Най честите проблеми със синьосветещите...
Модератор: Общи модератори
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
bavareca_86 написа:[с извинение имат право и у гъза да ти бръкнат,мен снощи за пореден път пълен тараш и си4ко ли4но на капака на патрулката и двама тапака роват цялата кола,и мокета щеха да изкубят тапаците
Я са кажи не им ли ти пръв бръкна в гъза?
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Huku написа:bavareca_86 написа: ...
А ти кажи кой те е учил на словоред... Естествено ако не те е срам де

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз редовно им трова животеца на тея от кабелнатаHuku написа:bavareca_86 написа:[с извинение имат право и у гъза да ти бръкнат,мен снощи за пореден път пълен тараш и си4ко ли4но на капака на патрулката и двама тапака роват цялата кола,и мокета щеха да изкубят тапаците

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Ivan Petrov написа:А ти кажи кой те е учил на словоред... Естествено ако не те е срам де
Нещо не мое ме разбереш ли!?
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Историйките около мен са много, но една на бързичко ще ви разкажа
Закъснявам (както винаги) за работа беше събота или неделя, когато се пътува направо много бързо по околовръстното. След Бистришко шосе в посока Младост точно на разширението тъкмо доволно изпълвах километража и..........е не успях да им спра та малко се наложи да връщам назад
След като ми поискаха документите за проверка и установих , че мъжа ми ми ги е взел предния ден (постоянно си менкаме колите) веднага пред полицая звъннах на ГСМ на мъжленцето и започнах див скандал (естествено всичко беше за пред органите на реда само - едва не се изхилих, защото мъжа ми ме усети и ме бъзикаше от другата страна).
Полицая веднага започна :
-Недей така бе жена , горкия човечец и..... При което нервно затворих и си метнах тел-а на другата седалка и продължавам да мърморя
А той:
-И сега какво да се разберем?
Аз:
- Няма какво да се разбираме , нямам време , закъснявам за работа, работя еди къде си, ето ти документите(бях му дала книжката си и синьото талонче) ела там да се разбираме и газ към службата.
Естествено те след мен с буркана пуснат, но докато се качат и запалят аз имах добра преднина
Дойдоха и ми върнаха документите, а аз ги черпих по едно кафе
и така се отървах при условие, че карах със 140 някъде, без колан и документи на автомобила 

Закъснявам (както винаги) за работа беше събота или неделя, когато се пътува направо много бързо по околовръстното. След Бистришко шосе в посока Младост точно на разширението тъкмо доволно изпълвах километража и..........е не успях да им спра та малко се наложи да връщам назад

Полицая веднага започна :
-Недей така бе жена , горкия човечец и..... При което нервно затворих и си метнах тел-а на другата седалка и продължавам да мърморя

-И сега какво да се разберем?
Аз:
- Няма какво да се разбираме , нямам време , закъснявам за работа, работя еди къде си, ето ти документите(бях му дала книжката си и синьото талонче) ела там да се разбираме и газ към службата.
Естествено те след мен с буркана пуснат, но докато се качат и запалят аз имах добра преднина

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
absix написа:hemicharger написа:В Ст. Град ме спряха миналата седмица, за да ме питат за събора и откъде могат да се вземат стикери.
Оня ден ме спряха на Ботев от КАТ, и единия от катаджиите се оказа колега от форума.
Верно ли, бре?![]()
![]()
![]()
Сериозно, каза че кара Е46, ама няма да му казвам ника за да не се сърди. Неговия колега го пита "Колега има ли за какво да го наказваме?", А той отговори, тея с БМВтата са примерни шофиори!

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
то има още неколко индивида от форума под пагонhemicharger написа:absix написа:hemicharger написа:В Ст. Град ме спряха миналата седмица, за да ме питат за събора и откъде могат да се вземат стикери.
Оня ден ме спряха на Ботев от КАТ, и единия от катаджиите се оказа колега от форума.
Верно ли, бре?![]()
![]()
![]()
Сериозно, каза че кара Е46, ама няма да му казвам ника за да не се сърди. Неговия колега го пита "Колега има ли за какво да го наказваме?", А той отговори, тея с БМВтата са примерни шофиори!Иначе. аз си бях изряден де...

А един от шофьорите във фирмата как ги беше преебал!
1ва командировка или втора, специално при нас де иначе си е дърт шофьор. Спират го на магистралата и почват да му се заяждат, за нещп си!
-Така ли, момчета? Я пази са камьона тука, аз си се прибирам пеш в София! - мята ключовете нашия в полето зад мантинелата, обръща посоката и си тръгва пеш както е казал.
А по закон оставиш ли МПС на полицай, трябва да седи да го пази!
Да видиш 2ма полицай как търсят ключове из полето и го гонят да го убедят да си продължи по пътя!

1ва командировка или втора, специално при нас де иначе си е дърт шофьор. Спират го на магистралата и почват да му се заяждат, за нещп си!
-Така ли, момчета? Я пази са камьона тука, аз си се прибирам пеш в София! - мята ключовете нашия в полето зад мантинелата, обръща посоката и си тръгва пеш както е казал.
А по закон оставиш ли МПС на полицай, трябва да седи да го пази!
Да видиш 2ма полицай как търсят ключове из полето и го гонят да го убедят да си продължи по пътя!

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Ето една случка от събота вечер. Както всички в Сф знаят на кръстовището на бул. Сливница и бул. К. Величков по Сливница има локално/там където сега има кафе- White Bar/ В 1ч аз движа в локалното посока моста на Бакърена и след малко нали има малката отбивка да излезеш на сливница, там на оня светофар на великия Мавриков от Господарите. Е аз реших от там да излезна и да тръгна посока Св. Троица/не че не съм в нарушение де/ и оп оглеждам се от лявата страна няма никой, от дясно една кола и ми светка да ме пусне, заглеждам се, махам им, а то патрулка. Пуснахаме и оп вкл. светлините и като слезнахме виката- ето ние ти направихме услуга, като те пуснахме, сега ние те спряхме и сме квит 

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
на пешаци АМА НИКОГА НЕСПИРАМ тия дето не са с бели шапки а само с астра като ме спрът гледам както обикновенно (тъпу) като кажат ще пишеме викам ок аз ще изчакам в колата нали и винаги единия е печения и вика аре ходи си ,бели капи се бъркам за 20 лв и викам само това имам признавам се за виновен нищу не успорвам удзверих се упулих се и преджапах на червено и сме приятели или както те казват аиде мина като първи братовчед
ааа на тия с частните коли АМА НИКОГА НИКОГА НЕСПИРАМ

ааа на тия с частните коли АМА НИКОГА НИКОГА НЕСПИРАМ
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
на мен искаха да ми спрат колата от движение и да ме пратят на наказателен преглед, защото не ми светели лампичките над задния рег. номер.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Това е интересно, в кой закон го пише, за да може да се аргументираме ако стане нещо после.sk. написа:...
А по закон оставиш ли МПС на полицай, трябва да седи да го пази! ...
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
pantzer3 написа:Който има например немска книжка, да дава нея ! Тъпата кука започва да гледа триизмерно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А да знаеш пък в Германия как гледат българската

Сори за оф топика, а сега по темата
В Пловдив като си карам нямам грижи ама онзи ден бях до София и веднага не ме пропуснаха, оня гледа потока пред мене 3, 4 коли и като ми видя номера цааааакк, а са да видиме. Искаше ми паспорт за газовата уредба, то всичко по колата беше перфект и нямаше за кво да се закачи и видя ГПС приемника на брат ми за телефона му и вика "кво е тва, тва е АНТИРАДАР" ама почна чак да вика, брат ми му обяснява, тва ми е ГПСа с него телефона ми има ГПС сигнал и с картитет имам ГПС, оня се зачуди нещо, върна документите и вика, аре приятен ден

- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Преди време си говорим с еин познат митничар и тоя ми разправя как преди около година прават обиска на некаква е39 и намират в кутията на въздушния филтър малък пакет с 1кило кока
Иначе и мен полицаите си ме спират често, но никога не сами правили такива тараши на колите каквите вие разправяте

Иначе и мен полицаите си ме спират често, но никога не сами правили такива тараши на колите каквите вие разправяте

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Я кажете какво точно е положението с антирадарите - можеш ли да ядеш бахура ако те хванат с такова?
Si non confectus, non reficiat.