Диодни стопове за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Диодни стопове за Е46
четох няколко теми за тези стопове но само се споменаваше за проблем с таблото,че свети за изгоряла лампа.имаше няколко теми за очичките на фаровете които слагат,някои бяха споменали че от време на време присветвали когато компютъра проверява дали има изгоряла лампа.снощи спря до мен едно купе с диодни стопове и както се го гледам и се наслаждавам присветнаха мигачите?! изчаках около минута и отново присветнаха 2-пъти,та се чудя има ли го тоя проблем.искам да си сложа такива,кои марки са надежни освен оригиналните,ако има такива за седан.защото не искам да си сложа нови стопове и те да си присвяткат през минута...
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
и аз пъвоначално помислих че ме поздравява...ама после стана като тик...V-max написа:да не ти е мигал за поздрав![]()
наистина има проблеми , понякога

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
Аз си купих диодни стопове от eBay и паснаха идеално. Не мигат и не правят никакви проблеми. На всеки стоп има и по 2 големи /колкото цигарени/ кутии. Не знам за какво служат.
Слагай смело, става уникално!
Слагай смело, става уникално!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на мене малко не ми хареса, че разликата между габарит и стоп е много малка и някой може и да не види, че спирам о време .. та не ги оставих
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Sharo написа:на мене малко не ми хареса, че разликата между габарит и стоп е много малка и някой може и да не види, че спирам о време .. та не ги оставих
Моите,като натисна спирачката ти избождат очите,така че от марка до марка...
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
и при мене светят доста силно габаритите но разликата е осезаема при спиране. Има и друго - когато съм карал вечер в колона с приятели са ми казвали, че много дразни. А от непознати предполагам, че доста ругатни съм отнесъл 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
възможно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Колеги пробуждам темата отново - от около 2 месеца имам и аз диодни стопове със смодулите за симулация(против грешки), даже от където ги взех ми ги монтираха.
Преди да си ги взема прочетох (тази и още други теми) където колегите казват, че от време на време показва грешка, но после се оправя, което и при мен ставаше много рядко (за около минута и спира грешката). Уви от вчера не иска да спре - и 2та ми индикатора за изгорели крушки светят и не спират. Снощи цяла нощ карах, не спряха ... ужасно.
Днес отоворих отзад прегледах връзките, изключих ги и пак ги включих ... никакъв ефект. Някакви идеи?
Преди да си ги взема прочетох (тази и още други теми) където колегите казват, че от време на време показва грешка, но после се оправя, което и при мен ставаше много рядко (за около минута и спира грешката). Уви от вчера не иска да спре - и 2та ми индикатора за изгорели крушки светят и не спират. Снощи цяла нощ карах, не спряха ... ужасно.
Днес отоворих отзад прегледах връзките, изключих ги и пак ги включих ... никакъв ефект. Някакви идеи?
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
dminchev написа:Колеги пробуждам темата отново - от около 2 месеца имам и аз диодни стопове със смодулите за симулация(против грешки), даже от където ги взех ми ги монтираха.
Букси или освтление на номера...[/b]
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
BMDrago написа:dminchev написа:...
Букси или освтление на номера...[/b]
Ами самия захранващ кабел който си е сложен от прозиводителя, към който са включени стоповете.
Иначе едната ми крушка на номера от 2 седмици е изгоряла ... да не е изляскала и другата и за това да дава грешка ?
след няколко минути
п.п. ... изгорели крушкки на номера отзад. Вече всичко е точно. Мерси BMDrago

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
- Stoyan7777