нулиране брояча, след смяна на маслото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
нулиране брояча, след смяна на маслото
Извенете ме, че подхващам темата, след като е коментирана в предишни постове ( прочетох я и методите описани там не бършат работа при мен.)
колата е Е46 купе от 2000г. онзи ден смених маслото и в сервиза ми нулираха брояча, страннтото обаче е че преди след като дам контакт и ми изписваше "OIL SERVICE " и колко километра остават, сега обаче като дам контакт ми изписва "INSPECTION" и километрите. някой може ли да ми обясни как да го променя обратно. Опитах и метода за ресетване със задържане на копчето за нулиране на километража, но ми дава само SIA, без да пише "rESET".
колата е Е46 купе от 2000г. онзи ден смених маслото и в сервиза ми нулираха брояча, страннтото обаче е че преди след като дам контакт и ми изписваше "OIL SERVICE " и колко километра остават, сега обаче като дам контакт ми изписва "INSPECTION" и километрите. някой може ли да ми обясни как да го променя обратно. Опитах и метода за ресетване със задържане на копчето за нулиране на километража, но ми дава само SIA, без да пише "rESET".
Re: нулиране брояча, след смяна на маслото
m1l3n написа:Извенете ме, че подхващам темата, след като е коментирана в предишни постове ( прочетох я и методите описани там не бършат работа при мен.)
По принцип мразя такива постове като моя ама дай тва търсене и грижа нямаш

3 мнения
• Страница 1 от 1