нулиране брояча, след смяна на маслото

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

нулиране брояча, след смяна на маслото

Мнение от m1l3n » 22 Май 2009, 14:56

Извенете ме, че подхващам темата, след като е коментирана в предишни постове ( прочетох я и методите описани там не бършат работа при мен.)

колата е Е46 купе от 2000г. онзи ден смених маслото и в сервиза ми нулираха брояча, страннтото обаче е че преди след като дам контакт и ми изписваше "OIL SERVICE " и колко километра остават, сега обаче като дам контакт ми изписва "INSPECTION" и километрите. някой може ли да ми обясни как да го променя обратно. Опитах и метода за ресетване със задържане на копчето за нулиране на километража, но ми дава само SIA, без да пише "rESET".

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: нулиране брояча, след смяна на маслото

Мнение от LSFC » 22 Май 2009, 22:54

m1l3n написа:Извенете ме, че подхващам темата, след като е коментирана в предишни постове ( прочетох я и методите описани там не бършат работа при мен.)

колата е Е46 купе от 2000г. онзи ден смених маслото и в сервиза ми нулираха брояча, страннтото обаче е че преди след като дам контакт и ми изписваше "OIL SERVICE " и колко километра остават, сега обаче като дам контакт ми изписва "INSPECTION" и километрите. някой може ли да ми обясни как да го променя обратно. Опитах и метода за ресетване със задържане на копчето за нулиране на километража, но ми дава само SIA, без да пише "rESET".

По принцип мразя такива постове като моя ама дай тва търсене и грижа нямаш
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Май 2009, 23:02

kiko™ написа:Ето как са си занулите Oil Service-a

ИзображениеИзображение

повече няма какво да се каже по темата
явно твоята се занулява по обясненията във втората снимка
ползвай търсачката

Назад към E46