VP44

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 02 Май 2009, 17:45

bojky написа:Да,но колегата Е.Димитров каза,че можел да се почисти...без да се сменя....та питам дали ако се извади да се почисти и се сложи всичко,ще е ок...
Ако може някой компетентен да ми каже дали би могла да запали с развалено гнп...на дърпне...???Защото моята запали днес...и дакато и подавах газ не угасна,но щом спрях и айде...угасна и повече не я мъчих...???

Ако е електронния блок няма палене :idea: .Т.е този транзистор. Явно проблема е другаде. Много ме самнява този авансов клапан

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 02 Май 2009, 17:48

bojky написа:Да,но колегата Е.Димитров каза,че можел да се почисти...без да се сменя....та питам дали ако се извади да се почисти и се сложи всичко,ще е ок...
Ако може някой компетентен да ми каже дали би могла да запали с развалено гнп...на дърпне...???Защото моята запали днес...и дакато и подавах газ не угасна,но щом спрях и айде...угасна и повече не я мъчих...???

Регулирането на този клапан е по електронен път. Само трябва да си сигурен че си го почистил. Аз имам 3 такива клапана, почистени но зациклят нещо..... и проблем. Купих си нов и проблема се оправи тотално. Качиха помпата на стен, направиха и настройки и сега се кефя на колицата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '08 535d
Мечтае да кара: F10 M550d

Мнение от bojky » 02 Май 2009, 17:59

Ясно...значи не е ел.блок на ГНП явно...после взех 27 ключ,когато я друпнах пред нас...защото никой не работи...и отворих да видя горивния филтър....и давам на контакт и гледам цър,цър...никва нафта не идва до филтъра....а преди тва се чуваше помпата да църка като дам на контакт...сега вече немога да разбера...защото и акъмолатора ми падна незнайно защо...от 10 пъти най-много (вчера и днес,общо) вартене....което е невазможо и почвам да си мисля,че имам някаде оте4ка...!
Много странен проблем!

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 02 Май 2009, 21:32

bojky написа:Ясно...значи не е ел.блок на ГНП явно...после взех 27 ключ,когато я друпнах пред нас...защото никой не работи...и отворих да видя горивния филтър....и давам на контакт и гледам цър,цър...никва нафта не идва до филтъра....а преди тва се чуваше помпата да църка като дам на контакт...сега вече немога да разбера...защото и акъмолатора ми падна незнайно защо...от 10 пъти най-много (вчера и днес,общо) вартене....което е невазможо и почвам да си мисля,че имам някаде оте4ка...!
Много странен проблем!

Виж помпата дали ти качва нафта извади я и я погледни да не е стопена ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '08 535d
Мечтае да кара: F10 M550d

Мнение от bojky » 03 Май 2009, 1:24

Ами най-вероятно в понеделник!Предполагам трябва канал или подемник?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 2.0d 99'

Мнение от IvaN66 » 03 Май 2009, 9:09

Не ти трябва нищо такова,вдигаш задната седалка и имаш достъп.

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 21 Май 2009, 19:48

Е.Димитров написа:
ivo752 написа:
milennyc написа:
bojky написа:Ами така и мисля да направя...защото не ми се дават пак луди пари...но ми е интересно едно...какъв зор ще е видяла пак,че да изгори отново.... :roll:

90% Кофти нафта. Има един авансов клапан и той изгаря също. И помпата си вижда зор.

Можеш ли да кажеш за този авансов клапан(че при мен май е изгорял)колко му излиза ремонта

клапана се намира на самата помпа,вади се и се почиства,нещо като стъпков мотор е

Ти свалял ли си го :D
Изображение

Предишна

Назад към E46