Време беше - 11 джипа чезнат през разрязан плет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Provision » 11 Апр 2009, 16:23

Аз понеже съм млад още даже не и шофьор, но ми е много чудно дори и ключовете да не са на даблото и да е заключена няма ли пак начин и вероятност да откраднат тези автомобили ако са някой по-отракани крадци и по-точно не са някой случаини.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 11 Апр 2009, 18:03

Винаги има начин да се гепят.А понеже виждам,че много братя и сестри от форума им е доста болно за загубата на господата от Камор,предлагам да направим комитет,който да пресметне щетите и всеки истински БМВ ентусиаст да ДАРИ доброволно по една работна заплата.Нека да покажем съпричастност и да събереме пари,за да може колите да бъдат закупени наново!! :(

Потребител
Аватар

Мнение от Provision » 11 Апр 2009, 18:11

Това трябва да се поразгледа поне така мисля аз лично немога да даря пари понеже даже не съм пълнолетен и не работя, а и едвали секи може да си позволи по 1 работна заплата с оглед на това, че голяма част от хората тук сигорно имат семейство и т.н. Такаче това със даряването не е лесна работа. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 11 Апр 2009, 18:27

Provision написа:Това трябва да се поразгледа поне така мисля аз лично немога да даря пари понеже даже не съм пълнолетен и не работя, а и едвали секи може да си позволи по 1 работна заплата с оглед на това, че голяма част от хората тук сигорно имат семейство и т.н. Такаче това със даряването не е лесна работа. :)

В училище вече не ви ли учат какво значи думата "сарказъм"?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 11 Апр 2009, 18:32

krystal написа:
vladuicho написа:
sonny написа:...

ти пък братле вечната опозиция,що да не се кафиме......те са на баровци ,ще се оправят :idea: а друг е въпроса като направят мръсно на някой от нас....и после трябва да пресмятаме бюджета по 1000 пъти,светна ли или :idea:

Теб, поне малко не те ли е срам да го пишеш тва? :kuku:
Добре е че има хора дет си влагат силите в много по съществени неща, затова и имат, а такива кат теб могат само да им завиждат.

:nono:

Edited by Azrail

Потребител
Аватар

Мнение от Provision » 11 Апр 2009, 18:49

Archangel не знам на какво са ме учили и на какво не просто исках да си кажа мнението това е всичко.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Апр 2009, 19:10

biohazard написа:Винаги има начин да се гепят.А понеже виждам,че много братя и сестри от форума им е доста болно за загубата на господата от Камор,предлагам да направим комитет,който да пресметне щетите и всеки истински БМВ ентусиаст да ДАРИ доброволно по една работна заплата.Нека да покажем съпричастност и да събереме пари,за да може колите да бъдат закупени наново!! :(
хахах.яко,подкрепям :D аз като безработен се въздържам засега :mhihi: Какво ли слагат сега ве4ер на масата тези от Камор :|
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 11 Апр 2009, 19:20

Нали трябва да има за някой печалба...намирисва ми на пране на автомобили.... ;)
Кой каза "Да изчезнеш за 60 секунди" :D
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=47909

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 11 Апр 2009, 22:09

Archangel написа:
Provision написа:Това трябва да се поразгледа поне така мисля аз лично немога да даря пари понеже даже не съм пълнолетен и не работя, а и едвали секи може да си позволи по 1 работна заплата с оглед на това, че голяма част от хората тук сигорно имат семейство и т.н. Такаче това със даряването не е лесна работа. :)

В училище вече не ви ли учат какво значи думата "сарказъм"?

Струва ми се, че след '89, май на нищо вече не ни учат за жалост. Все пак простият народ по-лесно се управлява нали знаеш!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 11 Апр 2009, 23:09

малко не забелявзвате какво е положението при такива афери се иска да се замият нечии очи ,а всъщност се печели на сметка на застрахователите :| ,просто не се замисляте :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 11 Апр 2009, 23:18

По-възможно е и застрахователната компания да е в играта. Примерно откраднати са 11 коли който са без никакви екстри, а са застраховани 11 със всички екстри.. и по-големите мотори или нещо такова.. да има някаква врътка. Защото незнам как ще платят застрахователите като ключовете са били на таблото. Нали уж не изплащат такива кражби.
Като се замисли човек доста далавери може да се направят :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Апр 2009, 8:22

biohazard написа:Винаги има начин да се гепят.А понеже виждам,че много братя и сестри от форума им е доста болно за загубата на господата от Камор,предлагам да направим комитет,който да пресметне щетите и всеки истински БМВ ентусиаст да ДАРИ доброволно по една работна заплата.Нека да покажем съпричастност и да събереме пари,за да може колите да бъдат закупени наново!! :(

Значи аз съм дал вече моята лепта в тази компания...

А когато откраднат на някой колега автомобила дали от камор ще го подпомогнат??? :D

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 12 Апр 2009, 12:35

Продавам 5 джипа Х5 - чисто нови! С немски регистрации от тия с изтеклия TüV и се палят с даване на 2 калбечета на късо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Само до понеделник по 10 000 парчето .. разбира се лева!

.... отговарям на ЛС, търсете Никълас Кейдж :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 12 Апр 2009, 21:32

Няма такав ужас!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 12 Апр 2009, 21:53

Никой не е застрахован от кражби ... Щом такъв удар е бил направен ... Следват още :| Няма да се оправим ей .. кризата ни съсипа :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата