Стойка за халоген. Смяна?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Стойка за халоген. Смяна?
Здравейте всички. Днес забелязах че единия халоген леееко виски, което не е типично. И отивам аз да видя какво му има и както го докоснах и ми остана в ръцете
Забелязах че на стойката има едно подвижно като зъб, та то се е счупило и вероятно за това ми е овиснал халогена (хубаво че не съм го изгубил някъде). Та въпроса ми е нова стойка ли трябва да купувам или мога само да сменя "зъбчето" и ако е така от къде да го взема.
Поздрави на всички

Re: Стойка за халоген. Смяна?
/////M написа:Здравейте всички. Днес забелязах че единия халоген леееко виски, което не е типично. И отивам аз да видя какво му има и както го докоснах и ми остана в ръцете![]()
![]()
Забелязах че на стойката има едно подвижно като зъб, та то се е счупило и вероятно за това ми е овиснал халогена (хубаво че не съм го изгубил някъде). Та въпроса ми е нова стойка ли трябва да купувам или мога само да сменя "зъбчето" и ако е така от къде да го взема.
![]()
Поздрави на всички
![]()
![]()
ако разбирам правилно става въпрос за зъбчето което стърчи от външната страна на стойката , аз съм си решил въпроса като завих видия със подходящ диаметър и дължина ,иначе нова стойка
/////M написа:Не зъбчетата които захващат халогена от външата страна, а от вътрешната страна. То е едно подвижно пластмасово. Демек от страната където по книжка е дадено да се вади халогена.![]()
![]()
аааа да това не се продава като резервна част и не се сещам как можеш да го направиш освен със нова стойка или пък от някоя счепена да вземеш зъбчето само
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CB31&mospid=47444&btnr=63_0270&hg=63&fg=15
Това което леко в ляво от номер 7. Подменя ли се
Това което леко в ляво от номер 7. Подменя ли се
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
Re: Стойка за халоген. Смяна?
BAVARIA написа://///M написа:Здравейте всички. Днес забелязах че единия халоген леееко виски, което не е типично. И отивам аз да видя какво му има и както го докоснах и ми остана в ръцете![]()
![]()
![]()
Поздрави на всички
![]()
![]()
ако разбирам правилно става въпрос за зъбчето което стърчи от външната страна на стойката , аз съм си решил въпроса като завих видия със подходящ диаметър и дължина ,иначе нова стойка

7 мнения
• Страница 1 от 1