Гей шествие през юни в София... Мен взеха да ме дразнят вече
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
да де, ама женските педали обикновено не са като тия дето сте ги гледали по образователните филмчета след полунощ

saleen написа:Защо наим върви в живота? Защото късметът се страхува да им обърне гръб
Нека си правят купона хората

slav4o1 написа:най-мразя педеругите и аз съм на мнението че само БОЙ трябва защото това е ненормално а вече публично набира скорост требе кат у сръбско
NeoPrint написа:Само бой, ама БОЙ ще ги върне на земята долните педали!![]()
![]()
![]()
Колегата долу добър коментар е направил
Club BMW написа:Много сте нетолерантни и повечето си личи, че сте расли в горатаС такова мислене първобитно
![]()
И аз не ги харесвам, но с какво ми пречат, че да ги бия, обиждам
Ей тва пък изказване най ми допада:

bobi_maxo написа:Честно да ви кажа не мразя педерастите, мразя педерастките номера!
Един човек може да е хетеросексуално ориентиран, но да е пълен педал

LiTtLeRoCk написа:преди време взеха да претендират да има ли право да си осиновяват деца това вече ме вбеси защото те не мислят как това дете ще живее и израства и как ще му обяснят защо то има двама татковци които се целуват
Ей тук вече ми се струва, че наистина прекрачват границата

((:BuKcu:)) написа:Офффф както ми е бясно цял ден, тия ли простаци ще трябва да им гледам педерастията????????????????????
Не стига, че всякакви откачалки има, само те ми липсват.....
На никой не му пука....за тия...да се наврат в някоя миша дупка и да не дразнят обществото
Ти да не си се уплашила, че както каза колегата колкото повече хомосексуалисти - толкова по-малко мъже за теб?

ПС Надявам се днес да си в по-добро и весело настроение (или поне да ме насметеш по-нежно)

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Виж за жените с други обратни наклонности изказвам положително мнение
На един приятел девиза му е "Хвърлете ме на лезбийките"

На един приятел девиза му е "Хвърлете ме на лезбийките"

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Живеем в свободна държава, нека всеки прави каквото си иска... стига да не пречи на околните. А на подобни паради целта им е да привлекат общественото мнение, което обикновено е негативно. Ако на останалите не им пукаше, нямаше да има и гей-шествия.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Толкова повече лесбийки. А за педалите и дупетатите от европарламента, които ги представляват няма какво и да се коментира. Към тези, които защитават извратеното сексуално влечение, не стига това, ами и демонстрирането му, не само като нещо нормално, но и като един вид мода на тези генетично увредени твари-никъде, никога в свободната природа отклонението от нормата не се толерира. Болните животни, независимо от какво, например инбридинг /продукт на близкородствено съешаване за незнаещите/ се изолират напълно от останалите, не се допускат да се съешават с други нормални и се оставят на произвола на съдбата до скорошната им смърт. Към колегата, който твърди, че хомосексуализма не е болест, а хомофобията, ще кажа, че това е точно обратното. Хомофобията е резултат на поставяне на пиедестал на тези извратени типове над нормалните, не стига това ами нормалните биват осъждани като назадничави, хомофоби и т.н. Да, драги, хомофобията е болест, породена от педофилия, педерастия, всякакви дегенерати /продукт на близкородствено съешавене и висока степен на генетично сходство, животинския аналог съм го описал за незнаещите/ за всеки нормален човек, който не желае да влезе за пореден път в МАТРИЦАТА и предпочита да бъде сам, отколкото съучастник в едно дело, което има за цел унищожаване идентичността на човека.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Какво толкова се напъвате, немога да разбера, нито ще ги отразите, нито нищо и много ми е интересно педалченцата като станат повече от нас - хетерите, кои ще се водят ОБРАТНИТЕ, въпреки това, на мен лично не ми пука кой, какво си завира в устата/ушите/дупето и останалите свободни дупки...
Не искам да вземам страна, защото всеки има право на мнение и може да прецени сам за себе си начина по който да живее най-пълноценно.
Не искам да вземам страна, защото всеки има право на мнение и може да прецени сам за себе си начина по който да живее най-пълноценно.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Погледнете от добрата страна .... Докато се чудят само къде да се нацелат има повече жени за нас !
I'm slowly drifting

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Club BMW написа:Много сте нетолерантни и повечето си личи, че сте расли в горатаС такова мислене първобитно
![]()
И аз не ги харесвам, но с какво ми пречат, че да ги бия, обиждам пфф, точно вие не сте хора
И на мен не ми пречат!
....Стига да са извън България!

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5