Диодни стопове за Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Диодни стопове за Е46

Мнение от Сладур1 » 22 Авг 2008, 11:59

четох няколко теми за тези стопове но само се споменаваше за проблем с таблото,че свети за изгоряла лампа.имаше няколко теми за очичките на фаровете които слагат,някои бяха споменали че от време на време присветвали когато компютъра проверява дали има изгоряла лампа.снощи спря до мен едно купе с диодни стопове и както се го гледам и се наслаждавам присветнаха мигачите?! изчаках около минута и отново присветнаха 2-пъти,та се чудя има ли го тоя проблем.искам да си сложа такива,кои марки са надежни освен оригиналните,ако има такива за седан.защото не искам да си сложа нови стопове и те да си присвяткат през минута...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 22 Авг 2008, 12:46

При мен нито ангелските очи нито стоповете правят проблем, така че слагай смело

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 22 Авг 2008, 12:47

да не ти е мигал за поздрав :mhihi: :mhihi: наистина има проблеми , понякога

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 22 Авг 2008, 14:27

V-max написа:да не ти е мигал за поздрав :mhihi: :mhihi: наистина има проблеми , понякога
и аз пъвоначално помислих че ме поздравява...ама после стана като тик... :mhihi: ,хубаво купе беше,и като взеха да мигат тея мигачи като дискотека,после го запали пусна фаровете,половината диоди изгорели...направо ми развали мнението...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 23 Авг 2008, 0:59

Моите си ги порьчах от Германия и са с вградени симулатори,така че нямам проблеми сьс светещи изгорели крушки на таблото.Но кофтито е,че не са за фейслифт и не светят правилно,а и не пасват идеално както оригиналите.Ако ти харесват слагай,но да знаеш,че не са вечни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d / e46, вече не...
Мечтае да кара: BMW 5

Мнение от bafi » 23 Авг 2008, 20:24

Аз си купих диодни стопове от eBay и паснаха идеално. Не мигат и не правят никакви проблеми. На всеки стоп има и по 2 големи /колкото цигарени/ кутии. Не знам за какво служат.
Слагай смело, става уникално!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 23 Авг 2008, 21:02

на мене малко не ми хареса, че разликата между габарит и стоп е много малка и някой може и да не види, че спирам о време .. та не ги оставих
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Авг 2008, 4:37

Sharo написа:на мене малко не ми хареса, че разликата между габарит и стоп е много малка и някой може и да не види, че спирам о време .. та не ги оставих

Моите,като натисна спирачката ти избождат очите,така че от марка до марка...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d / e46, вече не...
Мечтае да кара: BMW 5

Мнение от bafi » 24 Авг 2008, 11:15

и при мене светят доста силно габаритите но разликата е осезаема при спиране. Има и друго - когато съм карал вечер в колона с приятели са ми казвали, че много дразни. А от непознати предполагам, че доста ругатни съм отнесъл :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Авг 2008, 13:04

възможно
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 10 Май 2009, 14:00

Колеги пробуждам темата отново - от около 2 месеца имам и аз диодни стопове със смодулите за симулация(против грешки), даже от където ги взех ми ги монтираха.
Преди да си ги взема прочетох (тази и още други теми) където колегите казват, че от време на време показва грешка, но после се оправя, което и при мен ставаше много рядко (за около минута и спира грешката). Уви от вчера не иска да спре - и 2та ми индикатора за изгорели крушки светят и не спират. Снощи цяла нощ карах, не спряха ... ужасно.
Днес отоворих отзад прегледах връзките, изключих ги и пак ги включих ... никакъв ефект. Някакви идеи?
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 10 Май 2009, 14:11

dminchev написа:Колеги пробуждам темата отново - от около 2 месеца имам и аз диодни стопове със смодулите за симулация(против грешки), даже от където ги взех ми ги монтираха.
Преди да си ги взема прочетох (тази и още други теми) където колегите казват, че от време на време показва грешка, но после се оправя, което и при мен ставаше много рядко (за около минута и спира грешката). Уви от вчера не иска да спре - и 2та ми индикатора за изгорели крушки светят и не спират. Снощи цяла нощ карах, не спряха ... ужасно.
Днес отоворих отзад прегледах връзките, изключих ги и пак ги включих ... никакъв ефект. Някакви идеи?

Букси или освтление на номера...[/b]
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 e46
Мечтае да кара: M3 e46

Мнение от somuchbetter » 10 Май 2009, 14:24

BMDrago написа:
dminchev написа:...

Букси или освтление на номера...[/b]

Ами самия захранващ кабел който си е сложен от прозиводителя, към който са включени стоповете.
Иначе едната ми крушка на номера от 2 седмици е изгоряла ... да не е изляскала и другата и за това да дава грешка ?

след няколко минути

п.п. ... изгорели крушкки на номера отзад. Вече всичко е точно. Мерси BMDrago :!:
impossible is nothing

Изображение
BMW TEAM PLOVDIV

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 10 Май 2009, 14:38

Смени ги де, ако ли не в четвъртак ще ти дам 2 нови по 1лв. са :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 10 Май 2009, 15:43

искам да добавя този линк за тези, които имат
проблема с премигването и таблото
http://forum.e46fanatics.com/showthread ... =led+tails
Изображение

Назад към E46