Заводската аларма на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар

Заводската аларма на Е36

Мнение от JustVeli » 25 Апр 2009, 22:35

Колеги откакто закупих колата си не съм си включил алармата нямам това ключе което да дам ON както и да е исках да попитам възможно ли е алармата при заключване на вратата да активира комфорт модула и ако са ми отворени прозорците да се затворят?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Re: Заводската аларма на Е36

Мнение от St.Dilov » 25 Апр 2009, 22:38

JustVeli написа: ако са ми отворени прозорците да се затворят?
Напълно възможно ;)

Аватар

Мнение от JustVeli » 25 Апр 2009, 22:41

Дано да е така само да си намеря прословуто ключе за да я пусна а ако не тея дни ще я разглобя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 25 Апр 2009, 22:44

JustVeli написа:Дано да е така само да си намеря прословуто ключе за да я пусна а ако не тея дни ще я разглобя.
Успех ще стане :yes: метни едно око и тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16668

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: ски на Килиманджаро

Мнение от vesellin » 25 Апр 2009, 22:53

Аз пък искам да попитам, защо алармата ми се включва само когато насоча ключа към колонката и натисна копчето. От 2-3 метра настрани от колата не хваща и не се заключва

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 25 Апр 2009, 22:57

JustVeli написа:Колеги откакто закупих колата си не съм си включил алармата нямам това ключе което да дам ON както и да е исках да попитам възможно ли е алармата при заключване на вратата да активира комфорт модула и ако са ми отворени прозорците да се затворят?

Принципно ако имаш комфорт модул можеш да затваряш прозорците и без алармата...като заключваш колата с ключа задръж в положение заключено 1-2 секунди и трябва да започната да се затварят.Гадното е, че трябва да държиш ключа докато се затворят напълно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
Мечтае да кара: BMW X5

Мнение от jibo » 25 Апр 2009, 23:33

колеги тая заводската е пален боклук развали ме дистанционоото и не мога да си запаля колата пищи алармата касам кабели и в казана дадох 150 кинта и сам сам рахат с 2 год гаранция

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 26 Апр 2009, 2:49

jibo написа:колеги тая заводската е пален боклук развали ме дистанционоото и не мога да си запаля колата пищи алармата касам кабели и в казана дадох 150 кинта и сам сам рахат с 2 год гаранция

Тъкмо разшифровах написаното от теб и реших, че мога да ти обясня нещо...алармата не е боклук просто е на 15 години и елементите и сдават багажа...нормално е мисля.Чудя се дали една аларма от 150 лева поставена на "Малин у дворо" лично от Малин ще работи поне половината от времето през което е работела оригиналната аларма.Това е моето мнение и не ангажирам никого с него!

Потребител
Аватар
Кара: Зелена G-класа със син буркан

Мнение от tonkata82 » 26 Апр 2009, 17:57

Mpower84 написа:
jibo написа:колеги тая заводската е пален боклук развали ме дистанционоото и не мога да си запаля колата пищи алармата касам кабели и в казана дадох 150 кинта и сам сам рахат с 2 год гаранция

Тъкмо разшифровах написаното от теб и реших, че мога да ти обясня нещо...алармата не е боклук просто е на 15 години и елементите и сдават багажа...нормално е мисля.Чудя се дали една аларма от 150 лева поставена на "Малин у дворо" лично от Малин ще работи поне половината от времето през което е работела оригиналната аларма.Това е моето мнение и не ангажирам никого с него!
:yes:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Апр 2009, 18:37

Mpower84 написа:като заключваш колата с ключа задръж в положение заключено 1-2 секунди и трябва да започната да се затварят.

Това е относително и зависи изцяло от комфорт модула ;)
Аз съм с ОЕМ аларма,която вдига стъклата и шибидаха,но като заключвам с ключа,ако ще и 1/2 час да държа в положение заключено нищо не се случва ;)
Тъй че това не е критерии...колегата дето беше писал,че на 3 метра от колата не му хващала алармата - да си смени батерията..и при мен беше така,а след смяната почна да хваща от 11 етаж ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 26 Апр 2009, 19:07

На седана задържах бутона през цялото време, за да се затворят стъклата, а на купето със цъкването на бутона сами се вдигат, всичко е до модула.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Назад към E36