната лейди
Аватар
Кара: Е36 Touring

Мнение от elica lazarova » 04 Юни 2009, 12:46

penio написа:...а радар детектора хваща ли ги...

И мен това ме интересува... :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Юни 2009, 13:01

spower написа:
SKISA написа:полезно инфо! тоя път ми е два пъти в седмицата и щяха да ме ковнат със сигурност! аз се чуствам дискриминиран ,защото за толкова години зад волана една снимка до са не са ми направили....късмет некъв!!
предполагам, че радар-детектора ще ме предупреди като ме стрелнат,но понякога трудно се намалява по наклон.....!!!!

аз кво да кажа цял клип снеха с мен с 42км надвишена скорост, че и неможаха да го изтрият 5сек е времето за триене да знаете !!! сега акт за 150лв и 15 точки , но ми оставиха синия талон поне в мен ;)

Колега, ти си направо готов за лишаване...и как са ти оставили талона не ми е ясно :roll: още повече и отнемането на точки :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 04 Юни 2009, 19:32

Escape написа:Колега, къде се намира тоя Лукойл, че в Петък заминавам за Гърция, а съм пътувал само веднъж по Е-79

Скравена като я видя ще намаля от далеч :)

Абе Гърция е в другата посока ве :)

Кога са ги монтирали тея камери, че често минавам от там...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 04 Юни 2009, 20:25

днес минах покрай една астра, с много странен уред на тавана паркирана между прелеза на симеоновско и отбивката за симеоновско, а там има нови табели 60, интересно ми е дали са ме снимали/ако въпросната джаджа на тавана снима/ и имат ли право, никъде не пишеше видеонаблюдение или радар, а и радар детектора не писна :confused:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Юни 2009, 20:58

aero написа:днес минах покрай една астра, с много странен уред на тавана паркирана между прелеза на симеоновско и отбивката за симеоновско, а там има нови табели 60, интересно ми е дали са ме снимали/ако въпросната джаджа на тавана снима/ и имат ли право, никъде не пишеше видеонаблюдение или радар, а и радар детектора не писна :confused:

аз имам акт от такава камера от кола(личеше си от ъгъла от които снимаха че си беше на задното стъкло) самоче не си спомням дали засиччаше км. понеже мен ме тупнаха за неправилно престрояване а не за скорост :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Юни 2009, 21:11

Май са от тея експерименталните с камери за тва кво правят катаджиите, че една 3ка я спряха с палка точно от такава патрулка :)
Ако "уреда" представлява нещо с парцал на него над бурканите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 05 Юни 2009, 8:57

Камери има и по Е79 / Благоевград / срещу "Шел", на "Монца" /представителството на / Тойота /. Офанзивата е пълна. По пътя Диканите - София и обратно / на новата отсечка / снимат от синя Астра / цивилна /. ВНИМАВАЙТЕ !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Юни 2009, 11:02

BMW ///MPower написа:
Sharo написа:принципно ако тръгнеш да обжалваш отпада щото камерите немогат да се използват като доказателство по закон

отпада ветъра....нищо не отпада със снимката ти :D

П.С: Няма никакви табели до колкото знам :roll: :shock:

Не е точно така, ако обжалваш много често отпада, защото не навсякъде има табели със знак оказващ на шофьорите, че ще бъдат снимани.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата