Топла пали тръдно,само като и подам газ тогава....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Топла пали тръдно,само като и подам газ тогава....

Мнение от Nasko_325TD » 26 Апр 2009, 22:45

Мамка и и кочина,когато е топла няма палене!Въртя и пяли чак от 3-ти -4-ти път.Като и настъпя педала за газта пали по-лесно.От какво може да е?
Ужас 4-ти път правя стартер вече!
Сменихме му ротора,незнам какво става дявол да го вземе!? :roll:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Апр 2009, 23:49

Вместо да пускаш нова тема, да беше потърсиш с търсачката темата за "Трудно палене на тдс".... скоро време май ще почна да ти трия всички теми... ти от дума просто не се разбираш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Re: Топла пали тръдно,само като и подам газ тогава....

Мнение от St.Dilov » 27 Апр 2009, 6:37

Nasko_325TD написа:Мамка и и кочина,когато е топла няма палене!Въртя и пяли чак от 3-ти -4-ти път.Като и настъпя педала за газта пали по-лесно.От какво може да е?
Това е темата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25586 ;) Само не мога да разбера, какъв е проблема да не можеш да я потърсиш сам :?: Причините са две или мързел или неграмотност :confused: И после се сърдите, когато ви заключат темите :idea: Ми нормално е нали :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 27 Апр 2009, 9:56

Ама при мен не е всеки път!
Понякога пали добре понякога не.
Майстора каза ,че веригата не се чувала и засега било безмислено да се отваря двигателя.
Хайде кажете ми вие ако сте на мое място какво ще направите?
Незнам вече кво става откачам! :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_325TD » 27 Апр 2009, 10:00

kosio-Своге написа:Колеги преди време имах 525 95 ТДС и аз така като вас на студено от зъб пали а на топло върти като откачено. Нямаше никакви шумове от ангренажа и започнах да си мисля че съм си купил издухан баварец. Отидох в СуперДизел - оказа се че на ГНП-то има една миниатюрна цедка която се запушва и помпата започва да се тормози и започва да смуче въздух от семеринга от към ангренажа и за това топла върти много докато изгони този въздух. Студена пали веднага заштото има помпи в резервара които се включват само на студено и гонят въздуха. Е лека се бе разтеглил и ангренажар но беше в норми и си доиде на центровка. колата я продадох на 370 000 и не е сменян ангренажа и все оште пали от зъб при всякакви условия.
Колеги проверете си въпроса със цедката и тогава даваите пари за ангренаж. Но стигнете ли до там си пригответе 1500 лв за да си намерите добър маистор и за да можете да си смените и колелата. Сега карам 318 ТДС и то ми прави съштите номера, но не може да ми остане време да отида и с него там - ремонта струва 72лв. а и колата започва да върви както си трябва.

Значи къде се намира тази миниатюрна цедка!?

Назад към E36