Дискусия относно баловете

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 15 Мар 2005, 19:11

И аз съм навитак, зависи от датата обаче, щото и аз имам бал тая година, та планирам и там да ви строя да покажем на какво сме способни, на който му е възможно :)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 15 Мар 2005, 20:59

имам ли възможност бройте и една Е24ка :mhihi: :twisted:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 15 Мар 2005, 21:59

ludiagsm написа:Аз взимам по 30 лв. :mhihi:
----това пак какво трябва да зна4и някаква шегалие ????????????????? щото аз нещо не отбрах ако ти е за парите ли4но ще ти ги сабера от моя джоб

това благотворителна цел не детцка лапаница :evil: :evil:

относно как ауди клуба е разбрал за абиториентите една от о4асни4ките в форума red audi работи в такъв дом в софия и от там са набавили инфото ,тя е сестра на моя колежка и сам задеиствал вапроса за проу4ването му на списак с домовете в софия и около софиа в близост ,когато го полу4а или се видя ли4но снея ще поговоря с нея да рабера как е протекла самоиницятивата

за да не ограни4авам темата само за софия може и колегите от пловдив и другите градове при желание да организират подобна иницятива
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 15 Мар 2005, 22:37

хубав начин да се почустват старите кочинки отново желани и обичани , щот вече никой от нормалните меркантилни абитуриенти няма да им обърне внимание

Потребител
Аватар

Мнение от RED-AUDI » 16 Мар 2005, 0:44

Здравейте,

Аз работя в ДОВДЛРГ "Горна баня".
Миналата година за първи път инициирахме да возим децата на баловете. Моите впечатления бяха следните:
1. В Дома тогава имаше 7 деца-абитуриенти. Всяко дете учеше в различно от останалите училище, т.е. не съвпадаха дати. Това означава, че не можете да определите на коя дата ще ги возите, защото децата си учат в масовите училища(не са накуп някъде). Препоръчвам ви да направите посещение в конкретния дом, който сте си набелязяли и да се уговорите с директор/възпитател за бъдещите действия. Все още е рано за уточняване на датите.
2. Освен училищните балове , Президентът също организира бал, който е за всички сираци. Обикновено гледат да осигурят транспорт за този бал в Резиденция Бояна, но аз амбицирах АУДИ-феновете и закарахме децата до Бояна (връщането беше с микробусче на Президента). Нь този бал се събират рано децата (преди обед), защото има към 12 часова програма.
3. Събирахме и пари за "джобни", защото държавата не отпуска такива (както не отпуска нито пари за дрехи и обувки, нито каквото и да било). Регламентът беше "кой колокото иска и може". Сумата беше - по около 40 лв. на дете, което не е много, но без нищо е много по-зле!
4. От страна на ВСИЧКИ деца това бе прието изключително радушно! Не веднъж се случи така, че за да се изпратят 2ма абитуриенти - по колите се качваха и всички негови приятлчета. Много се кефеха и да стоят по колите, които естествено бяха с "надута музика", т.е. все неща, които са ми само в представтите, но не и в ежедневието.

Тъй като "президентския бал" засягаше всички абитуриенти, тогава се събрахме около 30тина коли и накачихме ЦЕЛИЯ ИНТЕРНАТ до Резиденцията. Мога да ви кажа, че много от децата не помнеха кога последно се бяха возили на кола! Тогава организирахме и мини парти на двора с шампанско и бонбони.

Всъщност - основното е това. Ако имате въпроси - питайте ! С удоволствие ще ви отговория и съдействам с каквото мога :D

ЗА домовете в СОФИЯ:

Основните, там където има абитуриенти, са 3 :
http://childrenhelpchildren.dir.bg/pages/info/adresi_domove.html
- ДОВДЛРГ "Христо БОТЕВ" - Горна баня - нашия
- ДОВДЛРГ "П.Р.Славейков"(бивш "Ран Босилек") НАЙ-ГОЛЕМИЯ в София. Намира се близо до кино АРЕНА. Препоръчвам ви към него да се насочите.
- ДОВДЛРГ "Асен Златаров" - в кв. НАДЕЖДА

За съжаление - не мога да ви дам координати в момента, че съм в отпуска, но може да ги вземете и от сайта (телефоните на нашия дом са сменени обаче, може и с другите да е така) или от СПРАВКИ.

Пожелавам ви успех в начинанието !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e87 120d » 16 Мар 2005, 11:32

броите и мене в списъка
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 16 Мар 2005, 19:30

дам зна4и много благодаря на 4ервеното ауди за инфото ,тези дни по вазможност ще посетя директорката на дома в надежда все пак мие близо и ще се постарая да разу4а как седят нещата при него и ще кажа а за дома до кино арена ще видя дали мога да задеиствам някои познат тука от квартала да го посетим и там
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от Boce » 16 Мар 2005, 20:35

И аз съм за само кажете дата да видиме дали сме свободни...Е36 ТДС мноооо лъскаввв...и добре озвучен.. :mhihi: :mhihi: :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 16 Мар 2005, 22:44

Може да броите и едно черно Е36 с приличен вид и не лошо озвучаване. С удоволствие ще се разходя до София по време на баловете- така или иначе тогава ще съм отпуска и време ще имам. Само моля някой да ми прати едно ЛС предварително за да е наред всичко, все пак до лятото има доста време и може да се променят много неща.

Ако има подобна идея и за Варна или някъде в района- обадете ми се
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 17 Мар 2005, 11:22

и аз съм ЗА.....с една калпава 320ка ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 17 Мар 2005, 11:56

Стига да имам възможност и аз съм ЗА
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 17 Мар 2005, 12:43

Пишете и мен - Е34 - прилична с кожа. Браво на dizelboy за хуманното начинание, дано да стане.
Niky Georgiev

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 20 Мар 2005, 15:55

Ако са останали свободни деца най-бавната 5-ца ще бъде щастлива да ги вози :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 20 Мар 2005, 18:16

С риск да загрозя колоната от БМВ-та, и аз бих се включил в инициативата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Дискусия относно баловете

Мнение от BAYRON » 25 Мар 2005, 11:10

dizelboy написа:.......... :!:

Много ми харесва идеята и бих я подкрепил с чисто сърце ако обаче не ми први впечатление един факт. А имено, че ние сме едни големи доброжелатели и самаряни и кво полуваваме от това!!!!!!
Не ме разбирайте погрешно идеята е перфектна друго ми е в главата, че всеобщото мнение за БМВ е че ги карат някви престъпници злодей и незнам какво още не .Потретям за идеята чудесна е ,но един репортаж по телевизията например ще доприне се два пъти повече за децата след нашата иницатива, а това е нашата цел да им се обърне внимание . нашия клуб от друга страна ще има друго лице и мнението хората които са предубедени към марката ще добият поне малка представа колко сме единни за дадена кауза .а не полицайте например като видят БМВ и веднага скачат все едно са видяли майка си!!!!! Ще дадем пример на много хора.А удовлетворението ще е двойно по-голямо както за нас така и за децата.
Благодаря на всички които са ме разбрали правилно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум