96.4
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
96.4
javascript:emoticon(':help:') Толкова беше температурата на водата след 10мин.работа на място и на пълно загряла кола,а силикона се спира с ръка .Това лошо ли е javascript:emoticon(':?:')?Трябва ли вече да се смениjavascript:emoticon(':?:') ?Термостата ми е сменен.Стрелката не работи ,т.е работи ама понякога.Когато работи показва 12.10,а не 12 без 10 както пишат някой.Сега все още е студено и не знам лятото дали няма да прегрее.Преди със скапан термостат въобще не е загрявала.Перката само веднъж до сега се е включвала в една голяма жега.
Сега не знам колата загрява много бързо темп. никога не пада под средата ако мога да вярвам на таз луда стрелка.
Видях в търсачката че темата е повдигана и преди,но идва лято се надявам някоя по не да ми каже това нормална температура ли е.
Ако не е трябва ли да си сменя силикона
Сега не знам колата загрява много бързо темп. никога не пада под средата ако мога да вярвам на таз луда стрелка.
Видях в търсачката че темата е повдигана и преди,но идва лято се надявам някоя по не да ми каже това нормална температура ли е.
Ако не е трябва ли да си сменя силикона
Кво става с тези коли,ейй
Напоследък все за загряване и прегряване се пише...
Ами такава температура при затворена охладителна система е нормална.От 90 ,та и малко над 100 градуса е опимална температура за двигателя
,поради повишената точка на кипене.Но започне ли да се качва още-кофти
Как се държи колата в движение?Прегрява ли?Ако имаш проблем с това,давай наред:термостат,охладителна течност,радиатор,течове евентуално и тн.Не ти познавам колата,така че ти си знаеш кое си сменял и кое не си пипал

Ами такава температура при затворена охладителна система е нормална.От 90 ,та и малко над 100 градуса е опимална температура за двигателя

Как се държи колата в движение?Прегрява ли?Ако имаш проблем с това,давай наред:термостат,охладителна течност,радиатор,течове евентуално и тн.Не ти познавам колата,така че ти си знаеш кое си сменял и кое не си пипал

One passion,one car,one life...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не е много нормално 94 градуса да държи да ти кажа
Мойта държи 85-86 и като подадеш газ перката започва да дърпа въздух от радиатора!!! Особенно като поседи към 5 мин да работи на место
Пробвай като е загряла колата да я загасиш и след 10-тина мин да я запалиш и да подадеш газ - трябва в първия момент перката да фучи яко и после постепенно да почне повече и повече да отслабва
Ако не е така смени Вискосъединителя на перката
Дилян Пенчев

Дилян Пенчев
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: 96.4
kurikahn написа:...след 10мин.работа на място и на пълно загряла кола,а силикона се спира с ръка ......
Четете бре, той човекът сам е дал решението на проблема

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе зависи какво имате в предвид под загряла кола... ако караш в това време и спреш и може колата да ти е загряла нормално ама перката може да се спре без проблем...!!! А силикона ми е чисто нов Закс... ако колата седи на едно место и работи или е яка жега - тогава ще ти откъсне пръстите
Дилян Пенчев
Дилян Пенчев
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
За моята перка виско е мръсна дума
при загрял двиг. перката се кандилка с някви смешни обороти и дори като подадеш газ тя пак си крета леко) а колата си стой на 12и10ч (тва колко градуса е
) независимо дали е на задръстване или е жега
Ма ше трябва да зема едно виска май.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
По напред си оправи термометъра. И при мен го имаше този проблем. Проблема на термометъра е студена спойка - оправя се 5 мин.
Термостата ти отваря при 88 градуса, не знам само на каква температура трябва да включи вискосъединитела.
Термостата ти отваря при 88 градуса, не знам само на каква температура трябва да включи вискосъединитела.
8 мнения
• Страница 1 от 1