боя за табло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
боя за табло
колеги някой знаели с каква боя да си намажа таблото че го напръсках с един спрей за чистене и стана на петна тоест побеля търсих някоя тема но имаше само за тапицерията на седалките
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
татрата написа:намазах го с спрей с силкикон за почистване на табла и побеля и стана грозно на петна
пробваи с морки кърпи (от тея дето се продават в пакет, пренапоени със спирт, аз само това ползвам като си 4истим таблото)
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Като го боядисаш ще седи още по-грозно
Колегите ти казаха какво да пробваш

Колегите ти казаха какво да пробваш

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Aз ползвам само силиконов спрей за таблото вече над 1 година. Бедна ми е фантазията ти с какво си го намазал.
Пробвай верно със спирт, най-добрия вариант. Таблото не е било боядисвано, за да му свалиш боята. Самият материал е черен.
И вземи сложи една снимка на това, с което си мазал, да не правят и други същата глупост.
Пробвай верно със спирт, най-добрия вариант. Таблото не е било боядисвано, за да му свалиш боята. Самият материал е черен.
И вземи сложи една снимка на това, с което си мазал, да не правят и други същата глупост.
liloff написа:Aз ползвам само силиконов спрей за таблото вече над 1 година. Бедна ми е фантазията ти с какво си го намазал.
то е ясно че е силиконов, всички "силиконови" се водят, ама има едни от по 3-4лв. (сигурно тях е ползвал колегата)............. аз само спрейове (а пък и друга автокозметика) на Turtle ползвам и нямам забележки.................. а пък има и нещо друго - като се напръска с такъв спрей, колата трябва да се остави на сянка, щото ако я "облещиш" веднага на слънцето, ако ще и с най-скъпия и качествен спрей да си я напръскал, пак ще изкочат такива петна!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ще ползвам темата, за да ви попитам. Търся си продукт за подръжката на таблото, който след нанасяне не блести а стои матово, нещо като да си намажеш обувките с вакса без да ги лъскаш, най- просто обяснено. Попадали ли сте на нещо подобно?! 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- borislav
- младши ентусиаст
-
speed.dem0n написа:татрата написа:намазах го с спрей с силкикон за почистване на табла и побеля и стана грозно на петна
пробваи с морки кърпи (от тея дето се продават в пакет, пренапоени със спирт, аз само това ползвам като си 4истим таблото)
Аз ползвам бебешки кърпички,ефекта е удивителен.Таблото става като ново
Le Transporteur написа:Ще ползвам темата, за да ви попитам. Търся си продукт за подръжката на таблото, който след нанасяне не блести а стои матово, нещо като да си намажеш обувките с вакса без да ги лъскаш, най- просто обяснено. Попадали ли сте на нещо подобно?!
На TurtleWax козметиката за таблото след като я нанесеш и като минеш с парцал става матово и така си остава ако не го минеш с парцал си стои лъскаво ти си избираш

Beautiful Mechanical Wonder
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
кърпи казабланка е вашето решение иначе аз съм много доволен от едно бяло мляко което се води за почистване .Таблото не става мазно и не събира прахоляк ,ако някой го интересува утре ще кажа и точното му наимениование защото сега не се сещам.
Le Transporteur написа:Ще ползвам темата, за да ви попитам. Търся си продукт за подръжката на таблото, който след нанасяне не блести а стои матово, нещо като да си намажеш обувките с вакса без да ги лъскаш, най- просто обяснено. Попадали ли сте на нещо подобно?!
Колега, доста фирми предлагат такива спрейове с матов ефект. Преди време си купих от Практикер някакъв немски ( не мога да ти кажа марка -не я помня, а и флаконът е в гаража), който за мен лично си е доста читав- харесва ми как почиства и оставя хубав матов ефект след себе си (като видя мазно и лъскаво табло се изприщвам

Иначе сега се сещам че съм виждал такъв спрей и на Sonax добра фирма е можеш и него да пробваш -бъди сигурен, че е качествен.
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
A кажете някъква боя или някакъв препарат за външните уплатнения около прозорците,че са избелели и дразнят яко
Не знам до какво положение си докарал таблото с този спрей, но ако го боядисаш ще го съсипеш окончателно
Пробвай
- да го почистиш хубаво с "мокри кърпички"
- като изсъхне добре да опиташ да го пръснеш с някой от оригиналните спрейове на BMW (за пласмаси и за табло).
Ако е много зле пробвай направо с този за пластмасови детайли
Пробвай
- да го почистиш хубаво с "мокри кърпички"
- като изсъхне добре да опиташ да го пръснеш с някой от оригиналните спрейове на BMW (за пласмаси и за табло).
Ако е много зле пробвай направо с този за пластмасови детайли
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3