SMQNA NA GUMITE
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
SMQNA NA GUMITE
kakto wsi4ki wijdate,wremeto we4e se pooprawq i towa dawa powod da se zamislim za zazimqwaneto na jeleznite djanti i tanki zimni gumi.
pati6tata ni sa pokriti s dupki po 6weicarski licenz,a nqkoi ot nas swiknaha s zimnite gumi da karat lar6 iz dupkite.
znam,4e powe4eto karat sas skapi leti djanti i towa sigurno 6te se otrazi na barzinata s koqto se predwijwame.
ta,.........waprosa mi e: 6te namalite li skorosta ili kak izob6to da opazim djantite i niskite gumi?
pati6tata ni sa pokriti s dupki po 6weicarski licenz,a nqkoi ot nas swiknaha s zimnite gumi da karat lar6 iz dupkite.
znam,4e powe4eto karat sas skapi leti djanti i towa sigurno 6te se otrazi na barzinata s koqto se predwijwame.
ta,.........waprosa mi e: 6te namalite li skorosta ili kak izob6to da opazim djantite i niskite gumi?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Njmam idej kak shte se spravjme.A i imam 4uvstvoto 4e Ruse i GO sa nai razbitite gradove na planetata! 

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Njmam idej kak shte se spravjme.A i imam 4uvstvoto 4e Ruse i GO sa nai razbitite gradove na planetata!
Ela v Samokov i shte govorim
Ela v Samokov i shte govorim

:)
Abe i Sofia dosta se razbiha ulicite ot leda....okolo centralna gara i v pove4eto kraini kvartali takiva iami sa se zavadili...da ne govorime vatre v kvartalite pak kakvo e ... shto gode bash centara si e dobre ta chuvstvam kak shet si stoai samo v centara skoro
:) 

BMW е колата 

Абе то в БГ винаги си е имало дупки, ама да ви кажа, че тая зима и в Германия всичко стана на дупки. Бях отвикнал да внимавам, ама нищо, тамън сега ще съм във форма, като се прибирам
Тая зима много студ, много лед, пари нема, мързи ги да бачкат и така...
Иначе вече съм с летните гуми с лети джанти, ама не са толкова нископрофилни, та няма проблем в товя отношение.

Тая зима много студ, много лед, пари нема, мързи ги да бачкат и така...
Иначе вече съм с летните гуми с лети джанти, ама не са толкова нископрофилни, та няма проблем в товя отношение.
Само Дизел!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
predi dwa dni si slojih letite djanti i we4e karam kato babi4ka.
mai-mai,ako iskam da karam barzo 6te smenqm gumite,a za celta bagajnika mi 6te winagi palen s djanti i gumi
mai-mai,ako iskam da karam barzo 6te smenqm gumite,a za celta bagajnika mi 6te winagi palen s djanti i gumi

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Turturelo написа:В Русе никога не е имало толкова много дупки! Сигурен съм, че няма друг град в БГ с толкова... Проверил съм в София, Варна, Търново, Габрово и Свищов - ние водим класацията убедително! В момента са почнали да ги кърпят, но по този начин ще се изронят в най-скоро време отново..
Ела да видиш във Враца каква лунна повърхност е, от НАСА направо филм може да заснимат без да ходят до луната

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

B U L L I написа:predi dwa dni si slojih letite djanti i we4e karam kato babi4ka.
И аз днеска нанизах 17-ките...

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

10 мнения
• Страница 1 от 1