Време беше - 11 джипа чезнат през разрязан плет
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Винаги има начин да се гепят.А понеже виждам,че много братя и сестри от форума им е доста болно за загубата на господата от Камор,предлагам да направим комитет,който да пресметне щетите и всеки истински БМВ ентусиаст да ДАРИ доброволно по една работна заплата.Нека да покажем съпричастност и да събереме пари,за да може колите да бъдат закупени наново!! 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Provision написа:Това трябва да се поразгледа поне така мисля аз лично немога да даря пари понеже даже не съм пълнолетен и не работя, а и едвали секи може да си позволи по 1 работна заплата с оглед на това, че голяма част от хората тук сигорно имат семейство и т.н. Такаче това със даряването не е лесна работа.
В училище вече не ви ли учат какво значи думата "сарказъм"?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
krystal написа:vladuicho написа:sonny написа:...
ти пък братле вечната опозиция,що да не се кафиме......те са на баровци ,ще се оправята друг е въпроса като направят мръсно на някой от нас....и после трябва да пресмятаме бюджета по 1000 пъти,светна ли или
Теб, поне малко не те ли е срам да го пишеш тва?![]()
Добре е че има хора дет си влагат силите в много по съществени неща, затова и имат, а такива кат теб могат само да им завиждат.

Edited by Azrail
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хахах.яко,подкрепямbiohazard написа:Винаги има начин да се гепят.А понеже виждам,че много братя и сестри от форума им е доста болно за загубата на господата от Камор,предлагам да направим комитет,който да пресметне щетите и всеки истински БМВ ентусиаст да ДАРИ доброволно по една работна заплата.Нека да покажем съпричастност и да събереме пари,за да може колите да бъдат закупени наново!!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Нали трябва да има за някой печалба...намирисва ми на пране на автомобили....
Кой каза "Да изчезнеш за 60 секунди"
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=47909

Кой каза "Да изчезнеш за 60 секунди"

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=47909
Archangel написа:Provision написа:Това трябва да се поразгледа поне така мисля аз лично немога да даря пари понеже даже не съм пълнолетен и не работя, а и едвали секи може да си позволи по 1 работна заплата с оглед на това, че голяма част от хората тук сигорно имат семейство и т.н. Такаче това със даряването не е лесна работа.
В училище вече не ви ли учат какво значи думата "сарказъм"?
Струва ми се, че след '89, май на нищо вече не ни учат за жалост. Все пак простият народ по-лесно се управлява нали знаеш!
По-възможно е и застрахователната компания да е в играта. Примерно откраднати са 11 коли който са без никакви екстри, а са застраховани 11 със всички екстри.. и по-големите мотори или нещо такова.. да има някаква врътка. Защото незнам как ще платят застрахователите като ключовете са били на таблото. Нали уж не изплащат такива кражби.
Като се замисли човек доста далавери може да се направят
Като се замисли човек доста далавери може да се направят

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
biohazard написа:Винаги има начин да се гепят.А понеже виждам,че много братя и сестри от форума им е доста болно за загубата на господата от Камор,предлагам да направим комитет,който да пресметне щетите и всеки истински БМВ ентусиаст да ДАРИ доброволно по една работна заплата.Нека да покажем съпричастност и да събереме пари,за да може колите да бъдат закупени наново!!
Значи аз съм дал вече моята лепта в тази компания...
А когато откраднат на някой колега автомобила дали от камор ще го подпомогнат???

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Продавам 5 джипа Х5 - чисто нови! С немски регистрации от тия с изтеклия TüV и се палят с даване на 2 калбечета на късо
Само до понеделник по 10 000 парчето .. разбира се лева!
.... отговарям на ЛС, търсете Никълас Кейдж

Само до понеделник по 10 000 парчето .. разбира се лева!
.... отговарям на ЛС, търсете Никълас Кейдж

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Никой не е застрахован от кражби ... Щом такъв удар е бил направен ... Следват още
Няма да се оправим ей .. кризата ни съсипа 

67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5