Дискусия относно баловете
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
И аз съм навитак, зависи от датата обаче, щото и аз имам бал тая година, та планирам и там да ви строя да покажем на какво сме способни, на който му е възможно 

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
имам ли възможност бройте и една Е24ка

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
----това пак какво трябва да зна4и някаква шегалие ????????????????? щото аз нещо не отбрах ако ти е за парите ли4но ще ти ги сабера от моя джобludiagsm написа:Аз взимам по 30 лв.
това благотворителна цел не детцка лапаница

относно как ауди клуба е разбрал за абиториентите една от о4асни4ките в форума red audi работи в такъв дом в софия и от там са набавили инфото ,тя е сестра на моя колежка и сам задеиствал вапроса за проу4ването му на списак с домовете в софия и около софиа в близост ,когато го полу4а или се видя ли4но снея ще поговоря с нея да рабера как е протекла самоиницятивата
за да не ограни4авам темата само за софия може и колегите от пловдив и другите градове при желание да организират подобна иницятива

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
хубав начин да се почустват старите кочинки отново желани и обичани , щот вече никой от нормалните меркантилни абитуриенти няма да им обърне внимание
Здравейте,
Аз работя в ДОВДЛРГ "Горна баня".
Миналата година за първи път инициирахме да возим децата на баловете. Моите впечатления бяха следните:
1. В Дома тогава имаше 7 деца-абитуриенти. Всяко дете учеше в различно от останалите училище, т.е. не съвпадаха дати. Това означава, че не можете да определите на коя дата ще ги возите, защото децата си учат в масовите училища(не са накуп някъде). Препоръчвам ви да направите посещение в конкретния дом, който сте си набелязяли и да се уговорите с директор/възпитател за бъдещите действия. Все още е рано за уточняване на датите.
2. Освен училищните балове , Президентът също организира бал, който е за всички сираци. Обикновено гледат да осигурят транспорт за този бал в Резиденция Бояна, но аз амбицирах АУДИ-феновете и закарахме децата до Бояна (връщането беше с микробусче на Президента). Нь този бал се събират рано децата (преди обед), защото има към 12 часова програма.
3. Събирахме и пари за "джобни", защото държавата не отпуска такива (както не отпуска нито пари за дрехи и обувки, нито каквото и да било). Регламентът беше "кой колокото иска и може". Сумата беше - по около 40 лв. на дете, което не е много, но без нищо е много по-зле!
4. От страна на ВСИЧКИ деца това бе прието изключително радушно! Не веднъж се случи така, че за да се изпратят 2ма абитуриенти - по колите се качваха и всички негови приятлчета. Много се кефеха и да стоят по колите, които естествено бяха с "надута музика", т.е. все неща, които са ми само в представтите, но не и в ежедневието.
Тъй като "президентския бал" засягаше всички абитуриенти, тогава се събрахме около 30тина коли и накачихме ЦЕЛИЯ ИНТЕРНАТ до Резиденцията. Мога да ви кажа, че много от децата не помнеха кога последно се бяха возили на кола! Тогава организирахме и мини парти на двора с шампанско и бонбони.
Всъщност - основното е това. Ако имате въпроси - питайте ! С удоволствие ще ви отговория и съдействам с каквото мога
ЗА домовете в СОФИЯ:
Основните, там където има абитуриенти, са 3 :
http://childrenhelpchildren.dir.bg/pages/info/adresi_domove.html
- ДОВДЛРГ "Христо БОТЕВ" - Горна баня - нашия
- ДОВДЛРГ "П.Р.Славейков"(бивш "Ран Босилек") НАЙ-ГОЛЕМИЯ в София. Намира се близо до кино АРЕНА. Препоръчвам ви към него да се насочите.
- ДОВДЛРГ "Асен Златаров" - в кв. НАДЕЖДА
За съжаление - не мога да ви дам координати в момента, че съм в отпуска, но може да ги вземете и от сайта (телефоните на нашия дом са сменени обаче, може и с другите да е така) или от СПРАВКИ.
Пожелавам ви успех в начинанието !!!
Аз работя в ДОВДЛРГ "Горна баня".
Миналата година за първи път инициирахме да возим децата на баловете. Моите впечатления бяха следните:
1. В Дома тогава имаше 7 деца-абитуриенти. Всяко дете учеше в различно от останалите училище, т.е. не съвпадаха дати. Това означава, че не можете да определите на коя дата ще ги возите, защото децата си учат в масовите училища(не са накуп някъде). Препоръчвам ви да направите посещение в конкретния дом, който сте си набелязяли и да се уговорите с директор/възпитател за бъдещите действия. Все още е рано за уточняване на датите.
2. Освен училищните балове , Президентът също организира бал, който е за всички сираци. Обикновено гледат да осигурят транспорт за този бал в Резиденция Бояна, но аз амбицирах АУДИ-феновете и закарахме децата до Бояна (връщането беше с микробусче на Президента). Нь този бал се събират рано децата (преди обед), защото има към 12 часова програма.
3. Събирахме и пари за "джобни", защото държавата не отпуска такива (както не отпуска нито пари за дрехи и обувки, нито каквото и да било). Регламентът беше "кой колокото иска и може". Сумата беше - по около 40 лв. на дете, което не е много, но без нищо е много по-зле!
4. От страна на ВСИЧКИ деца това бе прието изключително радушно! Не веднъж се случи така, че за да се изпратят 2ма абитуриенти - по колите се качваха и всички негови приятлчета. Много се кефеха и да стоят по колите, които естествено бяха с "надута музика", т.е. все неща, които са ми само в представтите, но не и в ежедневието.
Тъй като "президентския бал" засягаше всички абитуриенти, тогава се събрахме около 30тина коли и накачихме ЦЕЛИЯ ИНТЕРНАТ до Резиденцията. Мога да ви кажа, че много от децата не помнеха кога последно се бяха возили на кола! Тогава организирахме и мини парти на двора с шампанско и бонбони.
Всъщност - основното е това. Ако имате въпроси - питайте ! С удоволствие ще ви отговория и съдействам с каквото мога

ЗА домовете в СОФИЯ:
Основните, там където има абитуриенти, са 3 :
http://childrenhelpchildren.dir.bg/pages/info/adresi_domove.html
- ДОВДЛРГ "Христо БОТЕВ" - Горна баня - нашия
- ДОВДЛРГ "П.Р.Славейков"(бивш "Ран Босилек") НАЙ-ГОЛЕМИЯ в София. Намира се близо до кино АРЕНА. Препоръчвам ви към него да се насочите.
- ДОВДЛРГ "Асен Златаров" - в кв. НАДЕЖДА
За съжаление - не мога да ви дам координати в момента, че съм в отпуска, но може да ги вземете и от сайта (телефоните на нашия дом са сменени обаче, може и с другите да е така) или от СПРАВКИ.
Пожелавам ви успех в начинанието !!!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
дам зна4и много благодаря на 4ервеното ауди за инфото ,тези дни по вазможност ще посетя директорката на дома в надежда все пак мие близо и ще се постарая да разу4а как седят нещата при него и ще кажа а за дома до кино арена ще видя дали мога да задеиствам някои познат тука от квартала да го посетим и там

..
И аз съм за само кажете дата да видиме дали сме свободни...Е36 ТДС мноооо лъскаввв...и добре озвучен..

Може да броите и едно черно Е36 с приличен вид и не лошо озвучаване. С удоволствие ще се разходя до София по време на баловете- така или иначе тогава ще съм отпуска и време ще имам. Само моля някой да ми прати едно ЛС предварително за да е наред всичко, все пак до лятото има доста време и може да се променят много неща.
Ако има подобна идея и за Варна или някъде в района- обадете ми се
Ако има подобна идея и за Варна или някъде в района- обадете ми се
BMW & RAMMSTEIN RULES

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
и аз съм ЗА.....с една калпава 320ка 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Стига да имам възможност и аз съм ЗА

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Пишете и мен - Е34 - прилична с кожа. Браво на dizelboy за хуманното начинание, дано да стане.
Niky Georgiev
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Дискусия относно баловете
dizelboy написа:..........
Много ми харесва идеята и бих я подкрепил с чисто сърце ако обаче не ми први впечатление един факт. А имено, че ние сме едни големи доброжелатели и самаряни и кво полуваваме от това!!!!!!
Не ме разбирайте погрешно идеята е перфектна друго ми е в главата, че всеобщото мнение за БМВ е че ги карат някви престъпници злодей и незнам какво още не .Потретям за идеята чудесна е ,но един репортаж по телевизията например ще доприне се два пъти повече за децата след нашата иницатива, а това е нашата цел да им се обърне внимание . нашия клуб от друга страна ще има друго лице и мнението хората които са предубедени към марката ще добият поне малка представа колко сме единни за дадена кауза .а не полицайте например като видят БМВ и веднага скачат все едно са видяли майка си!!!!! Ще дадем пример на много хора.А удовлетворението ще е двойно по-голямо както за нас така и за децата.
Благодаря на всички които са ме разбрали правилно.

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4