Най честите проблеми със синьосветещите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 26 Апр 2009, 23:45

bavareca_86 написа:[с извинение имат право и у гъза да ти бръкнат,мен снощи за пореден път пълен тараш и си4ко ли4но на капака на патрулката и двама тапака роват цялата кола,и мокета щеха да изкубят тапаците :shock:

Я са кажи не им ли ти пръв бръкна в гъза?
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 26 Апр 2009, 23:48

Huku написа:
bavareca_86 написа: ...

А ти кажи кой те е учил на словоред... Естествено ако не те е срам де :help:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 26 Апр 2009, 23:50

Huku написа:
bavareca_86 написа:[с извинение имат право и у гъза да ти бръкнат,мен снощи за пореден път пълен тараш и си4ко ли4но на капака на патрулката и двама тапака роват цялата кола,и мокета щеха да изкубят тапаците :shock:

аз редовно им трова животеца на тея от кабелната :D
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 27 Апр 2009, 0:24

Ivan Petrov написа:А ти кажи кой те е учил на словоред... Естествено ако не те е срам де :help:

Нещо не мое ме разбереш ли!?
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 27 Апр 2009, 0:36

Историйките около мен са много, но една на бързичко ще ви разкажа ;)
Закъснявам (както винаги) за работа беше събота или неделя, когато се пътува направо много бързо по околовръстното. След Бистришко шосе в посока Младост точно на разширението тъкмо доволно изпълвах километража и..........е не успях да им спра та малко се наложи да връщам назад :uups: След като ми поискаха документите за проверка и установих , че мъжа ми ми ги е взел предния ден (постоянно си менкаме колите) веднага пред полицая звъннах на ГСМ на мъжленцето и започнах див скандал (естествено всичко беше за пред органите на реда само - едва не се изхилих, защото мъжа ми ме усети и ме бъзикаше от другата страна).
Полицая веднага започна :
-Недей така бе жена , горкия човечец и..... При което нервно затворих и си метнах тел-а на другата седалка и продължавам да мърморя ;) А той:
-И сега какво да се разберем?
Аз:
- Няма какво да се разбираме , нямам време , закъснявам за работа, работя еди къде си, ето ти документите(бях му дала книжката си и синьото талонче) ела там да се разбираме и газ към службата.
Естествено те след мен с буркана пуснат, но докато се качат и запалят аз имах добра преднина :D Дойдоха и ми върнаха документите, а аз ги черпих по едно кафе ;) и така се отървах при условие, че карах със 140 някъде, без колан и документи на автомобила :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 27 Апр 2009, 8:20

absix написа:
hemicharger написа:В Ст. Град ме спряха миналата седмица, за да ме питат за събора и откъде могат да се вземат стикери.
Оня ден ме спряха на Ботев от КАТ, и единия от катаджиите се оказа колега от форума.

Верно ли, бре? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сериозно, каза че кара Е46, ама няма да му казвам ника за да не се сърди. Неговия колега го пита "Колега има ли за какво да го наказваме?", А той отговори, тея с БМВтата са примерни шофиори! :mhihi: Иначе. аз си бях изряден де... ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 28 Апр 2009, 0:29

hemicharger написа:
absix написа:
hemicharger написа:В Ст. Град ме спряха миналата седмица, за да ме питат за събора и откъде могат да се вземат стикери.
Оня ден ме спряха на Ботев от КАТ, и единия от катаджиите се оказа колега от форума.

Верно ли, бре? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сериозно, каза че кара Е46, ама няма да му казвам ника за да не се сърди. Неговия колега го пита "Колега има ли за какво да го наказваме?", А той отговори, тея с БМВтата са примерни шофиори! :mhihi: Иначе. аз си бях изряден де... ;)
то има още неколко индивида от форума под пагон :D ма нема ги издавам
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 28 Апр 2009, 7:45

А един от шофьорите във фирмата как ги беше преебал!
1ва командировка или втора, специално при нас де иначе си е дърт шофьор. Спират го на магистралата и почват да му се заяждат, за нещп си!
-Така ли, момчета? Я пази са камьона тука, аз си се прибирам пеш в София! - мята ключовете нашия в полето зад мантинелата, обръща посоката и си тръгва пеш както е казал.
А по закон оставиш ли МПС на полицай, трябва да седи да го пази!
Да видиш 2ма полицай как търсят ключове из полето и го гонят да го убедят да си продължи по пътя! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 28 Апр 2009, 8:54

Ето една случка от събота вечер. Както всички в Сф знаят на кръстовището на бул. Сливница и бул. К. Величков по Сливница има локално/там където сега има кафе- White Bar/ В 1ч аз движа в локалното посока моста на Бакърена и след малко нали има малката отбивка да излезеш на сливница, там на оня светофар на великия Мавриков от Господарите. Е аз реших от там да излезна и да тръгна посока Св. Троица/не че не съм в нарушение де/ и оп оглеждам се от лявата страна няма никой, от дясно една кола и ми светка да ме пусне, заглеждам се, махам им, а то патрулка. Пуснахаме и оп вкл. светлините и като слезнахме виката- ето ние ти направихме услуга, като те пуснахме, сега ние те спряхме и сме квит :D
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 28 Апр 2009, 9:08

на пешаци АМА НИКОГА НЕСПИРАМ тия дето не са с бели шапки а само с астра като ме спрът гледам както обикновенно (тъпу) като кажат ще пишеме викам ок аз ще изчакам в колата нали и винаги единия е печения и вика аре ходи си ,бели капи се бъркам за 20 лв и викам само това имам признавам се за виновен нищу не успорвам удзверих се упулих се и преджапах на червено и сме приятели или както те казват аиде мина като първи братовчед :winky: :mhihi:

ааа на тия с частните коли АМА НИКОГА НИКОГА НЕСПИРАМ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 28 Апр 2009, 9:13

на мен искаха да ми спрат колата от движение и да ме пратят на наказателен преглед, защото не ми светели лампичките над задния рег. номер.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 28 Апр 2009, 20:51

sk. написа:...
А по закон оставиш ли МПС на полицай, трябва да седи да го пази! ...
Това е интересно, в кой закон го пише, за да може да се аргументираме ако стане нещо после.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 24 Авг 2009, 17:05

pantzer3 написа:Който има например немска книжка, да дава нея ! Тъпата кука започва да гледа триизмерно :conf: :kuku: :conf: :lol: :lol: :lol:

А да знаеш пък в Германия как гледат българската :mhihi: Преди 2 месеца съм спрял колата 1 метър в забранено пред един вход и идва немеца полицай (то добре че го и хванах че щеше да я вдига) и вика давай документите да ти проверя, дай ми талона на колата, давам му аз нашия жълт ламинат, а оня го въртя 1 минута, гледа го отдолу отгоре, видимо нищо не разбра и ми го връща и вика, а сега ми дай талона на колата :P Аз му викам, че тва е талона, а оня гледа е така :shock: . Дай вика книжката, давам аз пак същото, нищо не разбра, върна ми я и вика ае смо помести колата и не я спитай повече така, че другия път ше я вдигна и ше ти струва 200 евро, викам мерси пич и чао :D Та така че е същото сигурно и с немската книжка в бг макар че то всичко си е по номера 4а, 4б там пише някви работи и си е стандартизирано така че тряя да е бая малоумен полицая вероятно че да не го знае тва(а и малко циган минава през БГ връщайки се към Германия, предполагам наще са се изучили вече).

Сори за оф топика, а сега по темата

В Пловдив като си карам нямам грижи ама онзи ден бях до София и веднага не ме пропуснаха, оня гледа потока пред мене 3, 4 коли и като ми видя номера цааааакк, а са да видиме. Искаше ми паспорт за газовата уредба, то всичко по колата беше перфект и нямаше за кво да се закачи и видя ГПС приемника на брат ми за телефона му и вика "кво е тва, тва е АНТИРАДАР" ама почна чак да вика, брат ми му обяснява, тва ми е ГПСа с него телефона ми има ГПС сигнал и с картитет имам ГПС, оня се зачуди нещо, върна документите и вика, аре приятен ден :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 24 Авг 2009, 18:11

Преди време си говорим с еин познат митничар и тоя ми разправя как преди около година прават обиска на некаква е39 и намират в кутията на въздушния филтър малък пакет с 1кило кока :shock:
Иначе и мен полицаите си ме спират често, но никога не сами правили такива тараши на колите каквите вие разправяте ;)
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Авг 2009, 20:19

Я кажете какво точно е положението с антирадарите - можеш ли да ядеш бахура ако те хванат с такова?
Si non confectus, non reficiat.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата