ПОМОГНЕТЕ МИ ПРИ ИЗБОРА НА Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОГНЕТЕ МИ ПРИ ИЗБОРА НА Е46
ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ КУПУВАМ Е46... МИСЛЯ ДА Е 1.9И И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО А МИ ИЗГЛЕЖДА УПРОСТЕН ЗА ПОДДРЪЖКА ДВИГАТЕЛ.ДАИТЕ МИ МАЛКО ИНФО ЗА НЕГО И АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА И ДРУГ ЛЕК ЗА ДЖОБА ВАРИАНТ НА Е46 СПОДЕЛЕТЕ. А ЗА 1.9 АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРОБЛЕМИ ИМАТ (С ЦЕНИ) И КАКЪВ РАЗХОД НА ГОРИВО ДАВАТ ШЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН. И 2.0ТДИ АВТОМАТИК СЪщО МИ ХАРЕСВА НО МЕ Е СТРАХ ОТ НЕГО....А ДАЛИ Е УСНОВАТЕЛНО? КАКВА Е ПОДДРЪЖКАТА НА АВТОМАТИКА И ИМА ЛИ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ С НЕГО ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: ПОМОГНЕТЕ МИ ПРИ ИЗБОРА НА Е46
CARSTEN написа:ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ КУПУВАМ Е46... МИСЛЯ ДА Е 1.9И И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО А МИ ИЗГЛЕЖДА УПРОСТЕН ЗА ПОДДРЪЖКА ДВИГАТЕЛ.ДАИТЕ МИ МАЛКО ИНФО ЗА НЕГО И АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА И ДРУГ ЛЕК ЗА ДЖОБА ВАРИАНТ НА Е46 СПОДЕЛЕТЕ. А ЗА 1.9 АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРОБЛЕМИ ИМАТ (С ЦЕНИ) И КАКЪВ РАЗХОД НА ГОРИВО ДАВАТ ШЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН. И 2.0ТДИ АВТОМАТИК СЪщО МИ ХАРЕСВА НО МЕ Е СТРАХ ОТ НЕГО....А ДАЛИ Е УСНОВАТЕЛНО? КАКВА Е ПОДДРЪЖКАТА НА АВТОМАТИКА И ИМА ЛИ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ С НЕГО ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
а защо не попрочетеш малко из форума ,писано е достатъчно ... или имаш склонност към неграмотното писане преди всичко ?
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Alexi написа:CARSTEN написа:ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ КУПУВАМ Е46... МИСЛЯ ДА Е 1.9И И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО А МИ ИЗГЛЕЖДА УПРОСТЕН ЗА ПОДДРЪЖКА ДВИГАТЕЛ.ДАИТЕ МИ МАЛКО ИНФО ЗА НЕГО И АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА И ДРУГ ЛЕК ЗА ДЖОБА ВАРИАНТ НА Е46 СПОДЕЛЕТЕ. А ЗА 1.9 АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРОБЛЕМИ ИМАТ (С ЦЕНИ) И КАКЪВ РАЗХОД НА ГОРИВО ДАВАТ ШЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН. И 2.0ТДИ АВТОМАТИК СЪщО МИ ХАРЕСВА НО МЕ Е СТРАХ ОТ НЕГО....А ДАЛИ Е УСНОВАТЕЛНО? КАКВА Е ПОДДРЪЖКАТА НА АВТОМАТИКА И ИМА ЛИ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ С НЕГО ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
а защо не попрочетеш малко из форума ,писано е достатъчно ... или имаш склонност към неграмотното писане преди всичко ?
И аз веднъж бях критикувал много по-неграмотно изказване на "колега", но кой знае защо коментарът ми бе изтрит

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Защо само глупости пишете или му помогнете или му заключете темата, защото според мене е за засключване. А по темата аз съм за ДИЗЕЛИТЕ на БМВ, или ако ще е бензин да е М
вземи си това което на теб ти харесва и си имай 2-3 000 лв за след покупката да черпиш и още толко за ремонти, застраховки, обслужване, гуми и т.н.

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
ThE BeAsT написа:Защо само глупости пишете или му помогнете или му заключете темата, защото според мене е за засключване. А по темата аз съм за ДИЗЕЛИТЕ на БМВ, или ако ще е бензин да е Мвземи си това което на теб ти харесва и си имай 2-3 000 лв за след покупката да черпиш и още толко за ремонти, застраховки, обслужване, гуми и т.н.
Ха ха и на тебе ти дойде акъла в главата

CARSTEN написа:ЗДРАВЕИТЕ!ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ КУПУВАМ Е46... МИСЛЯ ДА Е 1.9И И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО А МИ ИЗГЛЕЖДА УПРОСТЕН ЗА ПОДДРЪЖКА ДВИГАТЕЛ.ДАИТЕ МИ МАЛКО ИНФО ЗА НЕГО И АКО МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА И ДРУГ ЛЕК ЗА ДЖОБА ВАРИАНТ НА Е46 СПОДЕЛЕТЕ. А ЗА 1.9 АКО МОЖЕТЕ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВИ ПРОБЛЕМИ ИМАТ (С ЦЕНИ) И КАКЪВ РАЗХОД НА ГОРИВО ДАВАТ ШЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН. И 2.0ТДИ АВТОМАТИК СЪщО МИ ХАРЕСВА НО МЕ Е СТРАХ ОТ НЕГО....А ДАЛИ Е УСНОВАТЕЛНО? КАКВА Е ПОДДРЪЖКАТА НА АВТОМАТИКА И ИМА ЛИ НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ С НЕГО ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Добре дошъл във форума!
Като за начало няколко съвета:
- запознай се с правилата на форума;
- пиши с малки букви;
- ползвай търсачката, защото сам виждаш до какво водят такива теми

9 мнения
• Страница 1 от 1