няколко въпроса... Как?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
няколко въпроса... Как?
малко ламерски въпрои но.. това ми е първо БМВ и в чудо съм се видял..
то за добро де
1.как да си запаметявам радио станциите на радиото - какво ли не проах?
2. как да разбера дали имам аларма... виждам че като заключа колата некво диодче свети на радиото .. но доколкото четох в форумите това е датчик за движение? или незнам...
3.Гледал съм по форума доста обеснения как да бутам по ОВС но.. като запаля ми показва време за инспекшън и после като покаже часовника и нема мърдане.. каква е процедурата по показване на външна температура и разход примерно... знам че треат некви датчици .. но как да разбера дали ги имам теа датчици???
ще иа и още но всеки път се сещам като се кача да карам
320д 99 година става вапрос
мерси предварително

1.как да си запаметявам радио станциите на радиото - какво ли не проах?
2. как да разбера дали имам аларма... виждам че като заключа колата некво диодче свети на радиото .. но доколкото четох в форумите това е датчик за движение? или незнам...
3.Гледал съм по форума доста обеснения как да бутам по ОВС но.. като запаля ми показва време за инспекшън и после като покаже часовника и нема мърдане.. каква е процедурата по показване на външна температура и разход примерно... знам че треат некви датчици .. но как да разбера дали ги имам теа датчици???
мерси предварително
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
1. Задръж номера на копчето,на което искаш да е станцията.
2.Остви прозореца на половина отворен и заключи,след това си вкарай ръката в купето и ако свирне ясно,но щом свети само касетофона предополагам,че си само с централно.
2.Остви прозореца на половина отворен и заключи,след това си вкарай ръката в купето и ако свирне ясно,но щом свети само касетофона предополагам,че си само с централно.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: няколко въпроса... Как?
drinoff написа:
мерси предварително
А колега имаш ли Борд

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Ми немам бутонче на лостчето но щом ми пише километри час ойл сервис а и има тест на ОВС начи има борд.. нали.. така...а и оня ден ми чистиха грешки на борда.. не успеха смо аирбега да изчистят ма там е страшно и ще се ходи на БМВ сервиз...
а ако оставя джама на половина и натисна бутона от ключовете нема как да си фкарам раката щото джамеците се затварят автоматично...
а ако оставя джама на половина и натисна бутона от ключовете нема как да си фкарам раката щото джамеците се затварят автоматично...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=120118
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=117342
Прочети тези две темички
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=117342
Прочети тези две темички

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

6 мнения