SMQNA NA GUMITE

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

SMQNA NA GUMITE

Мнение от B U L L I » 04 Мар 2003, 21:17

kakto wsi4ki wijdate,wremeto we4e se pooprawq i towa dawa powod da se zamislim za zazimqwaneto na jeleznite djanti i tanki zimni gumi.
pati6tata ni sa pokriti s dupki po 6weicarski licenz,a nqkoi ot nas swiknaha s zimnite gumi da karat lar6 iz dupkite.
znam,4e powe4eto karat sas skapi leti djanti i towa sigurno 6te se otrazi na barzinata s koqto se predwijwame.
ta,.........waprosa mi e: 6te namalite li skorosta ili kak izob6to da opazim djantite i niskite gumi?
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 04 Мар 2003, 21:45

Edinstvenia nachin spored men e da si prisadim krile i po moshtni motori i da letim nad dupkite :mha:

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 05 Мар 2003, 13:08

Njmam idej kak shte se spravjme.A i imam 4uvstvoto 4e Ruse i GO sa nai razbitite gradove na planetata! :cry:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 05 Мар 2003, 14:59

Njmam idej kak shte se spravjme.A i imam 4uvstvoto 4e Ruse i GO sa nai razbitite gradove na planetata!
Ela v Samokov i shte govorim :(

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Pafone » 05 Мар 2003, 22:53

Abe i Sofia dosta se razbiha ulicite ot leda....okolo centralna gara i v pove4eto kraini kvartali takiva iami sa se zavadili...da ne govorime vatre v kvartalite pak kakvo e ... shto gode bash centara si e dobre ta chuvstvam kak shet si stoai samo v centara skoro :):) :wink:
BMW е колата :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Смок » 06 Мар 2003, 12:19

Абе то в БГ винаги си е имало дупки, ама да ви кажа, че тая зима и в Германия всичко стана на дупки. Бях отвикнал да внимавам, ама нищо, тамън сега ще съм във форма, като се прибирам :lol:

Тая зима много студ, много лед, пари нема, мързи ги да бачкат и така...

Иначе вече съм с летните гуми с лети джанти, ама не са толкова нископрофилни, та няма проблем в товя отношение.
Само Дизел!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 06 Мар 2003, 14:35

В Русе никога не е имало толкова много дупки! Сигурен съм, че няма друг град в БГ с толкова... Проверил съм в София, Варна, Търново, Габрово и Свищов - ние водим класацията убедително! В момента са почнали да ги кърпят, но по този начин ще се изронят в най-скоро време отново..

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 09 Мар 2003, 21:27

predi dwa dni si slojih letite djanti i we4e karam kato babi4ka.
mai-mai,ako iskam da karam barzo 6te smenqm gumite,a za celta bagajnika mi 6te winagi palen s djanti i gumi
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Аватар

Мнение от DA WOLF » 10 Мар 2003, 0:33

Turturelo написа:В Русе никога не е имало толкова много дупки! Сигурен съм, че няма друг град в БГ с толкова... Проверил съм в София, Варна, Търново, Габрово и Свищов - ние водим класацията убедително! В момента са почнали да ги кърпят, но по този начин ще се изронят в най-скоро време отново..

Ела да видиш във Враца каква лунна повърхност е, от НАСА направо филм може да заснимат без да ходят до луната :lol: Между другото цяла северозападнала България е така...
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Аватар

Мнение от DA WOLF » 10 Мар 2003, 0:35

B U L L I написа:predi dwa dni si slojih letite djanti i we4e karam kato babi4ka.
mai-mai,ako iskam da karam barzo 6te smenqm gumite,a za celta bagajnika mi 6te winagi palen s djanti i gumi

И аз днеска нанизах 17-ките... :lol: По тоя случай в града Vmax ми е около 40км/ч :evil:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Назад към Основен Форум