ОТКРАДНАТА УРЕДБА

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

ОТКРАДНАТА УРЕДБА

Мнение от viktorlozev » 16 Май 2009, 0:14

Здравейте на всички.. имам bmw 323i кабрио с музика за 7 хиляди лева.... вчера както излизам от нас и видях , че някой го е разбил и е зел навигацията, която е с DVD, MP3 плеър. И така модела на навигацията е Pioneer AVIC-N3 . Моля ако някой види подобна уредба да ми пише защото в БЪЛГАРИЯ няма много подобни. Благодаря предварително . ЩЕ ИМА И ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ !!!

Потребител
Аватар

Мнение от plamen6100 » 16 Май 2009, 8:30

Ужас :( - мамицата им крадлива наркоманска

Потребител
Аватар

Мнение от viktorlozev » 16 Май 2009, 10:36

Да.. определено... , но да беше само това щях да го преживея но са взети сигорно неща още за 5000 лв... а застраховката поема само ключалката, и кората дето са я счупили... надявам се на намера поне уредбата... зели са ми очилата, парфюм....2 чанти с дискове ... желетка , дистанционните.. абе ужас..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Май 2009, 14:47

Искаш да кажеш, че кола с музика за 7000лв си стои пред вас на улицата :shock: :shock: Предполагам са ти казали като си правил застраховката ,че няма да ти покрият щети по аудиото за такава сума.Много кофти случка ,но за съжаление такава е реалноста в БГ.Дано намериш поне част от нещата въпреки ,че ме съмнява за съжаление :(
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 `98

Мнение от DriftKing » 16 Май 2009, 19:03

мн кофти работа....ама сега е нещо страшно ..ония ден един приятел го бяха прислушали и него ..cd стъпала бас каси ...и якето с документите..му бяха взели ..копелетата сори за езика ..но...си е така и колата е била на осветено место нищо не ги плаши ве4е...колега надявам се да не намери навито......
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp

Мнение от djpamboss » 16 Май 2009, 21:49

не че нещо ама не само в България ще задигнат такава музика и то от кабрио .... то си е и било като подарак , все пак е много кофти , успех ти пожелавам колега дано да го намериш

Потребител
Аватар

Мнение от viktorlozev » 17 Май 2009, 13:47

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ... ПОПРИНЦИП МЯСТОТО КАДЕТО ЖИВЕЯ Е КОМПЛЕКС,С ОХРАНА, ОСВЕТЕНО Е , НО НЯМА ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ... Вече незнам в тази БЪЛГАРИЯ какво става.. Дано да успея да намеря поне нещо.. Отново БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 03 Юли 2009, 16:06

Много съжалявам колега... Наистина вече нищо не ги спира. Преди 3 седмици и аз олекнах. Но щом живееш в комплекс с охрана, голяма е вероятността това да е работа на хората от охраната, дори е 90% вероятно. Дори да не може да се докаже пуснете жалба до шефа на охранителната фирма да ти изплатят щетите. Това трябва да го има и в договора за охрана на комплекса ако сте към фирма. Успех :confused:
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 04 Юли 2009, 19:46

D_reamcatche_R написа:Много съжалявам колега... Наистина вече нищо не ги спира. Преди 3 седмици и аз олекнах. Но щом живееш в комплекс с охрана, голяма е вероятността това да е работа на хората от охраната, дори е 90% вероятно. Дори да не може да се докаже пуснете жалба до шефа на охранителната фирма да ти изплатят щетите. Това трябва да го има и в договора за охрана на комплекса ако сте към фирма. Успех :confused:

Разбира се .... темата е малко стара,но това е 1 от най-вероятните "сценарий... ем имате охрана ем пък тя никаква работа не върши... най добре пусни една жалба...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Re: ОТКРАДНАТА УРЕДБА

Мнение от vlado_882 » 09 Юни 2010, 11:56

:(
...

Потребител
Аватар
Кара: BMW 316'96 Coupe

Мнение от vranq85 » 14 Юни 2010, 19:47

kolega, kakvo da ti kaja, ako si si zastrahoval muzikata ne se chudi mnogo koi ti q e otradnal- za tova takiva raboti ne se zastrahovat- nikoi da ne znae kakvo ima6 v kolata

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Мнение от vlado_882 » 14 Юни 2010, 20:52

Спокоино колега рано или късно ще се разбере все на някои някога ще просвири някои ше види ще каже и така :)
...

Назад към Car аудио и видео