Топла пали тръдно,само като и подам газ тогава....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Топла пали тръдно,само като и подам газ тогава....
Мамка и и кочина,когато е топла няма палене!Въртя и пяли чак от 3-ти -4-ти път.Като и настъпя педала за газта пали по-лесно.От какво може да е?
Ужас 4-ти път правя стартер вече!
Сменихме му ротора,незнам какво става дявол да го вземе!?
Ужас 4-ти път правя стартер вече!
Сменихме му ротора,незнам какво става дявол да го вземе!?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Вместо да пускаш нова тема, да беше потърсиш с търсачката темата за "Трудно палене на тдс".... скоро време май ще почна да ти трия всички теми... ти от дума просто не се разбираш.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Re: Топла пали тръдно,само като и подам газ тогава....
Това е темата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25586Nasko_325TD написа:Мамка и и кочина,когато е топла няма палене!Въртя и пяли чак от 3-ти -4-ти път.Като и настъпя педала за газта пали по-лесно.От какво може да е?

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ама при мен не е всеки път!
Понякога пали добре понякога не.
Майстора каза ,че веригата не се чувала и засега било безмислено да се отваря двигателя.
Хайде кажете ми вие ако сте на мое място какво ще направите?
Незнам вече кво става откачам!
Понякога пали добре понякога не.
Майстора каза ,че веригата не се чувала и засега било безмислено да се отваря двигателя.
Хайде кажете ми вие ако сте на мое място какво ще направите?
Незнам вече кво става откачам!

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
kosio-Своге написа:Колеги преди време имах 525 95 ТДС и аз така като вас на студено от зъб пали а на топло върти като откачено. Нямаше никакви шумове от ангренажа и започнах да си мисля че съм си купил издухан баварец. Отидох в СуперДизел - оказа се че на ГНП-то има една миниатюрна цедка която се запушва и помпата започва да се тормози и започва да смуче въздух от семеринга от към ангренажа и за това топла върти много докато изгони този въздух. Студена пали веднага заштото има помпи в резервара които се включват само на студено и гонят въздуха. Е лека се бе разтеглил и ангренажар но беше в норми и си доиде на центровка. колата я продадох на 370 000 и не е сменян ангренажа и все оште пали от зъб при всякакви условия.
Колеги проверете си въпроса със цедката и тогава даваите пари за ангренаж. Но стигнете ли до там си пригответе 1500 лв за да си намерите добър маистор и за да можете да си смените и колелата. Сега карам 318 ТДС и то ми прави съштите номера, но не може да ми остане време да отида и с него там - ремонта струва 72лв. а и колата започва да върви както си трябва.
Значи къде се намира тази миниатюрна цедка!?
5 мнения
• Страница 1 от 1