Спирачен ъпгрейд на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Спирачен ъпгрейд на Е36

Мнение от Sven Bomwollen » 13 Апр 2009, 8:47

Prokudeniq написа:.............

Колега, аз вече го правих това нещо като твоето. Дисковете ми изглеждаха по същия начин. Мисля, че са много арни. Ако имаш некви въпроси ми пиши на лично :D

Не смятам, че темата е тъпа, като някои други "елементи" от форума. Май човека обича да се изразява много майтапчийски, но някои много на сериозно ги приемат нещата ;) Да не мислите, че тези неща ги няма и по чуждестранните форуми ;)

-------------------------------------------------------------------------------------
Няма смисъл да пишеш от втори ник!!!
bmwdriver
Не сакам аз да съм добре, а сакам Вуте да е зле.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 13 Апр 2009, 16:15

Ами да ти кажа честно кажи ми какъв е смисъла да се пише цяла страница с глупости при положение че автора очевидно си знае какви са дисковете и не търси никаква помощ

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Спирачен ъпгрейд на Е36

Мнение от vld » 13 Апр 2009, 18:19

Sven Bomwollen написа:
Prokudeniq написа:.............

Колега, аз вече го правих това нещо като твоето. Дисковете ми изглеждаха по същия начин. Мисля, че са много арни. Ако имаш некви въпроси ми пиши на лично :D

Не смятам, че темата е тъпа, като някои други "елементи" от форума. Май човека обича да се изразява много майтапчийски, но някои много на сериозно ги приемат нещата ;) Да не мислите, че тези неща ги няма и по чуждестранните форуми ;)

Интересно, това мнение и мненията на Prokudeniq който е автор на темата са писани от едно и също ИП.

Мночета няма смисъл да правите така в този радел, няма смисъл.
На никой не му се четат глупости.
Ако ще пишете нещо градивно и полезно добре, ма иначе кел файда.
Айде много здраве на Камен па ше пиеме по бира на събора , дано е готово комбито дотогава :winky:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 13 Апр 2009, 21:41

Така, автора на темата е пичага и наистина иска да ни сподели как се прави такъв ъпгрейд, малко на майтап ни ги представя което не е лошо.
Ще помоля останалите да не коментират излишно и не намясто.
Ще се получи нещо наистина хубаво и градивно ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 13 Апр 2009, 21:46

Искам да се извиня, ако съм подвел някого, но аз съм си с голямо чувство за хумор и обичам да се изразявам с разни хуморестки клишета и фрази. Няма да порасна ей и на 100 години да стана пак ще съм същото дете :)

Така ся по темата:
Дисковете са оригинални и струват 1700 лв. Предните спирачни апарати от ЦЛС-са стават калъп, но задните искат адаптери. Накладките само с поръчка и най-вероятно ще ги видя и докосна след месец. И тогава ще бъде направен монтирунг на цялата система. Смятам, че много е важно да имаш добри спирачки, особенно, ако колата вече е с доста по различна маса и мощност.
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 13 Апр 2009, 21:56

аз мисля че се бъзикаш с нас бедните е36-тичкаджий.Не е възможно спирачки от е46 да станат на е36.Това са различни поколения автомобили и в ИНТЕРНЕТ ПИШЕ ,ЧЕ НЕ СТАВАТ :!: Спецовете от Павар-а също в много от постовете си казват ,че не стават.
Искам снимки на монтажа за доказателство ,че ъпгрейда е възможен :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Ако не дадеш фотоси,значи си поредния скрамер.Кръстоска между скрапер и спамер :help:
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 13 Апр 2009, 22:00

Роска,ще те помоля да пишеш по-сериозно.Знам,че има какво да кажеш
по въпроса,но с подмятания и недомлъвки някакси не върви ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 13 Апр 2009, 22:02

И каква е целта на това упражнение , дето го правиш?!За къв к*р ти е да пускаш тема , че и да питаш за глупости или целта е да се похвалиш с новите дискове, ми то няма лошо , но за това си има и по нормален начин .....
Съзнаваш ли , че изглеждаш глупаво в очите на другите ...... ?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 13 Апр 2009, 22:40

Въобще не изглежда глупаво момчето просто поднесе информацията по малко по различен начин за което евала. аз доста се зарибих в началото.
да попитам, отпред стават без проблеми казваш, а за отзад какво трябва да се прави?
и казваш повишена мощмост и тегло, турбинирал ли си мотора?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Myxa-TePoPuCT » 13 Апр 2009, 23:20

може да го е сменил :mhihi: тъй като във форума има една група хора които се съветват да се смени моторя, той човека е послушал съвета им, ама ся трябва и спирачки да прави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 14 Апр 2009, 0:08

пенсионирана нинджа написа:аз мисля че се бъзикаш с нас бедните е36-тичкаджий.Не е възможно спирачки от е46 да станат на е36.Това са различни поколения автомобили и в ИНТЕРНЕТ ПИШЕ ,ЧЕ НЕ СТАВАТ :!: Спецовете от Павар-а също в много от постовете си казват ,че не стават.
Искам снимки на монтажа за доказателство ,че ъпгрейда е възможен :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Ако не дадеш фотоси,значи си поредния скрамер.Кръстоска между скрапер и спамер :help:
Батко от Юнайтет Стейтс дет ми прати апаратченцетата ми каза, че ставали с нагодиййка :) Малко е кофти с разни планчици, ама излиза по-евтиничко от колкото да закупиш оригиналдъ калъп комплектченце големични дискченца с апаратченца на която и да е престижничка фирмица :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нали знаеш, аз съм от СКРАМЕРИТЕ - това са нов вид вредители по сервизите и форумите. Нестига, че правят всичко с 2-ра ръка скраперии ами и спамят яко и то не само в на другите темите ами и в собствените си :D
А за снимчиците, кат ги монтираме на каручката за която са предвидени, ако разреши собственика :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Prokudeniq на 14 Апр 2009, 1:31, променена общо 4 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 14 Апр 2009, 0:17

metodi80 написа:И каква е целта на това упражнение , дето го правиш?!За къв к*р ти е да пускаш тема , че и да питаш за глупости или целта е да се похвалиш с новите дискове, ми то няма лошо , но за това си има и по нормален начин .....
Съзнаваш ли , че изглеждаш глупаво в очите на другите ...... ?!

Земете се модернизирайте малко бре, стига с тия стандартни клишета. Разчупете малко. Стига тоя гипс. Ако темата беше ппуснато по "нормален" ачин, най вероятно щеше за друго да се недоволства ;)
Последна промяна Prokudeniq на 14 Апр 2009, 7:19, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 14 Апр 2009, 0:26

стан написа:Ами да ти кажа честно кажи ми какъв е смисъла да се пише цяла страница с глупости при положение че автора очевидно си знае какви са дисковете и не търси никаква помощ
Не съм много наясно с всички неща, чат пат ми трябва помощ в мисленето. Добре, че Devastator-a ми е комшия, че ми помага, иначе досега да съм в потънал в скрапта. Сега го чакам да се развихри с ролетчицата и шублереца да издяла адаптерченца за апаратчетата, че нещо технологичните отворченца се разминават лекинко. Аз таз работа не съм я учил, железото ми е далечно нещо, виж ако ставаха от дърво можеше и сам да ги издялкам. ;)
Последна промяна Prokudeniq на 14 Апр 2009, 0:51, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 14 Апр 2009, 0:35

Както ти с дървото и аз съм така със смола стъклопласт и пласмаса! но всяка жаба да си знае гйола. много се дразня като някой ми обяснява какво се прави от стъклопласт или фибростъкло и каква вата да се ползва...
м/у другото изработвам м-пакети по поръчка телефон няма да пускам който иска на ЛС да не цапам темата.
колега успех с спирачките ще следя темата с интерес!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 14 Апр 2009, 0:40

tormentor1980 написа:Въобще не изглежда глупаво момчето просто поднесе информацията по малко по различен начин за което евала. аз доста се зарибих в началото.
да попитам, отпред стават без проблеми казваш, а за отзад какво трябва да се прави?
и казваш повишена мощност и тегло, турбинирал ли си мотора?

Какво ще се прави, ще е ясно, като доидат и накладките, за да се види къде се намират апаратченцетата в пристранстрото и орбитата на дискченцетата. Ще има некви интервенцийки то е ясно. За двигателя, немога да споделям без съгласието на собственика. Той ми даде картбланш само за спирачните дискченца ;)

П.С. Мисля, че повечето се сещат за коя колица става въпрос.
Последна промяна Prokudeniq на 14 Апр 2009, 1:33, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към E36