ОТКРАДНАТА УРЕДБА
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
- viktorlozev
- Потребител
-
ОТКРАДНАТА УРЕДБА
Здравейте на всички.. имам bmw 323i кабрио с музика за 7 хиляди лева.... вчера както излизам от нас и видях , че някой го е разбил и е зел навигацията, която е с DVD, MP3 плеър. И така модела на навигацията е Pioneer AVIC-N3 . Моля ако някой види подобна уредба да ми пише защото в БЪЛГАРИЯ няма много подобни. Благодаря предварително . ЩЕ ИМА И ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ !!!
- viktorlozev
- Потребител
-
Да.. определено... , но да беше само това щях да го преживея но са взети сигорно неща още за 5000 лв... а застраховката поема само ключалката, и кората дето са я счупили... надявам се на намера поне уредбата... зели са ми очилата, парфюм....2 чанти с дискове ... желетка , дистанционните.. абе ужас..
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Искаш да кажеш, че кола с музика за 7000лв си стои пред вас на улицата
Предполагам са ти казали като си правил застраховката ,че няма да ти покрият щети по аудиото за такава сума.Много кофти случка ,но за съжаление такава е реалноста в БГ.Дано намериш поне част от нещата въпреки ,че ме съмнява за съжаление 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 `98
мн кофти работа....ама сега е нещо страшно ..ония ден един приятел го бяха прислушали и него ..cd стъпала бас каси ...и якето с документите..му бяха взели ..копелетата сори за езика ..но...си е така и колата е била на осветено место нищо не ги плаши ве4е...колега надявам се да не намери навито......

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
не че нещо ама не само в България ще задигнат такава музика и то от кабрио .... то си е и било като подарак , все пак е много кофти , успех ти пожелавам колега дано да го намериш
- viktorlozev
- Потребител
-
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ... ПОПРИНЦИП МЯСТОТО КАДЕТО ЖИВЕЯ Е КОМПЛЕКС,С ОХРАНА, ОСВЕТЕНО Е , НО НЯМА ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ... Вече незнам в тази БЪЛГАРИЯ какво става.. Дано да успея да намеря поне нещо.. Отново БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Много съжалявам колега... Наистина вече нищо не ги спира. Преди 3 седмици и аз олекнах. Но щом живееш в комплекс с охрана, голяма е вероятността това да е работа на хората от охраната, дори е 90% вероятно. Дори да не може да се докаже пуснете жалба до шефа на охранителната фирма да ти изплатят щетите. Това трябва да го има и в договора за охрана на комплекса ако сте към фирма. Успех 

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
D_reamcatche_R написа:Много съжалявам колега... Наистина вече нищо не ги спира. Преди 3 седмици и аз олекнах. Но щом живееш в комплекс с охрана, голяма е вероятността това да е работа на хората от охраната, дори е 90% вероятно. Дори да не може да се докаже пуснете жалба до шефа на охранителната фирма да ти изплатят щетите. Това трябва да го има и в договора за охрана на комплекса ако сте към фирма. Успех
Разбира се .... темата е малко стара,но това е 1 от най-вероятните "сценарий... ем имате охрана ем пък тя никаква работа не върши... най добре пусни една жалба...
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
- vranq85
- Потребител
-
- Кара: BMW 316'96 Coupe
Re: ОТКРАДНАТА УРЕДБА
kolega, kakvo da ti kaja, ako si si zastrahoval muzikata ne se chudi mnogo koi ti q e otradnal- za tova takiva raboti ne se zastrahovat- nikoi da ne znae kakvo ima6 v kolata
- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
Re: ОТКРАДНАТА УРЕДБА
Спокоино колега рано или късно ще се разбере все на някои някога ще просвири някои ше види ще каже и така 

...
12 мнения
• Страница 1 от 1