Гей шествие през юни в София... Мен взеха да ме дразнят вече

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 02 Юни 2009, 7:40

MOGY написа:
Bogat-Beden написа:то има и женски педали обаче :roll:

Тия поне може да се кефиш ако ги гледашИзображениеИзображениеИзображение

да де, ама женските педали обикновено не са като тия дето сте ги гледали по образователните филмчета след полунощ ;) в най-добрия случай са нещо такова :arrow:

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 02 Юни 2009, 8:39

Мммммм..... :owned: :mhihi:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 02 Юни 2009, 9:24

:gay: = :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Юни 2009, 10:05

saleen написа:Защо на :gay: им върви в живота? Защото късметът се страхува да им обърне гръб :winky: Нека си правят купона хората :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:

slav4o1 написа:най-мразя педеругите и аз съм на мнението че само БОЙ трябва защото това е ненормално а вече публично набира скорост требе кат у сръбско 8)

NeoPrint написа:Само бой, ама БОЙ ще ги върне на земята долните педали! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Колегата долу добър коментар е направил
Club BMW написа:Много сте нетолерантни и повечето си личи, че сте расли в гората :mhihi: С такова мислене първобитно :confused:
И аз не ги харесвам, но с какво ми пречат, че да ги бия, обиждам

Ей тва пък изказване най ми допада: :yes:
bobi_maxo написа:Честно да ви кажа не мразя педерастите, мразя педерастките номера!

Един човек може да е хетеросексуално ориентиран, но да е пълен педал :evil: И обратното - има гейове, които са си много готини хора - и мен кво ме интересува с кой правят секс?

LiTtLeRoCk написа:преди време взеха да претендират да има ли право да си осиновяват деца това вече ме вбеси защото те не мислят как това дете ще живее и израства и как ще му обяснят защо то има двама татковци които се целуват

Ей тук вече ми се струва, че наистина прекрачват границата :nono: Техните задници са си техни и нямам нищо против да ги използват както намерят за добре, но това вече няма да са техните деца :no:

((:BuKcu:)) написа:Офффф както ми е бясно цял ден, тия ли простаци ще трябва да им гледам педерастията????????????????????
Не стига, че всякакви откачалки има, само те ми липсват.....
На никой не му пука....за тия...да се наврат в някоя миша дупка и да не дразнят обществото :help:

Ти да не си се уплашила, че както каза колегата колкото повече хомосексуалисти - толкова по-малко мъже за теб? :mhihi:
ПС Надявам се днес да си в по-добро и весело настроение (или поне да ме насметеш по-нежно) :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 02 Юни 2009, 10:07

Виж за жените с други обратни наклонности изказвам положително мнение :uups:
На един приятел девиза му е "Хвърлете ме на лезбийките" :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Юни 2009, 10:11

sambeto написа:Виж за жените с други обратни наклонности изказвам положително мнение :uups:

Колега, дай да вземем да се запишем за лесбийци в някоя такава организация! :mhihi: Лошото е, че все жени ще са ни на главите, ама все ще го преживеем някак си :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 02 Юни 2009, 10:13

Живеем в свободна държава, нека всеки прави каквото си иска... стига да не пречи на околните. А на подобни паради целта им е да привлекат общественото мнение, което обикновено е негативно. Ако на останалите не им пукаше, нямаше да има и гей-шествия.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 02 Юни 2009, 11:16

MOGY написа:Колко повече педали толкова повече свободни жениИзображение

Толкова повече лесбийки. А за педалите и дупетатите от европарламента, които ги представляват няма какво и да се коментира. Към тези, които защитават извратеното сексуално влечение, не стига това, ами и демонстрирането му, не само като нещо нормално, но и като един вид мода на тези генетично увредени твари-никъде, никога в свободната природа отклонението от нормата не се толерира. Болните животни, независимо от какво, например инбридинг /продукт на близкородствено съешаване за незнаещите/ се изолират напълно от останалите, не се допускат да се съешават с други нормални и се оставят на произвола на съдбата до скорошната им смърт. Към колегата, който твърди, че хомосексуализма не е болест, а хомофобията, ще кажа, че това е точно обратното. Хомофобията е резултат на поставяне на пиедестал на тези извратени типове над нормалните, не стига това ами нормалните биват осъждани като назадничави, хомофоби и т.н. Да, драги, хомофобията е болест, породена от педофилия, педерастия, всякакви дегенерати /продукт на близкородствено съешавене и висока степен на генетично сходство, животинския аналог съм го описал за незнаещите/ за всеки нормален човек, който не желае да влезе за пореден път в МАТРИЦАТА и предпочита да бъде сам, отколкото съучастник в едно дело, което има за цел унищожаване идентичността на човека.

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 02 Юни 2009, 11:49

Какво толкова се напъвате, немога да разбера, нито ще ги отразите, нито нищо и много ми е интересно педалченцата като станат повече от нас - хетерите, кои ще се водят ОБРАТНИТЕ, въпреки това, на мен лично не ми пука кой, какво си завира в устата/ушите/дупето и останалите свободни дупки...
Не искам да вземам страна, защото всеки има право на мнение и може да прецени сам за себе си начина по който да живее най-пълноценно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 02 Юни 2009, 12:01

Нема ли кой да ги изтрепа тия ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 02 Юни 2009, 12:33

а защо няма парад на хетеросексуалните?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 02 Юни 2009, 12:52

:dummy: :dummy: :dummy: :puke: :puke: :puke: :gay: :gay: :gay: :puke: :puke: :puke: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :clap:
Изображение Изображение Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 02 Юни 2009, 14:42

Е то всеки ден си е парад като се разхождаме по улицитеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 02 Юни 2009, 14:49

Погледнете от добрата страна .... Докато се чудят само къде да се нацелат има повече жени за нас !
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 02 Юни 2009, 14:56

Club BMW написа:Много сте нетолерантни и повечето си личи, че сте расли в гората :mhihi: С такова мислене първобитно :confused:
И аз не ги харесвам, но с какво ми пречат, че да ги бия, обиждам пфф, точно вие не сте хора :twisted:

И на мен не ми пречат!
....Стига да са извън България! ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата