Проект Е30 332i - S50B32
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
E30_M_Tech_ll написа:е що не ни покажаш как върви настрани ва чудо![]()
то направо е ясно вие може и с 20 да сте карали ама да изглежда все едно е с 200 хаха![]()
![]()
п.с. шегуам се
В интерес на истината не мога да го карам настрани

Драг-а е за леваци и за това от там почнах да се покефя на колата! Давам и яко газ направо и и се кефя, настрани по-лека щото тея пари и труд дето ги хвърлих по тая каляска не мога да си представя да го оставя на някой стълб или ограда!
Но обещавам че в момента в който се чуствам по сигурен и чуствам че владея колата добре да правя дрифтове и пауър слайдове ще заснемам и ще пускам

А да правя бърнове и да се въртя на место ми е тъпо щото само мъча моторчето...чудя се втора ли да му слагам, трета ли да му слагам

подпис
ivan. написа:Тая кола е станала ''луда работа''![]()
Евала за труда,вложените средства и време в нея-по всичко личи ,че си е струвало.
Абе баш по всичко не и личи че отвън прилича на каляска, от вътре има ужасно много работа, покрай окабеляването има работа и все дребни неща който в момента не мога да оправя щото имам доста работа

Но ще ги оправя, само външния вид леко ще поуправя без да се задълбавам много че все пак на таз кола ще се дава газ до умирачка

подпис
- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
Сигурен съм че колата ще стане голяма тупалка
Не се притеснявай за пързалянето то в българия кой ли парзаля със 100 може важното е да ти е гот .На е30 им е вродено
.

Онази вечер на това кръстовище направи ебаси лудницата!
Идвах от Бул.Възкресение и ляв завой към Константин Величков... на трета така хубаво описах още в тясното между бордюрите, стълбовете и оградката за трамвайчето че като излезнах на широкото подадох целия тротъл и дима отзад беше адски! Изпързалях целия завой под много голям ъгъл и беше адски зрелищно!!!!
Настигнах някакъв пасатор който силно се уплаши от звука и гледката и макар да бях далеч от него така отби в дясно че аз се почуствах кофти и върнах газта и от тая скорост която бях развил и рязкото пускане на газта имаше лек камшик който не очаквах и малко ми развали кахъра от цялото приключение, но все пак още се уча и свиквам

Скоростта както и ъгъла бяха доста големи!
Задължително обаче за такива изпълнения трябват хубави гуми за да има контрол над колата!
подпис
- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
Е бравос
.
Да не ти досадя
само ще ти кажа все пак пази себе си и околните
най вежливо да не ме разбереш погрешно че ти се меся или давам мнго акъл
.
А с кви гуми я парзаляш тая палавница че толкова пушат моите много рядо пушат интересно ми е кои пушат(само на завой с малък радиус и почти обратни..) пробвал съм с нови и стари неможах да открия някава зависимост
.Та някой ако има наблюдения
.

Да не ти досадя

А с кви гуми я парзаляш тая палавница че толкова пушат моите много рядо пушат интересно ми е кои пушат(само на завой с малък радиус и почти обратни..) пробвал съм с нови и стари неможах да открия някава зависимост

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
...аиде свикваи с колата по бързо,че имаме работа двамата с тебеuser22 написа: ....отвън прилича на каляска, a от вътре има ужасно много работа, Но ще ги оправя, само външния вид леко ще поуправя без да се задълбавам много че все пак на таз кола ще се дава газ до умирачка

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Точно този завой, на точно това кръстовище ти е много любим 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Много ми е драго да видя това комби върнато към живот и то какъв живот - да цепи асфалта, евала!
Между другото, едно време извадихме 2 куршума от него
Явно е минало през приключения

BMW only!
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Пожелавам на собственика скоро ей такова нещо да има в коша
http://bagpuss.swan.ac.uk/200sx/turbo-E30.jpg

http://bagpuss.swan.ac.uk/200sx/turbo-E30.jpg
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
sonny написа:Авторът на темата ще ли се покаже с истинския си ник, най-накрая
те които са по наблюдателни са разбрали и май няма нужда вече

sonny написа:Авторът на темата ще ли се покаже с истинския си ник, най-накрая
Кво значение имат кой ник какъв е? Важното е да има интересни теми и да се дъвчат тука интересни неща

sonny написа:Mecho Puh написа:Абе Сони,ти само ми се смееш,ама защо всички сериозни прокти ги праат у комби?....без значение дали е Е30 М3 или Е30 V12?
Ми чудя се как да ти го кажа по-меко, че да не се убидиш и затва шси замълча, но ако за теб едно комби с М50 и две комбита с С50 са всички проекти, значи го закъсахме много откъм проекти у БГ
Относно проектите: в тая скапана държава къде всичко е един голям проблем и всичко ти пречи да правиш каквото искаш, пък и на всичкото отгоре част от хората който правят такива проекти се лишават от неща който не са маловажни, и всичко това заради пустата му слабост към колите и манията от пушещи гуми и широки усмивки!
подпис