Въпрос за страничните огледала :/
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за страничните огледала :/
преди месец видях една тема на едно от момчетата за откраднати стъкла на страничните огледала :/ е явно дойде и моят ред днес като свърших работа си намерих колата без пасажерското огледало...
като гледам почти всяко бмв или му е открадната бронята или бъбреците или халогените... та искам един вид да се подсигоря за следващ път(дано да не се повтаря)
та...намерих си огледало,но искам да им сложа силикон и на 2те обаче незнам как се сваля и ме е страх да не го счупя.
ако може някой да подскаже как се сваля.дали е просто с отверка от 2те страни или си има друга цака и каде трябва да го залепя :/
като гледам почти всяко бмв или му е открадната бронята или бъбреците или халогените... та искам един вид да се подсигоря за следващ път(дано да не се повтаря)
та...намерих си огледало,но искам да им сложа силикон и на 2те обаче незнам как се сваля и ме е страх да не го счупя.
ако може някой да подскаже как се сваля.дали е просто с отверка от 2те страни или си има друга цака и каде трябва да го залепя :/
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Огледалата се свалят много лесно , просто със отверка или най-добре с нещо тънко ,дървено. Напъваш лекичко и то излиза, а за лепенето със силикон не те съветвам , че ако ти се наложи по някаква причина после да сваляш стъклото , може да се откачи направо пластмасата на машинката.
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:Огледалата се свалят много лесно , просто със отверка или най-добре с нещо тънко ,дървено. Напъваш лекичко и то излиза, а за лепенето със силикон не те съветвам , че ако ти се наложи по някаква причина после да сваляш стъклото , може да се откачи направо пластмасата на машинката.

- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
shestaka666 написа:Я кажи от къде ти откраднаха огледалото (да не би да е до зоопарка) и от къде намери ново.
Защо ? да небеше ти и пак да искаш да му го крадеш

Lurking in the shadows
shestaka666 написа:Я кажи от къде ти откраднаха огледалото (да не би да е до зоопарка) и от къде намери ново.
Що имаш мерак да си му го върнеш ли

ОГЛЕДАЛА,ЛАЙСНИ,ХАЛОГЕНИ,БЪБРЕЦИ-НЕ СЕ КРАДЪТ,ТЕ ПРОСТО СИ СМЕНЯТ СОБСТВЕНИКА МНОГОКРАТНО....
- veliki1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330 CI
- Мечтае да кара: Х5
аз съм човека с 2 откраднати и то М няма решение ако намажеш с силикон просто ше го намериш счупено те са длъжни да проверят
shestaka666 написа:Я кажи от къде ти откраднаха огледалото (да не би да е до зоопарка) и от къде намери ново.Nik4oZ написа:Защо ? да небеше ти и пак да искаш да му го крадеш Very HappyTUZara` написа:Що имаш мерак да си му го върнеш ли Laugh
SHESTAKA666: Ами не колеги ... просто на мен същия ден ми ги откраднаха на същото място, даже са ми направили една друга гаменария - искали са да ми измъкнат цялото огледало и са счупили предния капак - за това най-много ме е яд.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
veliki1 написа:аз съм човека с 2 откраднати и то М няма решение ако намажеш с силикон просто ше го намериш счупено те са длъжни да проверят
да,ама ако е счупено застрахователите ще го платят отделно че на крадците ще им е кофти че са рискували за нищо!
мацаи ги със силикон кво ти дреме кво може да му стане на едно огледало?да му изгори машинката наи много и кво от това?се едно всеки ден ги нагласяш,аз моите един път като си ги наглася и тва е
Колеги мен ми откраднаха огледдалата за 3ти път!!! Сега карам от месец и нещо само на вътрешно. Няма какво да се направи. Третите ги бях залепил с поксипол (епоксидна смола) и със силикон по краищата. Нищо не помага. Един циганин е бил видяли са го ама - какво от това ... Нищо непомага КаКво да правим.. давайте акъли !!!!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Силикон му е майката. И да къртят поне да го платят скапанте застраохователи нали за това плащаме каско ебати.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
15 мнения
• Страница 1 от 1