проблем ли е ако филтъра в купето го махна изобщо?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
проблем ли е ако филтъра в купето го махна изобщо?
преди около 2 месеца си махнах филтъра в купето понеже беше много стар и парното едвам духаше.... след като го махнах е пушка, вътре става яко жега като го пусна и на студено си духа перфектно....
НО има ли проблем ако няма филтър ?
НО има ли проблем ако няма филтър ?
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Еми в купето ще влизат всякви боклуци, които преди са били спирани от филтъра... един чисто нов филтър няма да спира много въздушният поток, който имаш в момента... и като се сменя редовно няма да имаш грижи.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Защо не си купиш едни хубав филтър с активен въглен да дадеш 30- 40 лева и да не се занимаваш с него поне годима. Като замирише на умряло коте
тогава си го смени. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
beco109 написа:Защо не си купиш едни хубав филтър с активен въглен да дадеш 30- 40 лева и да не се занимаваш с него поне годима. Като замирише на умряло котетогава си го смени.
Чак "поне" година... едва ли... при тия условия в BG... но на 6 месеца да го сменя... пак си е добре... и не е някво охарчване... за по 40лв има хубави филтри... MANN например... а можеш да си намериш и някви дървета, по 20лв... има ги при "арабите"... поне 3-4 месеца издържат.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Остави го без филтър е екстра, а цената на радяторите в прасето, които се скапват от кашата (прах+влага) сърху тях е чудена
Едното е 700, а другото 200, дали не си заслужава да има филтър

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
ми не е само прахоляка които ще влиза....
Има един датчик които като се зацапа повечко и даде фира ще берете доста повече ядове от 30 лв за филтър - прочетете темите писани по - ПРОБЛЕМИ С ПАРНОТО!
П.П.
това имах в предвид
Има един датчик които като се зацапа повечко и даде фира ще берете доста повече ядове от 30 лв за филтър - прочетете темите писани по - ПРОБЛЕМИ С ПАРНОТО!
П.П.
vld написа:Остави го без филтър е екстра, а цената на радяторите в прасето, които се скапват от кашата (прах+влага) сърху тях е чудена![]()
това имах в предвид

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
най-евтиния вариянт /освен при арабите/ какъв е?
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: .
То за 12 лв ще е толкова и филтър сигурно.... Не се излагайте колеги. Щом от филтри вземете да пестите докъде ще стигнете....
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
На VALEO e 18лв без въглен .Но филтър требе да си има че радиатора на климатика става на лайна набива се с прахоляк и от кондензите става на керпич .Не го чакай после да става на работа .Друг е въпроса ако самия вентилатор не ти духа качествено тогава оправи него но не махай филтъра
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
мен не ми е ясно защо търсите най-евтиното когато става въпрос за вашия комфорт
не би ли трябвало да е обратното или поне среден вариант

Дори и най-евтиния е много по-добре отколкото без никакъв. А да спестиш 10 12 лева за да не сложиш филтър
.Както ти казаха колегите по-горе после ще ти излезе доста по-скъпо! Аз като си сменях моя в срвиза дори и не погледнах какъв е и колко струва
. И дори да не за да не се задръства радиатора, поне да не влиза толкова прах в купето и изсъхнали листя (то за есента де,но все пак).Все пак тази прах я вдишваш, колкото по-малко толкова по-добре.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Значи аз си поръчах филтри и докато ми го доставиха си изпрах мойте и ги сложих обратно,обаче беше студено зимата и отложих монтажа им.Миналата седмица си ги смених с новите,а старите бяха хванали малко прах-та мисълта ми е по добре с него,че после не ми се мисли
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Не винаги скъпия вариант е най рационалния.Понякога има среден вариант на проблема и е най удачен.Има колеги които се изхвърлят на незнам кво отгора като изтъкват че се возиме на БМВ-та.Момчета слезте на земята и разберете че не всеки път скъпото е ефикасно и изгодно.Значи има рационални варианти за нормална цена да си свършиш работа .Убеден съм в това и ше ви дам само един пример:
Когато ми се скапа задния лагер на главината и тръгнах да диря лагер(току що си бех взел БМВ то ) и по всички магазини дето минех като чуеха че карам БМВ и ми искаха за лагер над 70лв. и то незнаен какъв.След три дена лутане попаднах на един магазин за авточасти дето човека ми каза че задния лагер става от опел астра и ми предложи такъв за 24 лв и то немкси оригинален .Само дето е бил за астра и цената му е ниска иначе същия щото бил за БМВ е 70.Е как да не го зачукам аз на разните търговци и измамници.Още такива примери бих дал но мисля че не им е местото тука .Важното е да се ориентира човек на време и да позагуби същото за да намери правилния вариант.Успех на всички!!!
Когато ми се скапа задния лагер на главината и тръгнах да диря лагер(току що си бех взел БМВ то ) и по всички магазини дето минех като чуеха че карам БМВ и ми искаха за лагер над 70лв. и то незнаен какъв.След три дена лутане попаднах на един магазин за авточасти дето човека ми каза че задния лагер става от опел астра и ми предложи такъв за 24 лв и то немкси оригинален .Само дето е бил за астра и цената му е ниска иначе същия щото бил за БМВ е 70.Е как да не го зачукам аз на разните търговци и измамници.Още такива примери бих дал но мисля че не им е местото тука .Важното е да се ориентира човек на време и да позагуби същото за да намери правилния вариант.Успех на всички!!!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2