Внимание!!!!!!! акция BMW

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Внимание!!!!!!! акция BMW

Мнение от BAYRON » 23 Мар 2005, 11:05

Колеги трябва да ви предопредя че след сутрешното изказване на ген.Василев по НОВА телевизият как полицайте пускали БМВ-тата и не ги глобявали има особено внимание към нашата лщбима марка. Сутринта се разправях едни час с двама полицай защото съм направил нарушение което се прави всеки две минути щото такава уредени са ни улиците. Спряха едно комби тройка и мене от което рзбирам че БМВ-то е нарицателно и трябва точно на него да се вдигне палка .
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Lei-chery » 23 Мар 2005, 11:25

Макар че от скоро съм във форума и не карам BMW , а се возя в такова.... ще поткрепя мнението ,че доста тенденциозно спират тази марка автомобили. Просто има ли полицай и BMW на пътя.....работата е ясна :mhihi: !!![/url][/b]
Обичам хубавите коли и хубавите мъже!
Когато са заедно са пленителна гледка!

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 23 Мар 2005, 12:44

Мен и без акция не ме пропускат :mhihi: де ма видат стопп :D Ма аз съм по редовен от тях и ма болии пътния знак пак и не правя нарушения карам си по правилник където може де :mhihi:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 23 Мар 2005, 12:57

Lei-chery написа:а се возя в такова.... ще поткрепя мнението ,че доста тенденциозно спират тази марка автомобили.

Щом и като возеща се ти прави впечатление :help:
По темата не съм го усетил ма то и как ли, като и мен видят ли ме по дефаулт ме спират ей тъй за регулярна проверка !
Трябва да се отърсят от този навик, ама това че не ни глобяват не е защото не ни спират а защото ни спират непрекъснато и сме принудени да сме изрядни :roll:
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JP » 23 Мар 2005, 13:04

И какво точно е казал тоз хубав човек?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 23 Мар 2005, 13:11

BAYRON написа:Колеги трябва да ви предопредя че след сутрешното изказване на ген.Василев по НОВА телевизият как полицайте пускали БМВ-тата и не ги глобявали има особено внимание към нашата лщбима марка.

Кво иска тоя нали е пенсия да си ходи на вилата.
А че спират, спират ама да спират и онези с 3 тонните коли а не да се въртят на другата страна.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 23 Мар 2005, 14:10

:bs:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 23 Мар 2005, 15:02

ееее ама и вие сега още от времето на мутрите де що е БМВ се спира и глобява.... има нема между 3 и 5 пъти на ден си ме спират като пичове... кво да кажа свикнал съм...
gambling with the devil on the road

младши ентусиаст
Аватар

Re: Внимание!!!!!!! акция BMW

Мнение от Eli » 23 Мар 2005, 15:15

BAYRON написа:Колеги трябва да ви предопредя че след сутрешното изказване на ген.Василев по НОВА телевизият как полицайте пускали БМВ-тата и не ги глобявали има особено внимание към нашата лщбима марка. Сутринта се разправях едни час с двама полицай защото съм направил нарушение което се прави всеки две минути щото такава уредени са ни улиците. Спряха едно комби тройка и мене от което рзбирам че БМВ-то е нарицателно и трябва точно на него да се вдигне палка .

Абе нали трябва да трупат точки и след месец да кажат: "Проверихме N на брой BMW-та и еди колко си карат без колан, еди кой си с превишена скорост и т.н. други нарушения." А нали разбирате, че и без това всичко важи и за всички останали марки автомобили и всичките нарушения могат да се измислят и от пет годишно дете, така че няма много смисъл да се вживяваме в това което се пише, те просто искат да сринат рейтинга на бавареца.
Сигурна съм че доста от нас си спазват правилата за движение, но за това никой няма да каже: "Браво - вие които карате BMW сте сериозни и трезвомислещи хора за пример."

Автомобилите BMW са с доста агресивен външен вид и самите те излъчват самочувствие и страхопочитание, затова искат да ни набедят. Докато в тъмното, на фарове може да сбъркаш някоя марка автомобил, то за BMW това е невъзможно. Може да съм пристрастна, но вие разбирате за какво говоря.

Мен когато ме спрат разни там куки много се изнервят, защото винаги карам с колан, гледам да не превишавам скоростта, имам си аптечка и пожарогасител, защото като няма с какво те се заяждат и за това и после ме пускат нещастни, че не са изкарали някой друг лев. Айде стига толкова, за да не прозвучи като самохвалство.

Желая на всички шофиране без произшествия и живи и здрави!
Изображение

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 23 Мар 2005, 15:18

Мога да кажа, че досега нямам пропуск!Всеки път ме стопират, незнайно защо!?Последния път въпреки, че пред мен имаше друга кола я пропуснаха и хоп стоп!Докато ме проверяваха спряха още 1 баварка!Може и да има нещо вярно! :roll:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Мар 2005, 16:40

Mен наскоро ме спряха до Търговище и оня ми записа номера и имената и вика, че от година имало заповед да се спират и да се записват данните на всички черни БМВ- та.. Малко тъпо ми звучи, но полицая го каза...
Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Re: Внимание!!!!!!! акция BMW

Мнение от ICE » 23 Мар 2005, 18:08

Eli написа:Автомобилите BMW са с доста агресивен външен вид и самите те излъчват самочувствие и страхопочитание, затова искат да ни набедят. Докато в тъмното, на фарове може да сбъркаш някоя марка автомобил, то за BMW това е невъзможно. Може да съм пристрастна, но вие разбирате за какво говоря....
Желая на всички шофиране без произшествия и живи и здрави!

Angle Eyes :idea: Yesssss!!! :bowdown:

bum_bum написа:Mен наскоро ме спряха до Търговище и оня ми записа номера и имената и вика, че от година имало заповед да се спират и да се записват данните на всички черни БМВ- та.. Малко тъпо ми звучи, но полицая го каза...

Eми, купи си като сребристо да видим тогава к'во ще измислят!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 23 Мар 2005, 18:13

bum_bum написа:Mен наскоро ме спряха до Търговище и оня ми записа номера и имената и вика, че от година имало заповед да се спират и да се записват данните на всички черни БМВ- та.. Малко тъпо ми звучи, но полицая го каза...

Личните данни са лична и неприкосновена собственост. И този да знаеш, че нещо не е в час, за това че ти ги е искал. А и трябва да ти покаже документ за това, в противен случай му кажи следващия път, че ще звъннеш на адвоката си да го попиташ дали е така и да видиш как ще омекне. За тия хора трябва желязна ръка и демонстрация на сила. Няма да им се даваме я
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 23 Мар 2005, 18:37

GRIPEN написа:
Личните данни са лична и неприкосновена собственост. И този да знаеш, че нещо не е в час, за това че ти ги е искал. А и трябва да ти покаже документ за това, в противен случай му кажи следващия път, че ще звъннеш на адвоката си да го попиташ дали е така и да видиш как ще омекне. За тия хора трябва желязна ръка и демонстрация на сила. Няма да им се даваме я

Хехехе :D че има ли друга служба дето да има повече данни за теб от полицията,нали като ти даде ЕГН то и дежурния в РПУ-то моге да ти извади рода до 9-то коляно,бащи майки ,твоя снимка ...и тн. :D .Като те спре може да си записва каквоти си иска и никои адвокат неможе да го спре ;) A никаде не сьм видял като те спрат да ти показват заповедтта за дадената акция ,има едни документи дето се наричат "секретни" ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 23 Мар 2005, 20:25

Хмм интересно мен пък въобще не ме спират(даже карах 2 години и не ме спряха нито веднъж :mhihi: :mhihi: )самоче да не се хваля че последния път като се похвалих ме спрях 100 пъти....иначе мнооо рядко ме спират
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Следваща

Назад към Основен Форум