да се похваля оправих проблем с токовете

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

да се похваля оправих проблем с токовете

Мнение от татрата » 09 Май 2009, 9:04

колеги оправих си бимеца имах проблем с зареждането на алтернатора свалих го първия път смених му лагери четки и пръстени слагаме го не иска да зарежда ходих на раковска при алтернаторджийте те го свалиха пак провериха го работи после ми измериха токовете и се оказа едната букса която го възбужда не дава достатъчно ток и тия ми пуснаха една жичка от бушоните и сега сум на 6

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 10 Май 2009, 0:10

Браво колега, честито, но ще си и полезен ако дадеш малко подробности, и някоя снимка, ако си сетил да снимаш
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от татрата » 11 Май 2009, 14:28

колега няма как да ти дам снимка защото се вижда само жичката която тръгва от кутията с бушоните и къде отивяа незнам някъде до алтернатора ако някой има проблем мога да го водя да оправим хората са много къдърни и съм много доволен намират се на раковска и преките на козлудуй немога да го обясня просто ако има някой закъсал ще го заведа после ще черпите като го оправите

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 11 Май 2009, 21:45

колега извинявай че ти се местя във постчето но какви пари бяха лагерите и друго сменя ли се по край тях че да знам за мойто динамо какви пари да си приготвя при сняната на лагерите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от татрата » 14 Май 2009, 22:34

колега да ти кажа честно незнам колко са лагерите на мен целия ремонт ми излезе 50 лв като смених лагери четки и и меден пръстен и работата общо за свляне и качване взеха 20
всичко общо 70лв

младши ентусиаст
Аватар

Re: да се похваля оправих проблем с токовете

Мнение от KUM4o » 07 Ное 2009, 11:36

Извинявай колега ,че пиша в толкова стара тема ,но ако можеш погледни от кой бушон са извели жичката и точно на кой кабел в динамото са го свързали.Благодаря предварително.
Изображение

Назад към E36