Внимание!!!!!!! акция BMW
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Внимание!!!!!!! акция BMW
Колеги трябва да ви предопредя че след сутрешното изказване на ген.Василев по НОВА телевизият как полицайте пускали БМВ-тата и не ги глобявали има особено внимание към нашата лщбима марка. Сутринта се разправях едни час с двама полицай защото съм направил нарушение което се прави всеки две минути щото такава уредени са ни улиците. Спряха едно комби тройка и мене от което рзбирам че БМВ-то е нарицателно и трябва точно на него да се вдигне палка .

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Мен и без акция не ме пропускат
де ма видат стопп
Ма аз съм по редовен от тях и ма болии пътния знак пак и не правя нарушения карам си по правилник където може де 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Lei-chery написа:а се возя в такова.... ще поткрепя мнението ,че доста тенденциозно спират тази марка автомобили.
Щом и като возеща се ти прави впечатление

По темата не съм го усетил ма то и как ли, като и мен видят ли ме по дефаулт ме спират ей тъй за регулярна проверка !
Трябва да се отърсят от този навик, ама това че не ни глобяват не е защото не ни спират а защото ни спират непрекъснато и сме принудени да сме изрядни

May the BMW force be with you!
BAYRON написа:Колеги трябва да ви предопредя че след сутрешното изказване на ген.Василев по НОВА телевизият как полицайте пускали БМВ-тата и не ги глобявали има особено внимание към нашата лщбима марка.
Кво иска тоя нали е пенсия да си ходи на вилата.
А че спират, спират ама да спират и онези с 3 тонните коли а не да се въртят на другата страна.
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
ееее ама и вие сега още от времето на мутрите де що е БМВ се спира и глобява.... има нема между 3 и 5 пъти на ден си ме спират като пичове... кво да кажа свикнал съм...
gambling with the devil on the road
Re: Внимание!!!!!!! акция BMW
BAYRON написа:Колеги трябва да ви предопредя че след сутрешното изказване на ген.Василев по НОВА телевизият как полицайте пускали БМВ-тата и не ги глобявали има особено внимание към нашата лщбима марка. Сутринта се разправях едни час с двама полицай защото съм направил нарушение което се прави всеки две минути щото такава уредени са ни улиците. Спряха едно комби тройка и мене от което рзбирам че БМВ-то е нарицателно и трябва точно на него да се вдигне палка .
Абе нали трябва да трупат точки и след месец да кажат: "Проверихме N на брой BMW-та и еди колко си карат без колан, еди кой си с превишена скорост и т.н. други нарушения." А нали разбирате, че и без това всичко важи и за всички останали марки автомобили и всичките нарушения могат да се измислят и от пет годишно дете, така че няма много смисъл да се вживяваме в това което се пише, те просто искат да сринат рейтинга на бавареца.
Сигурна съм че доста от нас си спазват правилата за движение, но за това никой няма да каже: "Браво - вие които карате BMW сте сериозни и трезвомислещи хора за пример."
Автомобилите BMW са с доста агресивен външен вид и самите те излъчват самочувствие и страхопочитание, затова искат да ни набедят. Докато в тъмното, на фарове може да сбъркаш някоя марка автомобил, то за BMW това е невъзможно. Може да съм пристрастна, но вие разбирате за какво говоря.
Мен когато ме спрат разни там куки много се изнервят, защото винаги карам с колан, гледам да не превишавам скоростта, имам си аптечка и пожарогасител, защото като няма с какво те се заяждат и за това и после ме пускат нещастни, че не са изкарали някой друг лев. Айде стига толкова, за да не прозвучи като самохвалство.
Желая на всички шофиране без произшествия и живи и здрави!

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Мога да кажа, че досега нямам пропуск!Всеки път ме стопират, незнайно защо!?Последния път въпреки, че пред мен имаше друга кола я пропуснаха и хоп стоп!Докато ме проверяваха спряха още 1 баварка!Може и да има нещо вярно! 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Mен наскоро ме спряха до Търговище и оня ми записа номера и имената и вика, че от година имало заповед да се спират и да се записват данните на всички черни БМВ- та.. Малко тъпо ми звучи, но полицая го каза...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Внимание!!!!!!! акция BMW
Eli написа:Автомобилите BMW са с доста агресивен външен вид и самите те излъчват самочувствие и страхопочитание, затова искат да ни набедят. Докато в тъмното, на фарове може да сбъркаш някоя марка автомобил, то за BMW това е невъзможно. Може да съм пристрастна, но вие разбирате за какво говоря....
Желая на всички шофиране без произшествия и живи и здрави!
Angle Eyes

bum_bum написа:Mен наскоро ме спряха до Търговище и оня ми записа номера и имената и вика, че от година имало заповед да се спират и да се записват данните на всички черни БМВ- та.. Малко тъпо ми звучи, но полицая го каза...
Eми, купи си като сребристо да видим тогава к'во ще измислят!!!

bum_bum написа:Mен наскоро ме спряха до Търговище и оня ми записа номера и имената и вика, че от година имало заповед да се спират и да се записват данните на всички черни БМВ- та.. Малко тъпо ми звучи, но полицая го каза...
Личните данни са лична и неприкосновена собственост. И този да знаеш, че нещо не е в час, за това че ти ги е искал. А и трябва да ти покаже документ за това, в противен случай му кажи следващия път, че ще звъннеш на адвоката си да го попиташ дали е така и да видиш как ще омекне. За тия хора трябва желязна ръка и демонстрация на сила. Няма да им се даваме я

GRIPEN написа:Личните данни са лична и неприкосновена собственост. И този да знаеш, че нещо не е в час, за това че ти ги е искал. А и трябва да ти покаже документ за това, в противен случай му кажи следващия път, че ще звъннеш на адвоката си да го попиташ дали е така и да видиш как ще омекне. За тия хора трябва желязна ръка и демонстрация на сила. Няма да им се даваме я
Хехехе

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Хмм интересно мен пък въобще не ме спират(даже карах 2 години и не ме спряха нито веднъж
)самоче да не се хваля че последния път като се похвалих ме спрях 100 пъти....иначе мнооо рядко ме спират

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4