цигани и наркомани - съвременните Робин худовци :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

цигани и наркомани - съвременните Робин худовци :)

Мнение от DEFLEPPARD » 21 Апр 2005, 6:33

седя си и си мисля, мисля си и си седя... и по едно време ми хрумна, че тия нощни грабливи птици с 14 букви (цигани в каручка) както и наркоманите играят ролята на Робин Худ в днешно време :mhihi: :mhihi: :arrow: крадат от по-богатите които си купуват лъскави нещица (цд-та, халогени и т.н.) и ги продават за жълти стотинки... главно на тия, които не могат да си позволят нови машинки (демек по-бедните)
:mhihi: :mhihi: после продължих да си седя и да си мисля, да си мисля и да си седя... и по едно време установих че само си седя без да си мисля :P

погледнато от една малко по-различна гледна точка :arrow: тия хора са заели цяла една нова пазарна ниша и са част от икономиката на страната :mhihi: :mhihi: :mhihi: дано да не започнат скоро войни и за нея :P

затова следващия път като ви свият нещо и не успеете да хванете мръсника си помислете "е кво толкова... ще си купя ново :arrow: ще подпомогна пазара на цд-тата (или квото е там), ще подпомогна и държавата (с данъците) както и някой беден човечец, който ще се радва на открадното цд"
а ако хванете крадеца и го потрошите от бой:
"а така, запазих си собствеността, дадох своя скромен принос към превъзпитанието на циганина, стимулирам болничната дейност (нали тряя го лекуват), спестих малко пари на застрахователя" :mhihi:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 21 Апр 2005, 8:43

една патка мислила мислила и...
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 21 Апр 2005, 9:01

И какво излиза?Ако хванеш мангала и го потрошиш си запазваш ЦД-то и получаваш бонус-млатиш някой за разтуха,ако не го хванеш отиваш и си копуваш друго от някой брачед на същия мангал.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 21 Апр 2005, 10:06

Погледнато е под този ъгъл изглежда забавно. Звучи сякаш наркоманите са някакви самаряни, е да ама не....
Въобще не е толкова хумористично като ти гепат нещо :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gavril » 21 Апр 2005, 10:55

Nitro^ написа: ...

Бате, ако си затвориш втория img таг с / преди него ше се вижда и красавицата от подписа ти 8)
"Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt"

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 21 Апр 2005, 14:31

Гадното е, че точно нещата, който се гепат най-много (лайсни, халогени, тасове, решетки и т.н. ...) не се покриват от застрхователите :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 21 Апр 2005, 16:17

стимулирам болничната дейност (нали тряя го лекуват)

Само да обясня, че като лекуват циганите се удържа от заплатата на лекарите, защото мангасяряните нямат здравни осигуровки, а лечението трябва да се палаща някак. И какво се получава- хората се трудят да спасят живота на тези "консуматори", а за благодарност получават удръжка от заплатата :evil: А ако вдигнат ръце и кажат: " Няма да се занимавам!" следва дисциплинарно наказание и не дай си боже уволнение. Ми е..си държавата- тези, заради които страдаме всички получават най- големи привилегии от всички :uups: Геноцид му е майката- краен съм ама това е положението!!! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: цигани и наркомани - съвременните Робин худовци :)

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 21 Апр 2005, 16:27

DEFLEPPARD написа:седя си и си мисля, мисля си и си седя... и по едно време ми хрумна, че тия нощни грабливи птици с 14 букви (цигани в каручка) както и наркоманите играят ролята на Робин Худ в днешно време :mhihi: :mhihi: :arrow: крадат от по-богатите които си купуват лъскави нещица (цд-та, халогени и т.н.) и ги продават за жълти стотинки... главно на тия, които не могат да си позволят нови машинки (демек по-бедните)
:mhihi: :mhihi: после продължих да си седя и да си мисля, да си мисля и да си седя... и по едно време установих че само си седя без да си мисля :P

погледнато от една малко по-различна гледна точка :arrow: тия хора са заели цяла една нова пазарна ниша и са част от икономиката на страната :mhihi: :mhihi: :mhihi: дано да не започнат скоро войни и за нея :P

затова следващия път като ви свият нещо и не успеете да хванете мръсника си помислете "е кво толкова... ще си купя ново :arrow: ще подпомогна пазара на цд-тата (или квото е там), ще подпомогна и държавата (с данъците) както и някой беден човечец, който ще се радва на открадното цд"
а ако хванете крадеца и го потрошите от бой:
"а така, запазих си собствеността, дадох своя скромен принос към превъзпитанието на циганина, стимулирам болничната дейност (нали тряя го лекуват), спестих малко пари на застрахователя" :mhihi:

Не е смешно а трагично. :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 21 Апр 2005, 16:47

Southside написа:Геноцид му е майката- краен съм ама това е положението!!! :twisted:

Подкрепям напълно.
Въпреки че за съжаление не само мангали са виновни за изчезнали халогени, вежди и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gavril » 21 Апр 2005, 16:50

XaMaB написа:
Southside написа: ...

...

Пичове, не че много ги обичам мангалите, ама тия мнения май са за форума "млад фашист" :mhihi:
"Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Апр 2005, 18:33

Aз лично манговците в 90% от случаите дето ги срещна им загрявам вратовете. И да не са направили нещо определено на момента, се някога са или ще направят. Така, че не се чувствам гузен.
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 21 Апр 2005, 18:51

Както се казва в Смолянския Фолклор: Имало навремето един Катаджия.Спира те той на входа на Смолян и ти лепва един Фиш за 10лв дори да си изряден ;)
При последвалия въпрос -АМА как така :?: кротко ти се отговаря
-Пътуваш от Асеновград или Чепеларе ПОНЕ!Неможе ПОНЕ веднъж да не си нарушил правилата :mhihi: :mhihi:
Така че и мангото е същия.Сега може и да не е откраднал ама след малко знае ли се :confused:
Ама айде да не задълбаваме в темата че ще ни съдят за расизъм :uups:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Апр 2005, 19:08

аз доста съм го мислил тоя въпрос (щото изглежда без решение) ...

никоя до момента държавна администрация по света не е решила проблема със циганите по една проста причина- културата им е такава че са много затворено общество (причините за това са друга тема) и не желаят да се приобщяват защото само така могат да оцелеят. по тази причина всякакви "социални програми" са неефективни и със временен ефект.

още по-лоши нещата прави факта че се получава порочен кръг- обществото ги презира, те не могат да си намерят по тази причина работа, трябва да крадат/проституират и тн... от там обществото ги презира и тн... проблема е че не може да се прекъсне това причинно-следствие. те не искат, ние не можеме.

решението така както го виждам аз е само едно- когато се отворят границите на ес, едновремено със това закона за опазване на собственоста/ проституцията и другите "типични" цигански бизнеси да започне да се прилага по-ефективно. тези два факта ще поставят циганите пред избор: 1- да се изнесат от бг и да отидат във друга държава където да продължат да си живеят както искат. 2- да продъжат да живеят във бг както и преди и постепено да се пренесат във затворите. 3. да не им изнася 1 и 2 и да се захванат със легална подходяща работа.

друго практически-приложимо решение не мисля че има... нека не забравяме че и те са хора. ако им предоставиме избор .. ще сме направили точно каквото се очаква от нас- предоставили сме им избор. решението си е за тях. последиците- също.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 21 Апр 2005, 19:32

Питали ли са ви някога "абе вие българите не бяхте ли черни?!?!"? :shock: :lol:
Вие докато се ебавате, по предприемчивите цигани са си вzели българските паспорти и щъкат на воля иz ЕС-то и ни правят много добра реклама... :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 21 Апр 2005, 19:52

alx написа:аз доста съм го мислил тоя въпрос (щото изглежда без решение) ...

никоя до момента държавна администрация по света не е решила проблема със циганите ...

всъщност има един човек, който започнал с решаването на проблема... ама са го спрели преди да успее да го реши вовеки веков - май бате Адолф се казваше :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а пък д-р Менгеле почти се е научил да ги превръща в арийци, но много по изгодно се е оказало да произвежда сапун :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории