да се похваля оправих проблем с токовете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
да се похваля оправих проблем с токовете
колеги оправих си бимеца имах проблем с зареждането на алтернатора свалих го първия път смених му лагери четки и пръстени слагаме го не иска да зарежда ходих на раковска при алтернаторджийте те го свалиха пак провериха го работи после ми измериха токовете и се оказа едната букса която го възбужда не дава достатъчно ток и тия ми пуснаха една жичка от бушоните и сега сум на 6
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Браво колега, честито, но ще си и полезен ако дадеш малко подробности, и някоя снимка, ако си сетил да снимаш
колега няма как да ти дам снимка защото се вижда само жичката която тръгва от кутията с бушоните и къде отивяа незнам някъде до алтернатора ако някой има проблем мога да го водя да оправим хората са много къдърни и съм много доволен намират се на раковска и преките на козлудуй немога да го обясня просто ако има някой закъсал ще го заведа после ще черпите като го оправите
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега извинявай че ти се местя във постчето но какви пари бяха лагерите и друго сменя ли се по край тях че да знам за мойто динамо какви пари да си приготвя при сняната на лагерите.
Re: да се похваля оправих проблем с токовете
Извинявай колега ,че пиша в толкова стара тема ,но ако можеш погледни от кой бушон са извели жичката и точно на кой кабел в динамото са го свързали.Благодаря предварително.

6 мнения
• Страница 1 от 1