електролуминисцентен проводник

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320

електролуминисцентен проводник

Мнение от belial » 17 Апр 2009, 19:38

Искам да си направя Angel Eyes и прочетох една тема в полезни http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21474 и се спрях на електоролуминисцентни проводници, само че никъде не мога да намеря къде се продават. Единствено в интернет намерих в Болид комерс, но като им звъннах казаха че нямат такива неща. Та мисълта ми е някой ако знае къде се продават да пише. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fireblade » 17 Апр 2009, 19:40

колега купи си ццфл има много колеги коийто продават на добри пари и светят страшно ;)
BMW POWER

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 17 Апр 2009, 19:50

Понякога е доста по интересно да си го направиш сам колега. Не става въпрос за парите, а за ентусиазма ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw 318 is » 17 Апр 2009, 20:40

значи колега ако имаш познат или познат на твоя познат които се занимава с реклами,осветителни табели и т.н.т. могат да ти помогнат :D аз имам един комшия дет с тва се занимава и има сякакви такива джиджавки дето искаш . Трябва да попитам :D аз също се бях надъхал да си правя ,но ми мина мерака бърже бърже По принцип ще излезе горе доло като да си купиш от магазина :D виж доло в галерията моето дело :D тва е на голф 2 със диодите и пвц пръчката[/img]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от belial » 17 Апр 2009, 21:57

bmw 318 is написа:значи колега ако имаш познат или познат на твоя познат които се занимава с реклами,осветителни табели и т.н.т. могат да ти помогнат :D аз имам един комшия дет с тва се занимава и има сякакви такива джиджавки дето искаш . Трябва да попитам :D аз също се бях надъхал да си правя ,но ми мина мерака бърже бърже По принцип ще излезе горе доло като да си купиш от магазина :D виж доло в галерията моето дело :D тва е на голф 2 със диодите и пвц пръчката[/img]

ами питай го ако можеш и пиши после ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW318i 93г М40
Мечтае да кара: Е90
Детайли за колата: BMW318i 93г М40

Мнение от vasildavid » 18 Апр 2009, 1:16

колега и аз като теб бях мераклия да си правя и даже взех та си и направих тая снимка на подписа ми в тъмното е резултата,ама после се почна ха един диод ха друг на другия фар , а тва всичко е сваляне и отваряне на фарове,и накрая ми писна взех си едни CCFL сложих ги и забравих как се свалят фарове вече 1 година. пък и светят доста подобре и се виждат през деня (в подписа ми средната снимка ама на живо са много по добре).не знам дали иаз бих послушал някой като почвах да си ги правя ама си загубих 3-4 вечери по 5 часа ,и накрая се оказа че братята китайци са по кадърни от мене
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fireblade » 18 Апр 2009, 1:45

vasildavid написа:колега и аз като теб бях мераклия да си правя и даже взех та си и направих тая снимка на подписа ми в тъмното е резултата,ама после се почна ха един диод ха друг на другия фар , а тва всичко е сваляне и отваряне на фарове,и накрая ми писна взех си едни CCFL сложих ги и забравих как се свалят фарове вече 1 година. пък и светят доста подобре и се виждат през деня (в подписа ми средната снимка ама на живо са много по добре).не знам дали иаз бих послушал някой като почвах да си ги правя ама си загубих 3-4 вечери по 5 часа ,и накрая се оказа че братята китайци са по кадърни от мене
той няма да ги прави от диоди а от електролуминисцентен проводик
BMW POWER

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от belial » 19 Апр 2009, 16:33

:help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 19 Апр 2009, 21:13

колега и аз страдам от този ентусиазъм. От доста време работя по това. Исках да се получи като на новите серии, но още не съм намерил този цвят диод, които да е топла жълта светлина. Преди това имах идея за неонови тръбички ,но от фирмата в която питах ме убедиха че не си струва. Явно се оказва че ЦЦфЛ е наи чистия варянт. Ако са диодни може да не се уцели нещо и да се налага да отваряш фаровете често като горят после, а определено е много изнервящо.. поялници и тн. Аз реших да слагам ЦЦФЛ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 19 Апр 2009, 21:40

Накрая ще ти излезе като ЦЦФЛ да си купиш... повярвай ми :mhihi:

Назад към E36