Въпрос за страничните огледала :/

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос за страничните огледала :/

Мнение от BrkN » 01 Апр 2009, 18:46

преди месец видях една тема на едно от момчетата за откраднати стъкла на страничните огледала :/ е явно дойде и моят ред днес като свърших работа си намерих колата без пасажерското огледало...
като гледам почти всяко бмв или му е открадната бронята или бъбреците или халогените... та искам един вид да се подсигоря за следващ път(дано да не се повтаря)
та...намерих си огледало,но искам да им сложа силикон и на 2те обаче незнам как се сваля и ме е страх да не го счупя.
ако може някой да подскаже как се сваля.дали е просто с отверка от 2те страни или си има друга цака и каде трябва да го залепя :/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 01 Апр 2009, 19:41

След като ги залепиш със силикон рискуваш другия път не само стъклата да купуваш, а целите огледала ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BrkN » 01 Апр 2009, 20:04

е така е обаче не искам утре да набивам нови 25 лева заради някой си дето върши работа за 10 секунди...те са ми го взели през деня :/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 01 Апр 2009, 20:05

Огледалата се свалят много лесно , просто със отверка или най-добре с нещо тънко ,дървено. Напъваш лекичко и то излиза, а за лепенето със силикон не те съветвам , че ако ти се наложи по някаква причина после да сваляш стъклото , може да се откачи направо пластмасата на машинката.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BrkN » 01 Апр 2009, 20:33

мхм добре ами значи изобщо няма да го свалям мойто ... и лепенето ще отпадне верно ако стане нещо .....
мерси за съветите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Makarov 2 » 01 Апр 2009, 20:54

metodi80 написа:Огледалата се свалят много лесно , просто със отверка или най-добре с нещо тънко ,дървено. Напъваш лекичко и то излиза, а за лепенето със силикон не те съветвам , че ако ти се наложи по някаква причина после да сваляш стъклото , може да се откачи направо пластмасата на машинката.

:yes: :yes: :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от shestaka666 » 01 Апр 2009, 22:23

Я кажи от къде ти откраднаха огледалото (да не би да е до зоопарка) и от къде намери ново.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe Hellrot

Мнение от Nik4oZ » 02 Апр 2009, 1:50

shestaka666 написа:Я кажи от къде ти откраднаха огледалото (да не би да е до зоопарка) и от къде намери ново.

Защо ? да небеше ти и пак да искаш да му го крадеш :D
Lurking in the shadows

Аватар

Мнение от TUZara` » 02 Апр 2009, 1:53

shestaka666 написа:Я кажи от къде ти откраднаха огледалото (да не би да е до зоопарка) и от къде намери ново.

Що имаш мерак да си му го върнеш ли :mhihi: Крадът ги щот се свалят лесно...аз кат ми свиха дясното и си купих новите мойто лявото го свалих-ма го счупих..Но за някой с опит няма да е проблем.Силикона е кофти решение ...

ОГЛЕДАЛА,ЛАЙСНИ,ХАЛОГЕНИ,БЪБРЕЦИ-НЕ СЕ КРАДЪТ,ТЕ ПРОСТО СИ СМЕНЯТ СОБСТВЕНИКА МНОГОКРАТНО....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330 CI
Мечтае да кара: Х5

Мнение от veliki1 » 02 Апр 2009, 8:53

аз съм човека с 2 откраднати и то М няма решение ако намажеш с силикон просто ше го намериш счупено те са длъжни да проверят

Потребител
Аватар

Мнение от chavdo » 02 Апр 2009, 10:06

Nik4oZ написа:Защо ? да небеше ти и пак да искаш да му го крадеш Very Happy
TUZara` написа:Що имаш мерак да си му го върнеш ли Laugh

SHESTAKA666: Ами не колеги ... просто на мен същия ден ми ги откраднаха на същото място, даже са ми направили една друга гаменария - искали са да ми измъкнат цялото огледало и са счупили предния капак - за това най-много ме е яд.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 02 Апр 2009, 10:56

veliki1 написа:аз съм човека с 2 откраднати и то М няма решение ако намажеш с силикон просто ше го намериш счупено те са длъжни да проверят

да,ама ако е счупено застрахователите ще го платят отделно че на крадците ще им е кофти че са рискували за нищо!
мацаи ги със силикон кво ти дреме кво може да му стане на едно огледало?да му изгори машинката наи много и кво от това?се едно всеки ден ги нагласяш,аз моите един път като си ги наглася и тва е

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BrkN » 03 Апр 2009, 20:27

щъкат мамица.... им само мизерий правят онзи ден като бях в 3то едно момче пишеше за открадната предна броня със номер :х ужас

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от powerpz » 03 Апр 2009, 22:29

Колеги мен ми откраднаха огледдалата за 3ти път!!! Сега карам от месец и нещо само на вътрешно. Няма какво да се направи. Третите ги бях залепил с поксипол (епоксидна смола) и със силикон по краищата. Нищо не помага. Един циганин е бил видяли са го ама - какво от това ... Нищо непомага КаКво да правим.. давайте акъли !!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 06 Апр 2009, 10:32

Силикон му е майката. И да къртят поне да го платят скапанте застраохователи нали за това плащаме каско ебати.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Назад към E36