ПОМОГНЕТЕ МИ ПРИ ИЗБОРА НА Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

ПОМОГНЕТЕ МИ ПРИ ИЗБОРА НА Е46

Мнение от CARSTEN » 28 Мар 2009, 14:39

ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ КУПУВАМ Е46... МИСЛЯ ДА Е 1.9И И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО А МИ ИЗГЛЕЖДА УПРОСТЕН ЗА ПОДДРЪЖКА ДВИГАТЕЛ.ДАИТЕ МИ МАЛКО ИНФО ЗА НЕГО И АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА И ДРУГ ЛЕК ЗА ДЖОБА ВАРИАНТ НА Е46 СПОДЕЛЕТЕ. А ЗА 1.9 АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРОБЛЕМИ ИМАТ (С ЦЕНИ) И КАКЪВ РАЗХОД НА ГОРИВО ДАВАТ ШЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН. И 2.0ТДИ АВТОМАТИК СЪщО МИ ХАРЕСВА НО МЕ Е СТРАХ ОТ НЕГО....А ДАЛИ Е УСНОВАТЕЛНО? КАКВА Е ПОДДРЪЖКАТА НА АВТОМАТИКА И ИМА ЛИ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ С НЕГО ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :help:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 28 Мар 2009, 14:43

:D
Изображение

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 28 Мар 2009, 14:52

BMDrago написа::D

Чакаме фключване на Цъ с кръгче :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_TO » 28 Мар 2009, 15:29

Що бе хора - помогнете му, я вижте с кви големи букви го е написал !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Re: ПОМОГНЕТЕ МИ ПРИ ИЗБОРА НА Е46

Мнение от Alexi » 28 Мар 2009, 15:45

CARSTEN написа:ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ КУПУВАМ Е46... МИСЛЯ ДА Е 1.9И И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО А МИ ИЗГЛЕЖДА УПРОСТЕН ЗА ПОДДРЪЖКА ДВИГАТЕЛ.ДАИТЕ МИ МАЛКО ИНФО ЗА НЕГО И АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА И ДРУГ ЛЕК ЗА ДЖОБА ВАРИАНТ НА Е46 СПОДЕЛЕТЕ. А ЗА 1.9 АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРОБЛЕМИ ИМАТ (С ЦЕНИ) И КАКЪВ РАЗХОД НА ГОРИВО ДАВАТ ШЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН. И 2.0ТДИ АВТОМАТИК СЪщО МИ ХАРЕСВА НО МЕ Е СТРАХ ОТ НЕГО....А ДАЛИ Е УСНОВАТЕЛНО? КАКВА Е ПОДДРЪЖКАТА НА АВТОМАТИКА И ИМА ЛИ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ С НЕГО ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :help:

а защо не попрочетеш малко из форума ,писано е достатъчно ... или имаш склонност към неграмотното писане преди всичко ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i '99г.

Мнение от yellowsubmarine » 28 Мар 2009, 15:48

Alexi написа:
CARSTEN написа:ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ КУПУВАМ Е46... МИСЛЯ ДА Е 1.9И И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО А МИ ИЗГЛЕЖДА УПРОСТЕН ЗА ПОДДРЪЖКА ДВИГАТЕЛ.ДАИТЕ МИ МАЛКО ИНФО ЗА НЕГО И АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА И ДРУГ ЛЕК ЗА ДЖОБА ВАРИАНТ НА Е46 СПОДЕЛЕТЕ. А ЗА 1.9 АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРОБЛЕМИ ИМАТ (С ЦЕНИ) И КАКЪВ РАЗХОД НА ГОРИВО ДАВАТ ШЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН. И 2.0ТДИ АВТОМАТИК СЪщО МИ ХАРЕСВА НО МЕ Е СТРАХ ОТ НЕГО....А ДАЛИ Е УСНОВАТЕЛНО? КАКВА Е ПОДДРЪЖКАТА НА АВТОМАТИКА И ИМА ЛИ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ С НЕГО ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО :help:

а защо не попрочетеш малко из форума ,писано е достатъчно ... или имаш склонност към неграмотното писане преди всичко ?

И аз веднъж бях критикувал много по-неграмотно изказване на "колега", но кой знае защо коментарът ми бе изтрит :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d, 330xd
Мечтае да кара: M4

Мнение от ThE BeAsT » 28 Мар 2009, 15:51

Защо само глупости пишете или му помогнете или му заключете темата, защото според мене е за засключване. А по темата аз съм за ДИЗЕЛИТЕ на БМВ, или ако ще е бензин да е М :D вземи си това което на теб ти харесва и си имай 2-3 000 лв за след покупката да черпиш и още толко за ремонти, застраховки, обслужване, гуми и т.н.

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 28 Мар 2009, 16:06

ThE BeAsT написа:Защо само глупости пишете или му помогнете или му заключете темата, защото според мене е за засключване. А по темата аз съм за ДИЗЕЛИТЕ на БМВ, или ако ще е бензин да е М :D вземи си това което на теб ти харесва и си имай 2-3 000 лв за след покупката да черпиш и още толко за ремонти, застраховки, обслужване, гуми и т.н.

Ха ха и на тебе ти дойде акъла в главата :). Купи си кола за 10к. и сега колко е ... последно беше казал 15500 май :)

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Мар 2009, 19:24

Добре дошъл във форума!
Като за начало няколко съвета:
- запознай се с правилата на форума;
- пиши с малки букви;
- ползвай търсачката, защото сам виждаш до какво водят такива теми :help:

Назад към E46