Проблем с автостъкла от Кобра

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525dA

Проблем с автостъкла от Кобра

Мнение от Marto66 » 17 Мар 2009, 13:01

Колеги, възобновявам темата с питане - има ли някои доволен от сервиз за смяна на стъкла, че това е почети ежедневен проблем. Всеки рано и късно ще стигне до смяна на стъкло. АРМЕЕЦ препращат само в Кобра и само от там признават фактури. Ако имате други идеи и опит давайте?!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Мар 2009, 21:32

А, тази тема погледна ли я ;)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=32556
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Мнение от ceno83 » 18 Мар 2009, 10:20

Тези Кобра много ги псувах. Разбиха ми 3 стъкла и като ми ги смениха 2 от тях не работеха !!!!!!!!! :evil: :evil: Сега ще трябва да ги правя на майстор !
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 19 Мар 2009, 21:41

Стъклата не са лоши, но майсторите претупват и са пълни некадърници :!: Скоро смених челно стъкло и като са махали старото са подвили леко тавана, и така може да си направите извод :evil:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 26 Мар 2009, 3:40

Аз днес си смених челното стъкло там и ми направи много лошо впечатление отношението им към колата като цяло, първо после цялото стъкло беше в пръсти (а за 30 секудни се забърсва с какъвто и да е парцал, аз го дадох чисто), тавана и предният капак бяха целите в препарат някакъв,дори и за прозорци да е, пак може да са по-внимателни..мърлява работа, други оплаквания нямам - не е паднало още :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Назад към Сервизно обслужване на БМВ