Проблем с автостъкла от Кобра
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Проблем с автостъкла от Кобра
Колеги, възобновявам темата с питане - има ли някои доволен от сервиз за смяна на стъкла, че това е почети ежедневен проблем. Всеки рано и късно ще стигне до смяна на стъкло. АРМЕЕЦ препращат само в Кобра и само от там признават фактури. Ако имате други идеи и опит давайте?!
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Тези Кобра много ги псувах. Разбиха ми 3 стъкла и като ми ги смениха 2 от тях не работеха !!!!!!!!!
Сега ще трябва да ги правя на майстор !

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Стъклата не са лоши, но майсторите претупват и са пълни некадърници
Скоро смених челно стъкло и като са махали старото са подвили леко тавана, и така може да си направите извод 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Аз днес си смених челното стъкло там и ми направи много лошо впечатление отношението им към колата като цяло, първо после цялото стъкло беше в пръсти (а за 30 секудни се забърсва с какъвто и да е парцал, аз го дадох чисто), тавана и предният капак бяха целите в препарат някакъв,дори и за прозорци да е, пак може да са по-внимателни..мърлява работа, други оплаквания нямам - не е паднало още 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ