Стойка за халоген. Смяна?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i

Стойка за халоген. Смяна?

Мнение от /////M » 03 Апр 2009, 12:07

Здравейте всички. Днес забелязах че единия халоген леееко виски, което не е типично. И отивам аз да видя какво му има и както го докоснах и ми остана в ръцете :shock: :shock: :shock: Забелязах че на стойката има едно подвижно като зъб, та то се е счупило и вероятно за това ми е овиснал халогена (хубаво че не съм го изгубил някъде). Та въпроса ми е нова стойка ли трябва да купувам или мога само да сменя "зъбчето" и ако е така от къде да го взема. :roll: :roll: Поздрави на всички :) :) :)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Стойка за халоген. Смяна?

Мнение от BAVARIA » 03 Апр 2009, 12:10

/////M написа:Здравейте всички. Днес забелязах че единия халоген леееко виски, което не е типично. И отивам аз да видя какво му има и както го докоснах и ми остана в ръцете :shock: :shock: :shock: Забелязах че на стойката има едно подвижно като зъб, та то се е счупило и вероятно за това ми е овиснал халогена (хубаво че не съм го изгубил някъде). Та въпроса ми е нова стойка ли трябва да купувам или мога само да сменя "зъбчето" и ако е така от къде да го взема. :roll: :roll: Поздрави на всички :) :) :)

ако разбирам правилно става въпрос за зъбчето което стърчи от външната страна на стойката , аз съм си решил въпроса като завих видия със подходящ диаметър и дължина ,иначе нова стойка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от /////M » 03 Апр 2009, 12:15

Не зъбчетата които захващат халогена от външата страна, а от вътрешната страна. То е едно подвижно пластмасово. Демек от страната където по книжка е дадено да се вади халогена. :roll: :roll: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVARIA » 03 Апр 2009, 12:25

/////M написа:Не зъбчетата които захващат халогена от външата страна, а от вътрешната страна. То е едно подвижно пластмасово. Демек от страната където по книжка е дадено да се вади халогена. :roll: :roll: :roll:

аааа да това не се продава като резервна част и не се сещам как можеш да го направиш освен със нова стойка или пък от някоя счепена да вземеш зъбчето само

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от /////M » 03 Апр 2009, 12:50

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CB31&mospid=47444&btnr=63_0270&hg=63&fg=15

Това което леко в ляво от номер 7. Подменя ли се

младши ентусиаст
Аватар

Re: Стойка за халоген. Смяна?

Мнение от Makarov 2 » 03 Апр 2009, 13:02

BAVARIA написа:
/////M написа:Здравейте всички. Днес забелязах че единия халоген леееко виски, което не е типично. И отивам аз да видя какво му има и както го докоснах и ми остана в ръцете :shock: :shock: :shock: Забелязах че на стойката има едно подвижно като зъб, та то се е счупило и вероятно за това ми е овиснал халогена (хубаво че не съм го изгубил някъде). Та въпроса ми е нова стойка ли трябва да купувам или мога само да сменя "зъбчето" и ако е така от къде да го взема. :roll: :roll: Поздрави на всички :) :) :)

ако разбирам правилно става въпрос за зъбчето което стърчи от външната страна на стойката , аз съм си решил въпроса като завих видия със подходящ диаметър и дължина ,иначе нова стойка

:yes: :yes: :yes:

Аватар
Кара: Бавно м52б28

Мнение от komarchyyyy » 03 Апр 2009, 13:28

Нова стоика ;)

Назад към E36