Проект Е30 332i - S50B32

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от user22 » 10 Апр 2009, 10:09

E30_M_Tech_ll написа:е що не ни покажаш как върви настрани ва чудо :mhihi:
то направо е ясно вие може и с 20 да сте карали ама да изглежда все едно е с 200 хаха :P :winky:
п.с. шегуам се

В интерес на истината не мога да го карам настрани :uups: Положението е много трагично! Колата се пързаля с ниска скорост до 50-60 км/ч супер както и другата ми бричка, но се усеща че малко няма смисъл щото има сила и повер да се пързаля доооста по-бъро! Опитвах се полека лека да я пускам и с по-висока скорост но не съм толкова опитен и поведението на кола при дрифт със 60-80 км/ч е едно а при скорости около и над 100 км/ч и със яко га и пушеци в калниците е съвсем различно! Найстина на два три пъти пусках невероятни пауър слайдове със големи скорости, но усещам че не знам точно какво се случва и какво да правя и ще се усуча около някой стълб! а това давам по-полека!
Драг-а е за леваци и за това от там почнах да се покефя на колата! Давам и яко газ направо и и се кефя, настрани по-лека щото тея пари и труд дето ги хвърлих по тая каляска не мога да си представя да го оставя на някой стълб или ограда!

Но обещавам че в момента в който се чуствам по сигурен и чуствам че владея колата добре да правя дрифтове и пауър слайдове ще заснемам и ще пускам ;)

А да правя бърнове и да се въртя на место ми е тъпо щото само мъча моторчето...чудя се втора ли да му слагам, трета ли да му слагам :D
подпис

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 10 Апр 2009, 11:32

Тая кола е станала ''луда работа'' :D
Евала за труда,вложените средства и време в нея-по всичко личи ,че си е струвало.

Потребител
Аватар

Мнение от user22 » 10 Апр 2009, 13:26

ivan. написа:Тая кола е станала ''луда работа'' :D
Евала за труда,вложените средства и време в нея-по всичко личи ,че си е струвало.

Абе баш по всичко не и личи че отвън прилича на каляска, от вътре има ужасно много работа, покрай окабеляването има работа и все дребни неща който в момента не мога да оправя щото имам доста работа :)

Но ще ги оправя, само външния вид леко ще поуправя без да се задълбавам много че все пак на таз кола ще се дава газ до умирачка :)
подпис

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46,Е36,Е30
Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105

Мнение от Alex_Burdin » 10 Апр 2009, 13:37

Сигурен съм че колата ще стане голяма тупалка :!: Не се притеснявай за пързалянето то в българия кой ли парзаля със 100 може важното е да ти е гот .На е30 им е вродено 8) .

Потребител
Аватар

Мнение от user22 » 10 Апр 2009, 13:57

Изображение

Онази вечер на това кръстовище направи ебаси лудницата!
Идвах от Бул.Възкресение и ляв завой към Константин Величков... на трета така хубаво описах още в тясното между бордюрите, стълбовете и оградката за трамвайчето че като излезнах на широкото подадох целия тротъл и дима отзад беше адски! Изпързалях целия завой под много голям ъгъл и беше адски зрелищно!!!!
Настигнах някакъв пасатор който силно се уплаши от звука и гледката и макар да бях далеч от него така отби в дясно че аз се почуствах кофти и върнах газта и от тая скорост която бях развил и рязкото пускане на газта имаше лек камшик който не очаквах и малко ми развали кахъра от цялото приключение, но все пак още се уча и свиквам :)
Скоростта както и ъгъла бяха доста големи!
Задължително обаче за такива изпълнения трябват хубави гуми за да има контрол над колата!
подпис

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46,Е36,Е30
Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105

Мнение от Alex_Burdin » 10 Апр 2009, 15:19

Е бравос 8) .
Да не ти досадя :confused: само ще ти кажа все пак пази себе си и околните :) най вежливо да не ме разбереш погрешно че ти се меся или давам мнго акъл :uups: .
А с кви гуми я парзаляш тая палавница че толкова пушат моите много рядо пушат интересно ми е кои пушат(само на завой с малък радиус и почти обратни..) пробвал съм с нови и стари неможах да открия някава зависимост :confused: .Та някой ако има наблюдения :roll: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт

.

Мнение от Mecho Puh » 10 Апр 2009, 15:43

user22 написа: ....отвън прилича на каляска, a от вътре има ужасно много работа, Но ще ги оправя, само външния вид леко ще поуправя без да се задълбавам много че все пак на таз кола ще се дава газ до умирачка :)
...аиде свикваи с колата по бързо,че имаме работа двамата с тебе :winky: ...а за външния вид не бързаи,знаеш че тепърва ще ни трябват врати.... :D
Едно не мога да разбера - хората все си чистят мухите от предните стъкла,а на мене все са ми отстрани
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 10 Апр 2009, 21:56

Точно този завой, на точно това кръстовище ти е много любим :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Апр 2009, 22:17

Авторът на темата ще ли се покаже с истинския си ник, най-накрая :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 10 Апр 2009, 22:29

Много ми е драго да видя това комби върнато към живот и то какъв живот - да цепи асфалта, евала! :twisted: Между другото, едно време извадихме 2 куршума от него :mhihi: Явно е минало през приключения :P :winky:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 10 Апр 2009, 23:01

Пожелавам на собственика скоро ей такова нещо да има в коша :)

http://bagpuss.swan.ac.uk/200sx/turbo-E30.jpg
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 10 Апр 2009, 23:07

мисля ,че и това сега си му е достатъчно, но ако искате може да залагаме и да видим за колко време ще каже че му е омалял и тоя двигател :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 10 Апр 2009, 23:52

Това, което се вижда от клипчетата е, че колата е комби. :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Мнение от Vozq_bez_pari » 11 Апр 2009, 5:43

sonny написа:Авторът на темата ще ли се покаже с истинския си ник, най-накрая :mhihi:

те които са по наблюдателни са разбрали и май няма нужда вече :P

Потребител
Аватар

Мнение от user22 » 11 Апр 2009, 9:18

sonny написа:Авторът на темата ще ли се покаже с истинския си ник, най-накрая :mhihi:

Кво значение имат кой ник какъв е? Важното е да има интересни теми и да се дъвчат тука интересни неща ;) Разбира се С50Б32 в Е30 вече не е интересно и искрено се надявам скоро някой да пусне тук нещо по-интересно да дъвчеме :D

sonny написа:
Mecho Puh написа:Абе Сони,ти само ми се смееш,ама защо всички сериозни прокти ги праат у комби? :mhihi: ....без значение дали е Е30 М3 или Е30 V12?

Ми чудя се как да ти го кажа по-меко, че да не се убидиш и затва шси замълча, но ако за теб едно комби с М50 и две комбита с С50 са всички проекти, значи го закъсахме много откъм проекти у БГ :winky:

Относно проектите: в тая скапана държава къде всичко е един голям проблем и всичко ти пречи да правиш каквото искаш, пък и на всичкото отгоре част от хората който правят такива проекти се лишават от неща който не са маловажни, и всичко това заради пустата му слабост към колите и манията от пушещи гуми и широки усмивки!
подпис

ПредишнаСледваща

Назад към E30