Спирачен ъпгрейд на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Sven Bomwollen
- Потребител
-
Re: Спирачен ъпгрейд на Е36
Prokudeniq написа:.............
Колега, аз вече го правих това нещо като твоето. Дисковете ми изглеждаха по същия начин. Мисля, че са много арни. Ако имаш некви въпроси ми пиши на лично

Не смятам, че темата е тъпа, като някои други "елементи" от форума. Май човека обича да се изразява много майтапчийски, но някои много на сериозно ги приемат нещата

-------------------------------------------------------------------------------------
Няма смисъл да пишеш от втори ник!!!
bmwdriver
Не сакам аз да съм добре, а сакам Вуте да е зле.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Ами да ти кажа честно кажи ми какъв е смисъла да се пише цяла страница с глупости при положение че автора очевидно си знае какви са дисковете и не търси никаква помощ
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Спирачен ъпгрейд на Е36
Sven Bomwollen написа:Prokudeniq написа:.............
Колега, аз вече го правих това нещо като твоето. Дисковете ми изглеждаха по същия начин. Мисля, че са много арни. Ако имаш некви въпроси ми пиши на лично![]()
Не смятам, че темата е тъпа, като някои други "елементи" от форума. Май човека обича да се изразява много майтапчийски, но някои много на сериозно ги приемат нещатаДа не мислите, че тези неща ги няма и по чуждестранните форуми
Интересно, това мнение и мненията на Prokudeniq който е автор на темата са писани от едно и също ИП.
Мночета няма смисъл да правите така в този радел, няма смисъл.
На никой не му се четат глупости.
Ако ще пишете нещо градивно и полезно добре, ма иначе кел файда.
Айде много здраве на Камен па ше пиеме по бира на събора , дано е готово комбито дотогава

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Така, автора на темата е пичага и наистина иска да ни сподели как се прави такъв ъпгрейд, малко на майтап ни ги представя което не е лошо.
Ще помоля останалите да не коментират излишно и не намясто.
Ще се получи нещо наистина хубаво и градивно
Ще помоля останалите да не коментират излишно и не намясто.
Ще се получи нещо наистина хубаво и градивно

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Искам да се извиня, ако съм подвел някого, но аз съм си с голямо чувство за хумор и обичам да се изразявам с разни хуморестки клишета и фрази. Няма да порасна ей и на 100 години да стана пак ще съм същото дете
Така ся по темата:
Дисковете са оригинални и струват 1700 лв. Предните спирачни апарати от ЦЛС-са стават калъп, но задните искат адаптери. Накладките само с поръчка и най-вероятно ще ги видя и докосна след месец. И тогава ще бъде направен монтирунг на цялата система. Смятам, че много е важно да имаш добри спирачки, особенно, ако колата вече е с доста по различна маса и мощност.

Така ся по темата:
Дисковете са оригинални и струват 1700 лв. Предните спирачни апарати от ЦЛС-са стават калъп, но задните искат адаптери. Накладките само с поръчка и най-вероятно ще ги видя и докосна след месец. И тогава ще бъде направен монтирунг на цялата система. Смятам, че много е важно да имаш добри спирачки, особенно, ако колата вече е с доста по различна маса и мощност.
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
аз мисля че се бъзикаш с нас бедните е36-тичкаджий.Не е възможно спирачки от е46 да станат на е36.Това са различни поколения автомобили и в ИНТЕРНЕТ ПИШЕ ,ЧЕ НЕ СТАВАТ
Спецовете от Павар-а също в много от постовете си казват ,че не стават.
Искам снимки на монтажа за доказателство ,че ъпгрейда е възможен
.Ако не дадеш фотоси,значи си поредния скрамер.Кръстоска между скрапер и спамер 

Искам снимки на монтажа за доказателство ,че ъпгрейда е възможен

А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Роска,ще те помоля да пишеш по-сериозно.Знам,че има какво да кажеш
по въпроса,но с подмятания и недомлъвки някакси не върви
по въпроса,но с подмятания и недомлъвки някакси не върви

- metodi80
- старши ентусиаст
-
И каква е целта на това упражнение , дето го правиш?!За къв к*р ти е да пускаш тема , че и да питаш за глупости или целта е да се похвалиш с новите дискове, ми то няма лошо , но за това си има и по нормален начин .....
Съзнаваш ли , че изглеждаш глупаво в очите на другите ...... ?!
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Въобще не изглежда глупаво момчето просто поднесе информацията по малко по различен начин за което евала. аз доста се зарибих в началото.
да попитам, отпред стават без проблеми казваш, а за отзад какво трябва да се прави?
и казваш повишена мощмост и тегло, турбинирал ли си мотора?
да попитам, отпред стават без проблеми казваш, а за отзад какво трябва да се прави?
и казваш повишена мощмост и тегло, турбинирал ли си мотора?
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
може да го е сменил
тъй като във форума има една група хора които се съветват да се смени моторя, той човека е послушал съвета им, ама ся трябва и спирачки да прави

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Батко от Юнайтет Стейтс дет ми прати апаратченцетата ми каза, че ставали с нагодиййкапенсионирана нинджа написа:аз мисля че се бъзикаш с нас бедните е36-тичкаджий.Не е възможно спирачки от е46 да станат на е36.Това са различни поколения автомобили и в ИНТЕРНЕТ ПИШЕ ,ЧЕ НЕ СТАВАТСпецовете от Павар-а също в много от постовете си казват ,че не стават.
Искам снимки на монтажа за доказателство ,че ъпгрейда е възможен![]()
![]()
.Ако не дадеш фотоси,значи си поредния скрамер.Кръстоска между скрапер и спамер

А за снимчиците, кат ги монтираме на каручката за която са предвидени, ако разреши собственика

Последна промяна Prokudeniq на 14 Апр 2009, 1:31, променена общо 4 пъти
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:И каква е целта на това упражнение , дето го правиш?!За къв к*р ти е да пускаш тема , че и да питаш за глупости или целта е да се похвалиш с новите дискове, ми то няма лошо , но за това си има и по нормален начин .....
Земете се модернизирайте малко бре, стига с тия стандартни клишета. Разчупете малко. Стига тоя гипс. Ако темата беше ппуснато по "нормален" ачин, най вероятно щеше за друго да се недоволства

Последна промяна Prokudeniq на 14 Апр 2009, 7:19, променена общо 1 път
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Не съм много наясно с всички неща, чат пат ми трябва помощ в мисленето. Добре, че Devastator-a ми е комшия, че ми помага, иначе досега да съм в потънал в скрапта. Сега го чакам да се развихри с ролетчицата и шублереца да издяла адаптерченца за апаратчетата, че нещо технологичните отворченца се разминават лекинко. Аз таз работа не съм я учил, железото ми е далечно нещо, виж ако ставаха от дърво можеше и сам да ги издялкам.стан написа:Ами да ти кажа честно кажи ми какъв е смисъла да се пише цяла страница с глупости при положение че автора очевидно си знае какви са дисковете и не търси никаква помощ

Последна промяна Prokudeniq на 14 Апр 2009, 0:51, променена общо 1 път
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Както ти с дървото и аз съм така със смола стъклопласт и пласмаса! но всяка жаба да си знае гйола. много се дразня като някой ми обяснява какво се прави от стъклопласт или фибростъкло и каква вата да се ползва...
м/у другото изработвам м-пакети по поръчка телефон няма да пускам който иска на ЛС да не цапам темата.
колега успех с спирачките ще следя темата с интерес!
м/у другото изработвам м-пакети по поръчка телефон няма да пускам който иска на ЛС да не цапам темата.
колега успех с спирачките ще следя темата с интерес!
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
tormentor1980 написа:Въобще не изглежда глупаво момчето просто поднесе информацията по малко по различен начин за което евала. аз доста се зарибих в началото.
и казваш повишена мощност и тегло, турбинирал ли си мотора?
Какво ще се прави, ще е ясно, като доидат и накладките, за да се види къде се намират апаратченцетата в пристранстрото и орбитата на дискченцетата. Ще има некви интервенцийки то е ясно. За двигателя, немога да споделям без съгласието на собственика. Той ми даде картбланш само за спирачните дискченца

П.С. Мисля, че повечето се сещат за коя колица става въпрос.
Последна промяна Prokudeniq на 14 Апр 2009, 1:33, променена общо 1 път
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3